Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

gitarar z vychodneho slovenska

Started by Marshall, 06. Január , 2006, 10:44:54

Marshall

nepoznate niekto nejakeho schopneho gitarara z vychodu?? resp. blizkeho okolia? rad by som porobil nejake zmeny na svojom LP ale vsetci tu spominany gitarari su zvacsa zo zapadu. diky..

Juraj_T

Jeden manik byva pri zimnom stadione (stara sladovna). Neviem ci je schopny, ale nejake upravy ti asi spravi

Marshall

noo chcel by som preprazcovat a dat kosteny nulak.. myslis zeby to zvladol? mas na nho nejaky kontakt?: dik..

Joki

Ak niekto vie o nejakom schopnom gitarárovi na východe, prosím dajte na neho kontakt, tiež potrebujem vymeniť pražce. Díky.

misofg

Jano Kučkovský s Kežmarku. Robil napr. túto gitaru:  http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=61622.0

Ale aj iné.

www.handguit.com

Tam nájdeš kontakty.

cutaj

daj si to poslat napr. Sivcakovi ked to dobre zabalis balik je na druhy den u nich , a takyto servis s otestovanim netrva dlho ...   :)

spyros

Quote from: misofg on 21. Jún , 2007, 20:00:02Jano Kučkovský s Kežmarku.

Je mi najblizsie, asi sa u neho zastavim zo svojou kraskou na facestyling. ;)

PS: Basy robi pekne...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

misofg

Quote from: spyros on 10. December , 2007, 20:25:22
Je mi najblizsie, asi sa u neho zastavim zo svojou kraskou na facestyling. ;)

PS: Basy robi pekne...

Aj gitary robí kua pekné. ]:-> :P  :X Viem o čom hovorím.
Spyros už ked sme tak zblízka mali by sme si "zajamovat". Né?

spyros

Quote from: misofg on 11. December , 2007, 09:52:32
Aj gitary robí kua pekné. ]:-> :P  :X Viem o čom hovorím.
Spyros už ked sme tak zblízka mali by sme si "zajamovat". Né?

Ta hej :-)
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

hrave drevo

A z Kosic a okolia niekoho nepoznate?
Nepotrebujem gitaru urobit, len dostelovat zbrusunoveho Telecastra.

Fidel TeleCastro

Takisto hladam gitarara z vychodu, KE a okolie.
Zeby tu nebol niekto taky???
+++fraxinus americana product fan+++

Mazzi

Na vychode je takych majstrov asi malo...osobne som pocul iba o dvoch takch co sa tomu venovali...jeden je uz takmer slepy a druhy asi odisiel do Anglicka...o nikom inom som uz nepocul. Je to skoda...zislo by sa...ja mam akurat svoje dve gitarky u pana Sivcaka... ale mam to blizsie...z Liptova na Oravu :)
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.

Sammko

ja som nieco pocul ze tu ma niekto muzeum jolan niekde na zempline tusim a pocul som aj to ze je nejaky fajnsmejker do gitar no ci je gitarar a ci by ti pomohol to netusim

Mazzi

Presnejsie je to muzeum gitar ceskoslovenskej vyroby....Je to v Sobranciach a zberatel sa vola Jan Ferko. Kedysi robil aj gitary, ale teraz sa tomu uz asi nevenuje. Naposledy som ho videl pred troma rokmi a uz vtedy mal zdravotne problemy...ale ma tam krasne niektore kusky...ani neviem, ci to este funguje.
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.

Sammko

ja som pocul ze to funguje lebo kamos vravel ze tam chce niekedy zajst...