Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Deep Purple

Started by Fabio, 12. Október , 2005, 20:45:12

zakky

Morse je znamy tym ze je strasny pohodak, Roberto ty z fora mu dokonca s Igorom Kellerom dali gitaru a vravel mi ze vobec nieje namysleny a uplny pohodak.... Morse si vazi vlastnych fanusikov, pravidelne odpoveda na svojej stranke priamo on na otazky.... Mam od morsa knihu....vies co kludne ti ju pozicam  nech tu nepises taketo blaboly

Ked som bol na DP v Prahe nejaky ochrankar tam trosku viac spacifikoval dievcinu co prepadla cez barieru v prvom rade.... Morse aj Gillan tomu ochrankorovi hned neco na to povedali..... Morse je v realnom zivote velmi prijemny a vzdelany clovek

Blackmore klude odisiel v strede koncertu lebo sa mu nieco nepacilo ..... ucta k ludom co dosli na koncert asi nulova

Preto povedat ze Morse je pako znamena ze o nom nic nevies....povedz ze je napicu gitarista, o tom sa dohadovat mozeme ale povedat o Morsovi ze je pako moze iba pako

midnightstranger

Quote from: lacrosse on 09. Január , 2008, 16:11:07
...myslim ze keby to napisal pitu alebo rasto tak uz yb si stym problem nemal
Ak si dobre spominam tak aj Rasto dostal za to dvojprste prasa od Vadima "lopatou".  ;D
Ale k veci. Nazvat niekoho pakom? Preco? Ani teba by som tak nenazval, aj ked si este ako gitarista nevyzrety no aspon mas nejaky ten talent a chut do hrania.
Blackmore aj Morse su gitaristi, ktori vo svete hudby nieco dokazali a nebolo toho malo. Aj sam Morse musel vediet, ze ho budu porovnavat s Blackmorom, no podla mna sa na to vysral a hra tak ako to on najlepsie vie.
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

homar

Quote from: lacrosse on 09. Január , 2008, 15:17:18
suhlas...morse je pako
vies o nom velke hovno a toto pises, Steve Morse je nahodou clovek s velkym srdcom, ktory ma rad muziku, ktory ma rad aj svojich fanusikov, a podla mna si pomenovanie "pako" rozhodne nezasluzi
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

mario bross

Quote from: homar on 10. Január , 2008, 16:53:36
vies o nom velke hovno a toto pises, Steve Morse je nahodou clovek s velkym srdcom, ktory ma rad muziku, ktory ma rad aj svojich fanusikov, a podla mna si pomenovanie "pako" rozhodne nezasluzi

to uz bolo povedane...zbytocne to otvaras

Pitu

Quote from: lacrosse on 09. Január , 2008, 16:11:07
myslim ze keby to napisal pitu alebo rasto tak uz yb si stym problem nemal

Keď nemám dôvod o niekom písať a už vôbec nie o Morseovi, že ja pako, tak to nepíšem. Keď budeš taký človek ako on a keď tak raz, ak vôbec, budeš hrať, tak sa ti oči otvoria.. ;)

joe

Quote from: Jimi458 on 09. Január , 2008, 15:13:38
ja mam zase uplne opacny nazor...podla mna Deep Purple bez Ritchiho uz nieje to prave.......a bez Lorda ani nehovorim  :-9
presne dp bol hlavne Ritchie ktory nema obdoby,ale Morse určite nie je Pako....je velky gitarista ,pako je ten čo to napisal.......kopec ludom sa pači viac ako stary R.B. a  je to ich vec...pre mna bol Blackmoore prvy gitarista čo ma uplne fascinoval je nenapodibitelny nik ho ani naznakom nezahra :zdar:

pejso

Quote from: joe on 11. Január , 2008, 11:48:07
presne dp bol hlavne Ritchie ktory nema obdoby,ale Morse určite nie je Pako....je velky gitarista ,pako je ten čo to napisal.......kopec ludom sa pači viac ako stary R.B. a  je to ich vec...pre mna bol Blackmoore prvy gitarista čo ma uplne fascinoval je nenapodibitelny nik ho ani naznakom nezahra :zdar:

je to divné, ale musím stebou naprosto súhlasiť!  :drink:
Gibson Les Paul 1995, Fender Stratocaster z r. 79, Fender Jazz bass z r 72, Precision z r. 78 ... , Marshall 1987 Plexi, VOX AC-30 orig. r.v. 1964, Fender Blues Junior, VOX AC-15 handwired Herritage, 1936 Marshall box s Greenback, Marshall Class 5 ...

ivanb

kto bol na ich koncerte bratislave videl ako šlape profi kapela aj ked už má nejaké roky .

homar

Quote from: ivanb on 31. Október , 2008, 18:40:56
kto bol na ich koncerte bratislave videl ako šlape profi kapela aj ked už má nejaké roky .
ja som tam bol, a bol to velmi fajn koncert, som rad ze som mohol byt v prvej rade ;)
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

much

ci s blackmorom ci  morsom je t super kapela......ale aj tak najvac energie to malo s ritchiem...proste prva polovica 70' bolo najmagickejsie obdobie pre rock a to mi nik nevyvrati...vtedy to malo najvacsi drive

ivanb

ale tak to býva vždy tá najlepsia zostava jevačšinou tá prvá .ak to vzniklo auputalo to svojich fanušikov tak potom všetky zmeny ktoré nastanu v zostave posobia podvedome trochu rušivo. nemusia byť horsie a keby to boli povodne zostavy tak ti to ani nepride že by to malo byť inak ,ale ak už maš s čím porovnávaťtak vždy budeš špekulovať či bol lepší blackmore alebo morse alebo či tam nechýba lord a podobne. každý muzikant prinesie do kapely kus svojho zvuku a už je to trošku iné ale ťažko povedať či horšie alebo lepšie . preto je najlepšie ked takato kapela zmení názov a už nikto neporovmáva . napr. ak určite poznáte cream a  b b m .  výmena gitaristu a je to uplne nová kapela ešte som nepočul že by ich niekto porovnával proste dve super zostavy.najhoršie však je ked kapele odide spevák ten dáva vždy charakteristický a najvýraznejší zvuk, to sa stalo sj napr uhriah heep ked im zomrel spevák nevedeli dlho zohnať rovnako kvalitnu náhradu, mámjedno staré video  historiu uhriah heep, ana tých live záberoch je to niekedy uplná hroza čo trhá uši nakoniec queen už tieš nikdy nebude queen. aj ked sučastná zostava pod iním názvom by bola celkom fajn

Radomír

Isté je že Blackmoore bol pilierom kapely a unikátným gitaristom.Aj ked náladovým a narobil im problémov na hovado.Nesledoval som to ale tušim raz z japonského či akého turné jednoducho zdupkal a mám dojem že ho Satriani zaskakoval.A vraj sa vyjadril že nieje vôbec lahké hrať to čo hrá Blackmoore.Já poznám len ich dávnejšiu historiu.Ved na Blackmoorovi som vyrastal a považoval som ho vtedy za jednotku.
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)

proghopik

Quote from: much on 01. November , 2008, 03:39:25
ci s blackmorom ci  morsom je t super kapela......ale aj tak najvac energie to malo s ritchiem...proste prva polovica 70' bolo najmagickejsie obdobie pre rock a to mi nik nevyvrati...vtedy to malo najvacsi drive

Veru tak. Amen.  :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

midnightstranger

Quote from: Radomír on 01. November , 2008, 10:05:01
Isté je že Blackmoore bol pilierom kapely a unikátným gitaristom.Aj ked náladovým a narobil im problémov na hovado.Nesledoval som to ale tušim raz z japonského či akého turné jednoducho zdupkal a mám dojem že ho Satriani zaskakoval.A vraj sa vyjadril že nieje vôbec lahké hrať to čo hrá Blackmoore.Já poznám len ich dávnejšiu historiu.Ved na Blackmoorovi som vyrastal a považoval som ho vtedy za jednotku.
Mas pravdu. Satriani sa skor vyjadril, ze mnohe sola nechcel nijako menit a hral ich note-for-note, lebo boli skratka skvele a vobec nic im nechybalo.
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

joe

Quote from: midnightstranger on 01. November , 2008, 11:53:36
Mas pravdu. Satriani sa skor vyjadril, ze mnohe sola nechcel nijako menit a hral ich note-for-note, lebo boli skratka skvele a vobec nic im nechybalo.
to by som chcel počut ;D