dik,Marshall bol moj celozivotny sen.Tuzil som po pravom rockovom zvuku a myslim,ze ten dokaze ponuknut iba Marshall.Reklamu robil nan i Dave Mustaine ( youtube.com/watch?v=Mi2iIqzdSD4
) a tak som si povedal,ze idem do tohto modelu.
bol som milo prekvapeny hlavne z toho ked si dam ten oranzovy mod a prikopnem hocicim.. znie to uplne super aj na modernu muziku a tak..
jj,oranzovy mod je skutocne dobrý.Zkreslenia je tam naozaj dost.Ja som si gain nadstavil na 10hodin a cerveny kanal.Uplne postacujuce a dobre nakopnute a zaroven ho mam o cosi menej i na oranzovom.Kludne na nejaky blues.Nic mi dokopavat netreba
Ten cerveny mod je v podstate Ultra Gain,ziadny Overdrive ako uvádza výrobca.
ten master A a B a programovatelny switch je uplne bomba, pridam TS9 do slucky DD2 a je to...
uplny suhlas,povodne som od switchu neocakaval vela,ale Marshall ma prekvapil.Ten switch je dokonaly
Este dodám,ze zkreslenie mi na zaciatku moc nesedelo a nemohol som ho na začiatku doladiť,ale po 10 hodinach hrania sa asi rozohral (asi elektronky) a teraz znie specificky dobre.Je dost detailny,proste dobry Marshall...
Aby som len neplusoval,dam i minus a to je velky brum a silne spatne vazby na cervenom kanali naindukovany v snimacoch,ale tym je asi Marshall specificky.Pouzil som noise gate a takto mi to vyhovuje viac.Na oranzovom kanali je sum i brum prijatelny.Inak ziadne ine krabicky neriesim,pekne rockove zkreslenie.Zkreslenie najviac pripomina Accept - balls to the wall (tu je to presne do cierneho,poctivy britsky metal) a perfektne znie pri coveroch ako Europe - final countdown ci ako rit na serbel sadol pri GreenDay - american idiot.