Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 23:53:18
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 52 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PITU  (Prečítané 162715 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #255 kedy: 15. Marec , 2008, 16:20:31 »

Vela pentatoniky pouzivas! Ja by som tu stupnicu zakonom zrusil normalne...  Pomoooc!

V 1.45 min je pocut mierny sum! Je to pravdepodobne sposobene zle zapojenym kablom do preampu alebo elektromagnetickym vlnenim ktore vyvolava medzihviezdna hmota v nasej galaxii alebo aj ze si niekto v miestnosti prdol.

Inak ako cvicenie je to celkom dobre.  Zdravíčko

:)
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #256 kedy: 16. Marec , 2008, 09:43:22 »

Pitu nevies poradit akym sposobom zdokonalit techniku a rychlost(aj to sweep picking sa mi celkom lubi ale to je vec buducnosti)Huh! Stiahol som si taky program ze guitar speed trainer ale neviem pripada mi to taka blbost a vobec neviem odkial zacat...Tam pisu ze cvicit pomaly je zbytocne..niekto zas hovori opak...Ten program funguje tak ze pri jednotlivych cvicenia si vytvaras profili rychlosti a potom sa podla tychto profilov urobi "krivka tempa" a potom toho sa tie cvicenia cvicia cvicia sa vsak az od nejakeho 3. stupna co je dost rychlo..ale pride mi to taka komercna blbost...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #257 kedy: 16. Marec , 2008, 09:55:21 »

Pitu nevies poradit akym sposobom zdokonalit techniku a rychlost(aj to sweep picking sa mi celkom lubi ale to je vec buducnosti)Huh! Stiahol som si taky program ze guitar speed trainer ale neviem pripada mi to taka blbost a vobec neviem odkial zacat...Tam pisu ze cvicit pomaly je zbytocne..niekto zas hovori opak...Ten program funguje tak ze pri jednotlivych cvicenia si vytvaras profili rychlosti a potom sa podla tychto profilov urobi "krivka tempa" a potom toho sa tie cvicenia cvicia cvicia sa vsak az od nejakeho 3. stupna co je dost rychlo..ale pride mi to taka komercna blbost...

skus ceknut petrucciho rock discipline podla mna je tam celkom dobry sposob, a myslim ze je to aj tak dost jedno dolezite je hrat a cvicit
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #258 kedy: 16. Marec , 2008, 10:12:32 »

to som uz cekol...ale on tam vysvetluje uz take extremne pripada co zatial neriesim...to moc na mna este
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #259 kedy: 16. Marec , 2008, 10:45:10 »

Nie je zlý ani ten Guitar speed trainer. Je to taký metronóm s pripravenými cvičeniami, ktoré driluješ a postupne zvyšuješ tempo. Nepočúvaj nikoho, čo ti káže začať cvičiť rýchlo. Pekne si tam nastav rýchlosť akú zvládneš v pohode bez chyby. A po 1 bpm zvyšuj tempo. Každý deň začni od pomalšieho a postupne pridávaj. Uvidíš, že za pár mesiacov to bude podstatne lepšie - presnejšie a rýchlejšie.

A týmto spôsobom cvič všetko.
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #260 kedy: 09. Január , 2009, 12:43:54 »

Na web   www.aso.guitarfest.sk (/audio)   som už hodil video z vystúpenia Astro Songs Orchestra v relácii Metro na STV2 17.9.2006. Dá sa to pustiť po stopách aj celé vystúpenie naraz.

Naposledy upravil pitu, : 30.10.2006 o 18:52

no dostal som sa k tomuto, dodo mi dal avizo ze cosi taketo existuje. parada pitu. imho kombinacia gitary a mandoliny je skvela
Zaznamenané
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #261 kedy: 09. Január , 2009, 12:49:52 »

no dostal som sa k tomuto, dodo mi dal avizo ze cosi taketo existuje. parada pitu. imho kombinacia gitary a mandoliny je skvela

spravna kombinacia roznych nastrojov je skvela  Žmurk ja tam hovadsky zeriem tu jemnu hlboku basu a perkusie, ale komplet je to super, pustal som si to tak 100x  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #262 kedy: 03. December , 2009, 13:56:58 »

Po dlhom čase predsa len pridám ďalšiu ukážku, aj keď tam gitara nezaznie. :)
Je to z môjho pripravovaného projektu, na budúci rok bude dúfam hotový. V jednej ukážke sú kratšie časti zo 4 skladieb, 1 je cover. Z prvých dvoch som dal výcuc bez sólového spevu. Tie mám zatiaľ naspievané len v hatlanine, na textoch sa pracuje. Ale bude hádam trochu zrejmé, aký projekt to asi bude. Celé skladby povedia viac. Hlavne tam bude naozaj veľa spevu, ako to mám rád. :)

Pitu project:
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 13:58:33 od Pitu » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #263 kedy: 03. December , 2009, 14:00:08 »

Je to z môjho pripravovaného projektu, na budúci rok bude dúfam hotový. V jednej ukážke sú kratšie časti zo 4 skladieb, 1 je cover. Z prvých dvoch som dal výcuc bez sólového spevu. Tie mám zatiaľ naspievané len v hatlanine, na textoch sa pracuje. Ale bude hádam trochu zrejmé, aký projekt to asi bude. Celé skladby povedia viac. Hlavne tam bude naozaj veľa spevu, ako to mám rád. :)

Pitu project:
pocuval som to na facebooku davnejsie..fantasticke to je Žmurk
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #264 kedy: 03. December , 2009, 14:08:41 »

:) skoro ako van canto
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #265 kedy: 03. December , 2009, 14:13:34 »

Pitu project:

skvele... je obdivuhodne takto hlasmi "zaimitovat" nastroje... vyborny hlas, spev.... urcite sa tesim na to az to bude!
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #266 kedy: 04. December , 2009, 00:35:12 »

Pitu project:

je to parada tiez som to pocul uz davnejsie. Som velmi zvedavy aj na dalsie veci Zdravíčko
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #267 kedy: 04. December , 2009, 01:18:06 »

podla mna je to uplne teple sorry  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. December , 2009, 01:19:22 od zakky » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #268 kedy: 04. December , 2009, 01:35:28 »

trochu obmenit sadu bicich. rytmicak sa mi nepaci ale inak mi nevadi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
focus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #269 kedy: 04. December , 2009, 06:42:36 »

Výborné...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 52 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 22 otázok.