Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 21:08:43
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blackstar  (Prečítané 16445 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #15 kedy: 08. September , 2010, 13:18:34 »

Rhino amps spravili Malmsteenovi signaturu ktoru nakoniec ani nepouizil a odvtedy hovori vsade ze pouziva len striktne Maršaľe... ale najsmiesnejsia vec na Rhino a Malmsteenovi je to ze Jeo Stump ktory si tvrdi ze on malmsteena neopakuje, tak on Rhino Amp YJM signaturu vlastni lebo ho ma aj malmsteen  Bavím sa skvele este 95% aparatov a dokonca  bio ma rovnake buzerant jeden

presne si to vystihol Žmurk
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #16 kedy: 08. September , 2010, 13:20:36 »

To mas odkial Fuuha zíram ,fakt by ma to zaujimalo...Rhino Amps Huh!

tu mas nejake recenzie, neviem, ci firma este existuje...
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Rhino/YJM+50+Blackstar+Head/10/1
este nejake info:
http://www.jemsite.com/forums/f30/yngwie-malmsteens-new-signature-amp-made-by-rhino-8680.html
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník
Príspevkov: 215

« Odpoveď #17 kedy: 17. September , 2010, 23:15:26 »

Tiez som si vypocul Blackstar Series One 200 spolocne s Marshallom JCM 900, ako tu kolega spominal...
Ak obaja mame na mysli rovnaku kapelu, tak to sa tesim  Žmurk ...
A kedze ten majitel je moj dobry kamarat, tak som si na nu aj hned brnkol a to rovno s PRSkou a myslim si, ze to hralo dost dobre... Malo to taky zvuk, ze skor kompromis, kto tam bude hladat Mesu, mozno najde, kto Marshall, mozno tiez najde, ale hra to skratka po svojom, tym vsak netvrdim ze zle, ma to len skratka svoju charakteristiku, cize ortodoxnych asi zrejme moc neoslovi, ale nikdy nevies...
Kazodpadne aparat mal tlak, vykon, bol sexi (  Beeee ), vsetko, co k tomu skratka patri  ha ha ha  Na zdravie!
P.S.: ale za seba dodám, ze ja sam za seba by som si ho asi nekupil...
« Posledná zmena: 17. September , 2010, 23:20:59 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 18. September , 2010, 16:50:31 »

Erik, to zalezi... Gitara, nastavenie, samotny hrac a tak dalej... Je tam viac faktorov. Ked tam vyhulis Gain na 12 pomaly a spravis si tam nejaky piesok, tak potom jasne...
Ale hadat sa s tebou nebudem  Žmurk
« Posledná zmena: 18. September , 2010, 16:51:19 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 19. September , 2010, 20:01:29 »

Ze kadejaký, tod Adam na neho hráva a ma to uplne super sound s tym Gibsonom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 19. September , 2010, 20:44:29 »

Tiez som si vypocul Blackstar Series One 200 spolocne s Marshallom JCM 900, ako tu kolega spominal...
Ak obaja mame na mysli rovnaku kapelu, tak to sa tesim  Žmurk ...
A kedze ten majitel je moj dobry kamarat, tak som si na nu aj hned brnkol a to rovno s PRSkou a myslim si, ze to hralo dost dobre... Malo to taky zvuk, ze skor kompromis, kto tam bude hladat Mesu, mozno najde, kto Marshall, mozno tiez najde, ale hra to skratka po svojom, tym vsak netvrdim ze zle, ma to len skratka svoju charakteristiku, cize ortodoxnych asi zrejme moc neoslovi, ale nikdy nevies...
Kazodpadne aparat mal tlak, vykon, bol sexi (  Beeee ), vsetko, co k tomu skratka patri  ha ha ha  Na zdravie!
P.S.: ale za seba dodám, ze ja sam za seba by som si ho asi nekupil...

Mas na mysli Garyho gear?
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 19. September , 2010, 20:58:42 »

Gary hrá na blackstar? mne sa zdalo že mal nejaké kombo.

Ja neviem.Myslim ze ano.  http://bandzone.cz/fan/garry 

Ked hrali v HC bol tam nejaky marsal a jeho aparat som nevidel ... no o to nejde.Hralo im to zle.
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 20. September , 2010, 18:42:14 »

Ked hrali v Hlohovci mal tam moj Marshall, vlastne jeho byvaly Marshall (ja ho mam od neho, nie je podstatne)...
Ano, mal som na mysli Garryho zo Slainu... Inak, myslim si, ze v tom Hlohovci mu to tam hrali docela fajn, tym, ze mal dobre gitary mu to hralo myslim ze aj o triedu lepsie, ako mne z mojou Ibanez...
Ale osobne som este nepocul Garryho so zlym zvukom, hadat sa nebudem, ale mne sa vzdy pacilo, ake zvuky si Slain vedeli porobit, ci uz s touto kombinaciou, alebo ked este Garry hraval na Marshall...
« Posledná zmena: 20. September , 2010, 18:44:57 od Marian.Radosovsky » Zaznamenané

GHS
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 20. September , 2010, 19:04:17 »

100 ludi 100 chuti ... nejdem sa s nikym hadat.A ... ohladom PRS sa nejdem ani rozvadzat v pisani.  Na zdravie!
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 20. September , 2010, 21:52:31 »

Samozrejme, niekto ma rad to, iny to... Ja osobne som z PRSiek vzdy vlhky, aj ked by som si ju nekupil, ani keby som mal na nu peniaze, pretoze s ami na nich dobre nehra... Ale zvukovo su vazne dobre...  Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 20. September , 2010, 21:54:14 »

Samozrejme, niekto ma rad to, iny to... Ja osobne som z PRSiek vzdy vlhky, aj ked by som si ju nekupil, ani keby som mal na nu peniaze, pretoze s ami na nich dobre nehra... Ale zvukovo su vazne dobre...  Zdravíčko

ty mas potom problem ale s pohlavnym ustrojenstvom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #26 kedy: 20. September , 2010, 22:23:23 »

zase za pomocovanie sa netreba hanbit, ved kde kto sa tu priznava k samovolnemu posieraniu
Zaznamenané
Marian.Radosovsky
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 21. September , 2010, 13:34:23 »

Ja pukam smiechom normalne  Nechajte ma vydýchať  ?§!.
Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #28 kedy: 11. Február , 2011, 12:18:50 »

práve cez tyzden som sa stal vlastnikom HT stage 60ky...podla mna je to plnohodnotne fajnove kombo...akurat by som si vymenil tie repraky...v spojeni s 412 orange bednou slape jak piiica :)
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #29 kedy: 11. Február , 2011, 12:35:37 »

práve cez tyzden som sa stal vlastnikom HT stage 60ky...podla mna je to plnohodnotne fajnove kombo...akurat by som si vymenil tie repraky...v spojeni s 412 orange bednou slape jak piiica :)
:) Ma to kamos odvedla, asi skusim.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 21 otázok.