Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #360 kedy: 22. Apríl , 2011, 01:12:14 » |
|
alebo jediny kto to doteraz mal zaujem nacvicit a zahrat, boli ti trapni metalisti a hardrockeri. rytmus asi nepocuva cardase. a pitu 10 rokov hladal tie spravne okuliare, kym spravil aj video hej, správne okuliare som našiel za 5€ v Barcelone.. Jejda, ale tento názor je sakra mylný. Je x výborných muzikantov, ktorí hrajú aj nahrali čardáš. A práve verzie heavy gitaristov sa mi vôbec nepáčia, aspoň ma teda doteraz žiadna nezaujala. Pozri niečo z toho lepšieho, napr tu našich rodákov: A nájdeš kopu všelijakých verzií na youtube, dobrých aj zlých..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #361 kedy: 22. Apríl , 2011, 05:23:08 » |
|
Vyborne ! Paci sa mi to. Neviem preco, ale hned mi to pripomenulo jeden soundtrack z Mafia I.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #362 kedy: 22. Apríl , 2011, 09:59:19 » |
|
Vyborne ! Paci sa mi to. Neviem preco, ale hned mi to pripomenulo jeden soundtrack z Mafia I. Inak to je haluz ako v tej hre urobili obrodu a vlastne ústredná melódia je od Djanga Reinhardta (priamo v hre, nie intro :-D ) Díky Killo.. Hej, keď budem v BA, určite budeš prvý klávesák o ktorého sa budem uchádzať.. Ale žiaden metál.. Tesim sa...metalom som ukájaný v persone, takže vôbec to nemusí byť metal :-) rád si pričuchnem k dačomu inému :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #363 kedy: 23. Apríl , 2011, 12:26:55 » |
|
hej, správne okuliare som našiel za 5€ v Barcelone.. tak taku cestu za brylami asi nikto, koho poznam nemeral aj novy uces je z barcelony?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #364 kedy: 23. Apríl , 2011, 13:17:54 » |
|
PARADA!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #365 kedy: 23. Apríl , 2011, 13:43:15 » |
|
neviem... taka blbost skorej, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #366 kedy: 23. Apríl , 2011, 14:13:07 » |
|
mne sa to paci ....
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #367 kedy: 23. Apríl , 2011, 14:16:24 » |
|
PARADA!!!!!! perfektne je tam 1:34-1.37 asi, aspon mne sa to fest paci aj hento take ciganske co potom hra
|
|
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2011, 14:17:45 od kuko6 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #368 kedy: 22. Máj , 2011, 10:13:54 » |
|
Pridávam zas ďalší song, tentokrát vlastný a trochu lyrickejší.. MARCH IN CATALONIA -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #369 kedy: 22. Máj , 2011, 10:19:30 » |
|
preco prave hotel california? by som to nazval kludne Hotel Catalonia
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2011, 10:20:31 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #370 kedy: 22. Máj , 2011, 10:37:14 » |
|
preco prave hotel california? by som to nazval kludne Hotel Catalonia čo to má s hotelom California?? Teraz mi došlo, tie rozklady akordov.. No vo mne to celý čas skôr evokovalo Bacha. Ten song ma nenapadol ani raz.. Ten akordický postup je jeden z najčastejšie používaných..
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2011, 10:46:26 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #371 kedy: 22. Máj , 2011, 10:47:47 » |
|
to sa obcas stava ze clovek sklada sklada a zrazu sklada Eagles.. coz je u teba divne kedze mas tieto songy obohrate pomerne dost ze by si si to nevsimol heh..aj rytmika toho basujuceho podkladu. nielen akordy ako take nabuduce to treba lepsie schovat :D toho bacha citit od 0:34 dalej to je fakt.. miestami pekne tie melodie, ja si len stale tak nejak nemyslim ze ty vlastne hras vlastnu tvorbu ale ze len lepis dokopy kusy niecoho co uz niekto hral.. co robi dnes vlastne vela ludi, len to vedia lepsie skryt mohol by si nieco nahrat aj so spevom, tieto cvicenia na palm mute ma az tak neberu, viem ze vies dobre spievat tak preco to nevyuzit?
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2011, 10:52:38 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #372 kedy: 22. Máj , 2011, 10:58:03 » |
|
Mne sa to práveže páči. Aj toto beriem ako skladbu, nie ako cvičenie. Mám rád asi trochu inú muziku, ako ty. Zober si flamenco alebo gypsy swing, takýto postup akordov je tam pomaly v každej 3 skladbe a nikto sa nepozastavuje nad tým, že to Eagles použili tiež do ich skladby.. Mňa Hotel California vôbec nenapadol, nehral ani nepočul som tú skladbu už asi pol roka.. Spevové budú tiež, ale toto obdobie ma viac baví robiť práve takéto gitarové veci..
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2011, 10:59:50 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #373 kedy: 22. Máj , 2011, 12:34:11 » |
|
to ze si nehral hotel california pol roka nic neznamena. ja som to nehral nikdy a nepocul aspon 3 roky a aj tak, keby som si urobil rozklady tej istej harmonie, tak jeto vykradacka ale nevadi, ta refrenova cast ma vlastny ksicht a je to take pohodove do kaviarne na terasu. nepomyslas, ze by si hraval v nejakej kaviarni na terase? sezona zacina
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #374 kedy: 22. Máj , 2011, 12:49:17 » |
|
hudobne pekne, zvuk hlavne tej melodickej linky je skaredy, tie akcenty su uplne nepekne, bolia v usiach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|