kaolko
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 27. Marec , 2011, 00:12:12 » |
|
no znie to ako gitara, kabel, line in v PC a nic viac ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 27. Marec , 2011, 11:20:03 » |
|
Myslel som, že na tie slapovú gitary použijem nejakú simuláciu aparátu, ale čuduj sa svete priamo z gitary mi ide zvuk, s ktorým som veľmi spokojný. Pekne krochká, mľaská.. Jedine do ďalších vecí uvidím, či niečo použijem ešte na úpravu piezo zvuku. Tam bude viac sól a melódií postavených na ňom. Zneje mi teraz podobne ako Ovation cez piezo. Ak máte nejaké tipy na vylepšenie, sem s nimi, chcem sa s tým do ďalších skladieb pohrať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 21. Apríl , 2011, 16:57:08 » |
|
Nahral som si domácu verziu čardáša od Montiho, teraz v takejto mojej "akusticko" gitarovej nálade.
Je to točené na foťák live, akurát som to musel spraviť po častiach, pretože do rýchlych pasáží som si nahral tesne predtým looperom podklad.
Gitara stále Framus Tennessee Custom a malé kombo s looperom - Roland AC-33.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 21. Apríl , 2011, 17:18:55 » |
|
dajaky metal neskusis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 21. Apríl , 2011, 17:23:59 » |
|
dajaky metal neskusis? ani nie.. Ale ak bude niekde na cestách príležitosť zahrať si poriadny hardrock, tak si rád zahrám..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 21. Apríl , 2011, 17:28:49 » |
|
a dajaku pesnicku? lebo z tychto rytmickych cviceni uz mam integrovany metronom asi uz aj v halve
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 21. Apríl , 2011, 18:12:58 » |
|
Kks..pitu..perfektné !
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 21. Apríl , 2011, 19:47:06 » |
|
Kks..pitu..perfektné ! tie bryle, ze? :D
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 21. Apríl , 2011, 20:02:00 » |
|
Pitu, klobuk dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 21. Apríl , 2011, 21:36:27 » |
|
tie bryle, ze? :D
Praveze jedna z prvych verzii tej skladby na gitare, ktora sa mi paci...vsetky tie trapne snahy o metal a hard rock su konecne touto verziou pochovane...
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:03:50 » |
|
PITU nehladas klavesaka? :-) :-) :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:30:24 » |
|
Praveze jedna z prvych verzii tej skladby na gitare, ktora sa mi paci...vsetky tie trapne snahy o metal a hard rock su konecne touto verziou pochovane...
Díky Killo.. Hej, keď budem v BA, určite budeš prvý klávesák o ktorého sa budem uchádzať.. Ale žiaden metál..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:44:55 » |
|
Paci sa mi, ze tu nikto taketo veci nepohra, ale na podpichovacky by bolo kazdeho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 22. Apríl , 2011, 00:32:28 » |
|
alebo jediny kto to doteraz mal zaujem nacvicit a zahrat, boli ti trapni metalisti a hardrockeri. rytmus asi nepocuva cardase. a pitu 10 rokov hladal tie spravne okuliare, kym spravil aj video
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|