Pani gitaristi a okoloiduci.
Chcel by som Vas poprosit o malu laskavost i ked neviem ci to bude vo vasich silach.
Stala sa mi taka zaujimava vec.
Jedneho dna mi nejaky chalanisko, ktoremu dal na mna kontak ani neviem kto, doniesol domov do Malaciek kombo na opravu.
Bolo na nom mnozstvo chyb ktore sa ani nemohli stat naraz a ani v priebehu pouzivania ,cize asi dost odlozene a zabudnute kombo, ktore sa mi nakoniec dostavilo na opravu.
Po relativne kratkom case sa mi to podarilo opravit, tak ze som daneho majitela informoval ,ze co tomu bolo a co to bude stat a ze kedy si po to moze dojst ?
Tak sme sa dohodli ze kedy ,ale nakoniec neprisiel.Aj sa mi tusim ospravedlnil ze mu to nejak nevislo a sak jasne ,sice som ta cakal ale jebem na to, stava sa. No ale po nejakom case som ho opät par krat kontaktoval ,ze co teda a kedy si po to dojde ,no ziadna odpoved.
Tak a uz je tomu asi aj viac ako rok a kombo mam stale doma a nikomu nechyba
Medzi casom sa mi niekde stratil kontak na toho chalana a ja o to kombo z casu na cas zavadim pohladom a poviem si ze co s touto opachou mam vlastne robit ?
Mam ho predat alebo opatrovat do neviem kedy ?
Preto by som Vas seckych chcel poprosit, aby ste sa popytali znamich ,ci nepoznate niekoho, kto si dal u mna Brda prveho Valwattovica v Mackach opravit combo ENGL.Typ a model nepoviem, aby sa zase neozvalo 15st ludi co mi budu tvrdit ze to oni
Mne to combo je vlastne na hovno ,lebo na gitare nehravam a tak jedina vec co je ze ho predam nech mi to nezavadza ,ale zase nemozem predavat nieco co neni moje, ale na druhu stranu, vrazil som do tej opravy nejaky cas a prachy za suciastky a je to tak davno ze vlastne uz ani neviem kolko to bolo, ale ktore mi zatial nikto nezaplatil, cize aj mam v tom kombe nejaky podiel ale aj tak si to nemozem dovolit ho len tak strelit, cize ja fakt fakt nevim co stym
Vdaka za pomoc a snat sa do vanoc podari toho majitela vypatrat a komba sa konecne zbavim.