Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 15:41:25
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slovenská tvorba live  (Prečítané 67841 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 15. Máj , 2009, 09:31:50 »

Na zdravie!

Fero Griglak pre mna nie je virtuoz ako taky. Je samozrejme vynikajuci gitarista a hlavne tvorca. Vsetko zahra velmi precizne, premyslene, bez zbytocnych smudlani po hmatniku - co je vynikajuce. Ale rozhodne ho nemozem nazvat virtuozom.
Akoho by si nazval virtuozom?  A prečo?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #106 kedy: 15. Máj , 2009, 09:36:08 »

petruccciho a ten zas neni u mna Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #107 kedy: 15. Máj , 2009, 09:36:58 »

Velmi vela mien. A preco? Mam pocit, ze uz niesu obmedzeni, jak v technike, tak v tvorbe, myslienkach posuvat napady do nastroja...

Napr. Hiromi, Vai, Rozsa, Chambers,... je toho velmi vela... a nemusi to byt prave z jazzoveho sveta... aj ked je to vacsinou tak.

Na zdravie!
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #108 kedy: 15. Máj , 2009, 09:38:53 »

Na zdravie!

Dovolim si tvrdit, ze jediny virtuoz (chapat ako termin) je ich sucasny bubenik Martin Valihora. Fero Griglak pre mna nie je virtuoz ako taky. Je samozrejme vynikajuci gitarista a hlavne tvorca. Vsetko zahra velmi precizne, premyslene, bez zbytocnych smudlani po hmatniku - co je vynikajuce. Ale rozhodne ho nemozem nazvat virtuozom. To iste plati aj o ostatnych clenoch.

Samozrejme Marian Varga je taktiez virtuoz sam o sebe...  - ale bavime sa o terajsej Fermate.  Žmurk

Zdravíčko
Vo Fermate bucha Teo Skovay (ako uz napisal kaolko), Valihora hral isty cas s nimi predtym...Som frajer
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 15. Máj , 2009, 09:41:25 »

Velmi vela mien. A preco? Mam pocit, ze uz niesu obmedzeni, jak v technike, tak v tvorbe, myslienkach posuvat napady do nastroja...

A Griglak je obmedzeny?
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #110 kedy: 15. Máj , 2009, 09:41:29 »

Napr. Hiromi, Vai, Rozsa, Chambers,... je toho velmi vela... a nemusi to byt prave z jazzoveho sveta... aj ked je to vacsinou tak.

Na zdravie!
najvačši je malmsteen ten ich všetkych sfukne ako sviečku,škoda že sa neda dlho počuvat
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #111 kedy: 15. Máj , 2009, 09:42:06 »

Vo Fermate bucha Teo Skovay (ako uz napisal kaolko), Valihora hral isty cas s nimi predtym...Som frajer
Jasne... Pomylil som si Collegium Musicum... Tam hra Valihora.
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 15. Máj , 2009, 09:42:44 »

Branko, preto hovorim, ze virtuozita je relativny pojem; co znamena, ze pre kazdeho moze predstavovat majstrovstvo hry na nejaky hudobny nastroj nieco ine, resp. virtuozom moze byt niekto iny.
Aj ja ked sa postavim pred deti v skolke a zahram spinavym hrebenom par ciganskych akordov na rozladnej spanielke s 3 strunami, tak pre niektorych z nich mozem byt z ich pohladu virtuozom  Bavím sa skvele...Som frajer
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #113 kedy: 15. Máj , 2009, 09:43:35 »

A Griglak je obmedzeny?
musim mu to zavolat a hned ide po brankovi Bavím sa skvele,fero je jeden važny muzikant a nema tu zatial paru Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 15. Máj , 2009, 09:45:17 »

A Griglak je obmedzeny?
Nechytaj ma za slovicka.  Žmurk V technike mozno je obmedzeny, ALE ako tvorca je kral. :)
Nemam ho napocuvaneho dokonale, aby som mohol tvrdit, ze aku ma techniku, ale z toho, co som pocul (prevaznu vacsinu dosiek), tak mozem povedat, ze nemal som pocit, aby bol virtuoz.
 Na zdravie!

Hej, a este ma napadol jeden virtuoz - Paganini.   Zdravíčko
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #115 kedy: 15. Máj , 2009, 09:46:20 »

najvačši je malmsteen ten ich všetkych sfukne ako sviečku,škoda že sa neda dlho počuvat
Niektore Yngwieho veci sa daju aj dlhsie, jeho vynimocnost skor vidim v tom ako rychlo dokaze mydlit hmatnik...Som frajer
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #116 kedy: 15. Máj , 2009, 09:47:36 »

...
Aj ja ked sa postavim pred deti v skolke a zahram spinavym hrebenom par ciganskych akordov na rozladnej spanielke s 3 strunami, tak pre niektorych z nich mozem byt z ich pohladu virtuozom  Bavím sa skvele...Som frajer
Ano... samozrejme... pre hudobnych lajkov je to tak... ale skor som myslel ako termin vseobecne.  Na zdravie!
Zaznamenané

marowak
Hosť
« Odpoveď #117 kedy: 15. Máj , 2009, 09:49:18 »

Hej, Paganini, jasne. A tiez povazujem za virtuoza toho chlapca z Detvy, ci z Helpy? (nepamatam sa presne), co hral na gombickovej harmonike v TV Slovensko hlada talent...Som frajer
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #118 kedy: 15. Máj , 2009, 09:50:32 »

Cize verdikt by sa dal na tomto fore definovat asi takto, ze "kazdy ma svojich virtuozov". :)
Aspon z tych nazorov mi to tak vypliva.
 :)
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #119 kedy: 15. Máj , 2009, 09:51:48 »

Nechytaj ma za slovicka.  Žmurk V technike mozno je obmedzeny, ALE ako tvorca je kral. :)
Nemam ho napocuvaneho dokonale, aby som mohol tvrdit, ze aku ma techniku, ale z toho, co som pocul (prevaznu vacsinu dosiek), tak mozem povedat, ze nemal som pocit, aby bol virtuoz.
 Na zdravie!

Hej, a este ma napadol jeden virtuoz - Paganini.   Zdravíčko
ten bol  Zdravíčko akurat si ho nepamatam takže neviem či vobec bol Bavím sa skvele
ale ty musiš byt ked to vieš posudit ha ha ha lebo len virtuoz odhali virtuoza Bavím sa skvele  čo je technika??každy ma nejake tahy ktore po nom nik nezahra,cela debata je na smiech Zdravíčko
« Posledná zmena: 15. Máj , 2009, 09:52:42 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.