Marshall
|
|
« kedy: 06. Január , 2006, 10:44:54 » |
|
nepoznate niekto nejakeho schopneho gitarara z vychodu?? resp. blizkeho okolia? rad by som porobil nejake zmeny na svojom LP ale vsetci tu spominany gitarari su zvacsa zo zapadu. diky..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Január , 2006, 11:50:38 » |
|
Jeden manik byva pri zimnom stadione (stara sladovna). Neviem ci je schopny, ale nejake upravy ti asi spravi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marshall
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Január , 2006, 11:57:39 » |
|
noo chcel by som preprazcovat a dat kosteny nulak.. myslis zeby to zvladol? mas na nho nejaky kontakt?: dik..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Joki
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Jún , 2007, 17:33:50 » |
|
Ak niekto vie o nejakom schopnom gitarárovi na východe, prosím dajte na neho kontakt, tiež potrebujem vymeniť pražce. Díky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Jún , 2007, 09:44:41 » |
|
daj si to poslat napr. Sivcakovi ked to dobre zabalis balik je na druhy den u nich , a takyto servis s otestovanim netrva dlho ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. December , 2007, 20:25:22 » |
|
Jano Kučkovský s Kežmarku. Je mi najblizsie, asi sa u neho zastavim zo svojou kraskou na facestyling. PS: Basy robi pekne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. December , 2007, 09:52:32 » |
|
Je mi najblizsie, asi sa u neho zastavim zo svojou kraskou na facestyling. PS: Basy robi pekne... Aj gitary robí kua pekné. Viem o čom hovorím. Spyros už ked sme tak zblízka mali by sme si "zajamovat". Né?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. December , 2007, 14:21:47 » |
|
Aj gitary robí kua pekné. Viem o čom hovorím. Spyros už ked sme tak zblízka mali by sme si "zajamovat". Né? Ta hej :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hrave drevo
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Apríl , 2008, 14:23:39 » |
|
A z Kosic a okolia niekoho nepoznate? Nepotrebujem gitaru urobit, len dostelovat zbrusunoveho Telecastra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Fidel TeleCastro
nováčik
Príspevkov: 11
Ten co trapi Telecastra
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Apríl , 2008, 15:37:16 » |
|
Takisto hladam gitarara z vychodu, KE a okolie. Zeby tu nebol niekto taky???
|
|
|
Zaznamenané
|
+++fraxinus americana product fan+++
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. Január , 2009, 22:39:56 » |
|
Na vychode je takych majstrov asi malo...osobne som pocul iba o dvoch takch co sa tomu venovali...jeden je uz takmer slepy a druhy asi odisiel do Anglicka...o nikom inom som uz nepocul. Je to skoda...zislo by sa...ja mam akurat svoje dve gitarky u pana Sivcaka... ale mam to blizsie...z Liptova na Oravu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Marec , 2009, 22:22:05 » |
|
ja som nieco pocul ze tu ma niekto muzeum jolan niekde na zempline tusim a pocul som aj to ze je nejaky fajnsmejker do gitar no ci je gitarar a ci by ti pomohol to netusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Marec , 2009, 06:15:32 » |
|
Presnejsie je to muzeum gitar ceskoslovenskej vyroby....Je to v Sobranciach a zberatel sa vola Jan Ferko. Kedysi robil aj gitary, ale teraz sa tomu uz asi nevenuje. Naposledy som ho videl pred troma rokmi a uz vtedy mal zdravotne problemy...ale ma tam krasne niektore kusky...ani neviem, ci to este funguje.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Marec , 2009, 16:15:39 » |
|
ja som pocul ze to funguje lebo kamos vravel ze tam chce niekedy zajst...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
Príspevkov: 54
...nemas??? nechaj si!!!...
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 28. Február , 2011, 11:52:48 » |
|
...uz to asi nefunguje...Jan Ferko zomrel minuleho roku...a bol to aj gitarar...robil fakt pekne kusky, poznal som ho osobne...skoda ho...a muzeum nebolo len gitary ceskoslovenskej vyroby, mal ich tam bars ake...radost pozerat...
|
|
|
Zaznamenané
|
hand-made JEM7V (Soller-Sivcak) Squier Stratocaster Standart LP Westfield Deluxe Custom LP 100 Epiphone Gibson J200NA Washburn WD10SCE
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 28. Február , 2011, 17:25:44 » |
|
....Jan Ferko zomrel minuleho roku....
toé fakt ? a co je s tou Jolana zbierkou teraz ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. Február , 2011, 18:29:40 » |
|
To teda fakt netusim...nebol som na sk uz vyse roka, chystam sa v aprili na dovolenku, tak skusim vyzistit co a ako...popripade ak niekto vie, nech hodi info...ale myslim si, cisto teoreticky to fungovat moze, janci mal manzelku a ta mu s muzeom dost pomahala, takze
|
|
|
Zaznamenané
|
hand-made JEM7V (Soller-Sivcak) Squier Stratocaster Standart LP Westfield Deluxe Custom LP 100 Epiphone Gibson J200NA Washburn WD10SCE
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Február , 2011, 19:19:18 » |
|
ja som z vychodu a viem iba o jednom čo tu robi gitary..ale to je este vychodnejši vychod jak košice a prešov :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 28. Február , 2011, 19:20:39 » |
|
ja som z vychodu a viem iba o jednom čo tu robi gitary..ale to je este vychodnejši vychod jak košice a prešov :D
kto ? Nevola sa Rasto ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 28. Február , 2011, 19:48:14 » |
|
kto ? Nevola sa Rasto ?
Polorecky sa vola... a krstne neviem.. ale rasto asi ne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 28. Február , 2011, 19:50:06 » |
|
Polorecky sa vola... a krstne neviem.. ale rasto asi ne
Tak to nic... ja poznam jedneho z Levoce - ten Rasto... bol som aj v jeho dielni, robi super basy, dokonca si sam sustruzi nejaky HW.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 28. Február , 2011, 20:01:58 » |
|
Tak to nic... ja poznam jedneho z Levoce - ten Rasto... bol som aj v jeho dielni, robi super basy, dokonca si sam sustruzi nejaky HW.
tak tamten je drevar.. a pre syna robi gitary...nedavno mi kamoš ukazoval fotky čerstvo dokončenej kopie musicmana petrucciho, velmi pekne to vyzeralo... a určite aj tak hra...ale tak čo viem robi to len popri mne zatial netrebalo pomoc gitarara.. ani som nič nemenil ani z ničim nemal problem.. ked mi bude treba potom začnem zhanať info... teraz mi je to na hovno... a gitary neriešim najprv sa chcem naučiť poriadne hrať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 28. Február , 2011, 20:07:54 » |
|
tak tamten je drevar.. a pre syna robi gitary...nedavno mi kamoš ukazoval fotky čerstvo dokončenej kopie musicmana petrucciho, velmi pekne to vyzeralo... a určite aj tak hra...ale tak čo viem robi to len popri mne zatial netrebalo pomoc gitarara.. ani som nič nemenil ani z ničim nemal problem.. ked mi bude treba potom začnem zhanať info... teraz mi je to na hovno... a gitary neriešim najprv sa chcem naučiť poriadne hrať daj fotku toho MM petrucciho, celkom ma to zaujima.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 28. Február , 2011, 20:56:14 » |
|
Ja by som povedal, že to je už aj dlhšie ako rok, čo pán Ferko zomrel. Oznam som si vtedy prečítal na dverách hudobnín v PO. Poznal som ho osobne a bol to skvelý človek a ešte lepší gitarár. Čo mám posledné nepotvrdené info, tak vraj múzeum zobralo pod krídla mesto Sobrance, ale či je to pravda veru neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1978popo
nováčik
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. Február , 2011, 21:01:49 » |
|
Moze but, nepamatam si to presne...a moze byt pravda ze si mesto sobrance zobralo muzeum pod seba...este za zivota mi Janci hovoril, ze to asi da pod mesto, sam to nevladal utiahnut, mal financne problems...ale tak dufam , ze muzeum este existuje, bola by obrovska skoda, keby nie...ved bolo jedno z dvoch na svete...na dovolenke zistim co a ako, mam to tam asi 10 km...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
Príspevkov: 70
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Marec , 2011, 10:12:45 » |
|
urcite je to viac ako rok co Ferko zomrel a tiez sa spominalo ze to muzeum prevezme jeho syn ale co je na tom pravdy tak to netusim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 22. Február , 2012, 13:00:36 » |
|
urcite je to viac ako rok co Ferko zomrel a tiez sa spominalo ze to muzeum prevezme jeho syn ale co je na tom pravdy tak to netusim.
Ján Ferko umrel v apríly 2009, jeho múzeum prevzal jeho syn, stará sa o neho aj vdova po pánovi Ferkovi. Bol som tam minulý rok na jar A gitarár z východu? No predsa ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|