Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Potenie ruky

Started by , 11. November , 2005, 13:26:02

salahdin

Skusil by som atropin :) Znizuje potenie tym ze blokuje sympatikus, ale hrozi prehriatie organizmu. Toto s tym podpazusim pocujem prvy raz :) ale dobre... :ohmy:

Misko

Quote from: Martinlm on 02. November , 2007, 20:01:33
Kamos bubenik podstupil operaciu proti tomuto poteniu. Podrezu sa nejake potne zlazy, ktore su v podpazusi. A pomohlo to.
To je vtip, hej?  8)

joe

ja mam na krku fen s rurkami a priebežne si fukam kam treba...aj na rychle hranie to pomaha ako chladič ;D

Martinlm

Quote from: Misko on 20. November , 2007, 14:05:18
To je vtip, hej?  8)
Preco by bol? Ci akoze nemam kamaratov, ci co?

Misko

Quote from: Martinlm on 20. November , 2007, 14:14:41
Samozrejme myslim to s tou operaciou.  8)

lacrosse

Quote from: Martinlm on 20. November , 2007, 14:14:41
nie..ale ludia si zvycajne..najma bubenici nechavaju opertovat podpazusia aby sa nepotili..takze..nic zvlastne
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

MageZ

Quote from: Misko on 20. November , 2007, 15:02:52
Samozrejme myslim to s tou operaciou.  8)

Vtip to nie je, ja toho cloveka poznam tiez. ;)

rastis

Martinlm

Zuzka

Existuje pripravok proti poteniu a naozaj pomaha. Vola sa to driclor. Ci uz na podpazusie alebo ruky. Len bacha, je to zieravina. Pouziva to moj fotrik a rozozralo mu to tricka, v ktorych spaval, ked si to dal na noc. Ale pomaha, to je hlavne.
Ja ked si ich umyjem pred hranim, tak sa mi nepotia. A ked zacnu, tak si ich idem znovu umyt, ale to su kriticke pripady.
Suit up! I'ts gonna be legendary.

vlado hudec

je to zieravina,rozozerie to tricko a pokozke sa nic nestane? to je nejake kuzlo :)

Zuzka

Hej. Ale odporuca to aj normalne kozna doktorka. Ked das toho na seba vela, tak aj teba to moze trochu palit. Ale stoji to za to, pre tych, co to potrebuju.
Suit up! I'ts gonna be legendary.

vlado hudec

a nesmrdi to? lebo ja sa v lete dost potim  :whistle: :laugh:

joe

uterak použivaju na celom svete,bežne ho vidiet položeny na aparate,alebo oklo krku,pripadne technik v strehu :zdar:

styrioci

Quote from: joe on 20. November , 2007, 23:11:44
uterak použivaju na celom svete,bežne ho vidiet položeny na aparate,alebo oklo krku,pripadne technik v strehu :zdar:
alebo zastrceny za opaskom  :drink: