Zaujimave. V tvojom prispevku ze vai je gay a malmsteen kkt nebol smile ci bol? Je to teda ironia ci nie je? V mojom tiez nebol smile ci bol. Ako vies ci to bola ironia ci nie? ...a na druhej strane pride mi fakt ubohe ..ze sa ma pytas na vek ...a na zaklade toho chces o mne nieco sudit. Skoda slov
nie - to o tom nepochopeni som myslel tuto situaciu:
ozaj fataljoe - kolko mas rokov ? kedy si asi zacal pocuvat Malmsteena, v ktorom roku - aspon priblizne ? mozno sa mylim a strelim strasne vedla, ale povedal by som, ze som od Teba starsi a Malmsteena poznam dost dlhsie. preco mi chces opatovat moju hlasku osobnou urazkou ? ked ju napises, zotrie to v Tvojich ociach to, co som na Malmsteena napisal ? OK - pod - uraz ma, predved sa
Argument ...som starsi ..poznam to dlhsie ma skutocne vahu. Vahu hlavne v tom ze niekto starsi, skuseny , kto toho vela zazil a pocul ...kto je admin a autorita na fore ...len tak zadrbe ze malmsteen hra kktiny a Vai je gay. To skutocne svedci o tvojej zrelosti a tvojej urovni.
mam Ti skusit napisat este raz, co som chcel naznacit ? alebo kasleme na to ?
...a na druhej strane pride mi fakt ubohe ..ze sa ma pytas na vek ...a na zaklade toho chces o mne nieco sudit. Skoda slov
preco by som ta mal chciet sudit ? to si si ty vymyslel a odvodil z nicoho a este sa na to aj urazas. skus trochu vychladnut, si zjavne tak trochu samonasieraci typ - nemyslim to v zlom.
hlavne si uvedom jednu vec - Malmsteen Ta ma u prdele, takisto ako ma uprdele mna a ako ma upredele kazdeho, kto kdesi po svete o nom napise, ze hra kokotiny. a takisto ma uprdele, ci sa niekto za neho ide do krvi na nete pohadat. preto je smiesne, ked niekoho ide roztrhnut za jednu hlasku vo fore.
inak ak Ta zaujima moj nazor na Malmsteena, precitaj si moje prispevky v tejto teme. nepamatam si presne, co som pisal, ale myslim, ze si za tym dokazem stat. potom prehodnot, ci ma chces osobne urazat. inak stale si nenapisal, kolko mas rokov, ale nemusis, ked s tym mas mat nejaky problem...