Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 16:36:13
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: UBUNTU  (Prečítané 165326 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #150 kedy: 28. Júl , 2008, 11:18:10 »

uff, no nic..radsej debatujme o gitarach.. :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #151 kedy: 28. Júl , 2008, 11:35:09 »

ja len, ze niekde tu niekto pisal, ako uspesne rozbehal VSTcka, co je dost prelomove. a nejaky multitrack ci sekvencer na nejakej standardnej urovni tam tiez je, nie ?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #152 kedy: 28. Júl , 2008, 11:45:21 »

J som tam tiež rozbehal VSTčka, ale zvuk bol nepoužiteľný, zašumený... Celý GR3 mi tam šiel, no nedobre...
Možno moja chyba, chyba môjho stroja... neviem
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #153 kedy: 28. Júl , 2008, 11:46:35 »

ako je to s Asiom ? daju sa tam bezne komercne zvukovky (M-Audio, E-Mu...) rozbehat ?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #154 kedy: 28. Júl , 2008, 11:49:02 »

Asio som rozbehal, avšak bolo emulované pod wine... A zvukovku mám creative SB live! takže...
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 11:49:39 od pelko » Zaznamenané
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #155 kedy: 28. Júl , 2008, 11:50:36 »

ako je to s Asiom ? daju sa tam bezne komercne zvukovky (M-Audio, E-Mu...) rozbehat ?
pokial viem, neexistuju k tomu drivery pod linux
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #156 kedy: 28. Júl , 2008, 12:06:17 »

ja len, ze niekde tu niekto pisal, ako uspesne rozbehal VSTcka, co je dost prelomove. a nejaky multitrack ci sekvencer na nejakej standardnej urovni tam tiez je, nie ?
http://ardour.org/
http://www.rosegardenmusic.com/
..
http://audacity.sourceforge.net/
http://lmms.sourceforge.net/

edit alebo rovno ubuntustudio.org
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 12:07:56 od hangar_18 » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #157 kedy: 28. Júl , 2008, 12:10:38 »

alebo rovno ubuntustudio.org

to ubuntu studio som skusal, ale nevedelo spolupracovat s proprietarnymi ovladacmi Nvidia, takze som ho vyhodil
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #158 kedy: 28. Júl , 2008, 12:15:05 »

cize este raz...

VSTcka idu.

ale bezne karty sa nedaju rozbehat tak, aby dokazali input monitor ? alebo ako ? polopatisticky.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #159 kedy: 28. Júl , 2008, 12:17:02 »

dnes to vyskusam, mam m-audio jamlab, skusim to rozbehat s vst....nejake drivery som nasiel (ale netusim aku to bude mat latenciu)
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #160 kedy: 28. Júl , 2008, 12:21:05 »

rasto poslal som ti pm
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #161 kedy: 28. Júl , 2008, 14:07:46 »

dnes to vyskusam, mam m-audio jamlab, skusim to rozbehat s vst....nejake drivery som nasiel (ale netusim aku to bude mat latenciu)

neviem ci z toho nakoniec nieco bude  ?§!.   ardour som skompiloval aj nainstaloval, ale teraz sa nechce spustit... okrem toho sa mi teraz ubuntu nevie vypnut...iba vypise chybu a opakuje donekonecna  Pomoooc!
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #162 kedy: 28. Júl , 2008, 20:48:40 »

to ubuntu studio som skusal, ale nevedelo spolupracovat s proprietarnymi ovladacmi Nvidia, takze som ho vyhodil
treba skusat, v synapticu mas na vyber minimalne 3 ovladace nvidia, podla toho aku mas kartu..(nvidia-glx, nvidia-glx-new a nvidia-glx-envy), mne to paradne ide s envy ono ti to tam hodi po instalacii myslim ten -new ovladac,moj mal problem potom este ze duplicitne si zapisovali konfiguraciu s xserverom do konfiguracneho file-u..ubuntu studio je obycajne ubuntu len ma predinstalovanu kopu software-u takze spolupracovat s jednym z nich musi vediet :)

Jednoznačne... Rasťo, ak chceš nahrávať, upravovať strihať... Určite nie linux, a už vôbec nie ubuntu...
To má momentálne v "testovacej" prevádzke nový pulseaudio driver a robí viacej neplechy ako osohu. Ale napriek tomu, linux pre hudobnikov a hráčov hier nie  Na zdravie!
? na nahravanie mas predsa ALSA, na vsetko ostane pouzivam OSS, System -> Preferences -> Sound, tam sa to da nastavit a ziadna neplecha nebude :)

neviem ci z toho nakoniec nieco bude  ?§!.   ardour som skompiloval aj nainstaloval, ale teraz sa nechce spustit... okrem toho sa mi teraz ubuntu nevie vypnut...iba vypise chybu a opakuje donekonecna  Pomoooc!
tak to restartni na tvrdo a naco kompilujes? koli vst?..lmms by malo mat podporu vst (nanestastie zatiel len pre 32-bit Smútim ), je to obdoba fruity loops hore mas link :)
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 20:49:45 od hangar_18 » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast

« Odpoveď #163 kedy: 28. Júl , 2008, 20:58:28 »

..ubuntu studio je obycajne ubuntu len ma predinstalovanu kopu software-u takze spolupracovat s jednym z nich musi vediet :)

ubuntu studio pouziva real-time kernel (technicke detaily neviem) a tam bol kamen urazu s tymi ovladacmi
ale skusit iny ovladac mozem ked sa na to odvazim :)

Citácia
tak to restartni na tvrdo a naco kompilujes? koli vst?..lmms by malo mat podporu vst (nanestastie zatiel len pre 32-bit Smútim ), je to obdoba fruity loops hore mas link :)

kompiloval som to kvoli vst podpore. natvrdo ho nerestarntnem, lebo mam notebook. tvrdne to vzdy pri vypinani

ten program pozriem

edit: vyzera, ze sa v tom celkom vyznas - mohol by si mi dat pripadne nejake rady cez icq ak by bolo treba?
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 20:59:40 od asdfg » Zaznamenané
hangar_18
stály hosť

« Odpoveď #164 kedy: 28. Júl , 2008, 21:15:57 »

ubuntu studio pouziva real-time kernel (technicke detaily neviem) a tam bol kamen urazu s tymi ovladacmi
ale skusit iny ovladac mozem ked sa na to odvazim :)

kompiloval som to kvoli vst podpore. natvrdo ho nerestarntnem, lebo mam notebook. tvrdne to vzdy pri vypinani

ten program pozriem

edit: vyzera, ze sa v tom celkom vyznas - mohol by si mi dat pripadne nejake rady cez icq ak by bolo treba?
nj ak budem vediet rad poradim..praveze v niektorych pojmoch mam zdatny gulas nepovedal by som ze sa vyznam,toboz nie som ziaden odbornik Beeee len odkedy som to zacal pouzivat ako hlavny system na compe tak som nieco pochytil...(aky mas notebook? ja ked na hpcku dlhsie podrzim vypinac tak sa natvrdo vypne alebo potom odpojit siet a surovo vybrat baterku)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 48 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.