Branko
|
|
« Odpoveď #2835 kedy: 27. Január , 2011, 15:20:01 » |
|
Tiez niesom zalubeny do nej, ale ma krasnu kresbu dreva. Kamosova lacna LTD za par jurakov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
Príspevkov: 54
...nemas??? nechaj si!!!...
|
|
« Odpoveď #2836 kedy: 28. Január , 2011, 22:47:52 » |
|
...ja som uz asi 5 rokov zalubeny do mojej... ))...
|
|
|
Zaznamenané
|
hand-made JEM7V (Soller-Sivcak) Squier Stratocaster Standart LP Westfield Deluxe Custom LP 100 Epiphone Gibson J200NA Washburn WD10SCE
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2837 kedy: 28. Január , 2011, 22:49:01 » |
|
...ja som uz asi 5 rokov zalubeny do mojej... ))... To je co za hybrid? edit: uz citam v podpise, kopia Jem od Rudka Sivcaka. to je cele kopia? Ci telo original+ krk od Ruda?
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 23:00:54 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2838 kedy: 28. Január , 2011, 22:56:09 » |
|
Si spokojny s touto gitarou ? Myslim jak zvuk, tak celkova praca, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
|
|
« Odpoveď #2839 kedy: 28. Január , 2011, 23:05:47 » |
|
Je to presna kopia Steve Vai JEM7VA...akurat som nechcel tie popinave rastliny, ci co tam on ma... ))...takze som si na krk vybral "vtacikov" ako na PRS modeloch...inak je tam vsetko ako na steveovej, rovnake drevo, rovnake snimace...no a som spokojny ako so ziadnou predtym...stala za tu cenu... ))
|
|
|
Zaznamenané
|
hand-made JEM7V (Soller-Sivcak) Squier Stratocaster Standart LP Westfield Deluxe Custom LP 100 Epiphone Gibson J200NA Washburn WD10SCE
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2840 kedy: 28. Január , 2011, 23:07:33 » |
|
Je to presna kopia Steve Vai JEM7VA...akurat som nechcel tie popinave rastliny, ci co tam on ma... ))...takze som si na krk vybral "vtacikov" ako na PRS modeloch...inak je tam vsetko ako na steveovej, rovnake drevo, rovnake snimace...no a som spokojny ako so ziadnou predtym...stala za tu cenu... )) Lepsia jak trapne seriovky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
|
|
« Odpoveď #2841 kedy: 28. Január , 2011, 23:10:45 » |
|
na seriovke som nikdy nehral...kedze neexistuje lavoruky model... ...ale myslim si ze hej...predsa len, je to hand-made
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2842 kedy: 28. Január , 2011, 23:13:15 » |
|
na seriovke som nikdy nehral...kedze neexistuje lavoruky model... ...ale myslim si ze hej...predsa len, je to hand-made uz existuje - od minuleho roku
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2843 kedy: 28. Január , 2011, 23:13:24 » |
|
na seriovke som nikdy nehral...kedze neexistuje lavoruky model... ...ale myslim si ze hej...predsa len, je to hand-made Existuje lavacky model Jem 7VWHL. Teraz klasicka otazka: myslis si ze je ok dat si vyrobit presnu kopiu seriovo vyrabaneho nastroja?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2844 kedy: 28. Január , 2011, 23:15:36 » |
|
Existuje lavacky model Jem 7VWHL.
Teraz klasicka otazka: myslis si ze je ok dat si vyrobit presnu kopiu seriovo vyrabaneho nastroja?
tu gitaru aspon podla toho co si ju pamatam ma chalan sialene dlho - neviem ci som ju videl u ruda, alebo niekde na jeho webe - ten novy left jem je len minulorocny model, ci nie ? viac ako dva roky urcite nema
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2845 kedy: 28. Január , 2011, 23:18:07 » |
|
Existuje lavacky model Jem 7VWHL.
Teraz klasicka otazka: myslis si ze je ok dat si vyrobit presnu kopiu seriovo vyrabaneho nastroja?
No ked si predstavim, ze na tej seriovke musi byt nie moc kvalitny HW (ako Rudko sam hovori, ze Ibanez FR su jedni z najhorsich), prazce a neviem co, tak asi to bude OK dat si postavit presnu kopiu nastroja s lepsim HW, ci ? Lebo ja vidim prave v tom kvalitu Handmade gitary + samozrejme kopec dalsich vyhod bezohladu na to, ze si davam staviat nastroj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
|
|
« Odpoveď #2846 kedy: 28. Január , 2011, 23:19:38 » |
|
kedze som tuzil po presne takej istej gitarke ako ma steve vai (moj oblubenec), tak preco nie (pred 5 rokmi lavoruka nebola)...po druhe...seriovka stala nejakych 78000 sk vtedy...ja som dal za svoju 46000 sk...takze odpoved: preco nie... ...semish-mam ju pomerne dlho...5 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2847 kedy: 28. Január , 2011, 23:21:10 » |
|
kedze som tuzil po presne takej istej gitarke ako ma steve vai (moj oblubenec), tak preco nie (pred 5 rokmi lavoruka nebola)...po druhe...seriovka stala nejakych 78000 sk vtedy...ja som dal za svoju 46000 sk...takze odpoved: preco nie... ...semish-mam ju pomerne dlho...5 rokov Ok, dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2848 kedy: 28. Január , 2011, 23:21:42 » |
|
No ked si predstavim, ze na tej seriovke musi byt nie moc kvalitny HW (ako Rudko sam hovori, ze Ibanez FR su jedni z najhorsich), prazce a neviem co, tak asi to bude OK dat si postavit presnu kopiu nastroja s lepsim HW, ci ? Lebo ja vidim prave v tom kvalitu Handmade gitary + samozrejme kopec dalsich vyhod bezohladu na to, ze si davam staviat nastroj. Takze sa ide stavat Blackmachine s lepsim HW ? Uplnou nahodou mam original Jem a teda nemam vobec pocit ze by to bolo spravene nejako nekvalitne.
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 23:22:19 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #2849 kedy: 28. Január , 2011, 23:22:34 » |
|
No ked si predstavim, ze na tej seriovke musi byt nie moc kvalitny HW (ako Rudko sam hovori, ze Ibanez FR su jedni z najhorsich), prazce a neviem co, tak asi to bude OK dat si postavit presnu kopiu nastroja s lepsim HW, ci ? Lebo ja vidim prave v tom kvalitu Handmade gitary + samozrejme kopec dalsich vyhod bezohladu na to, ze si davam staviat nastroj. fuha co si pil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|