Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 09:54:06
Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370224 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #450 kedy: 03. Jún , 2009, 12:46:43 »

a na com to tam hrate vlastne? nejake VHT? :)

Peavey 6505+
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #451 kedy: 03. Jún , 2009, 12:47:41 »

tak tak..   ak vsetko dobre vyda, coskoro pribudne video coveru Nevermore - My Acid Words  Bavím sa skvele dufam, ze sa pani z DT nenahnevaju ze im tu zasierame temu  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 12:50:05 od kaolko » Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #452 kedy: 03. Jún , 2009, 12:58:32 »

dobre len sa naučte trochu tvarit že hrate toto je utrpenie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele a vymyslite niečo vlastne nie duplovinky to je škoda času Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #453 kedy: 03. Jún , 2009, 12:59:23 »

Karol, este sa chcem spytat: preco obaja pouzivate to iste (gitara+aparat)? Ci takto vam to vyhovuje?

Joe, ved sa celkom dobre tvaria :), co by som ja za to dal keby som sa takto vedel tvarit.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #454 kedy: 03. Jún , 2009, 13:05:17 »

dobre len sa naučte trochu tvarit že hrate toto je utrpenie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele a vymyslite niečo vlastne nie duplovinky to je škoda času Na zdravie!

:D:D:D to bolo pre ucely televizie.. pamatas ako sa Imbus tvaril na tom prenose v telke? tak to my sme boli este v pohodeeee :D:D:D zas, mi prislo dost jebnute metat tam hlavou ked sme dvaja v miestnosti a toci nas procko akurat len  Bavím sa skvele a vlastne veci su v procese vyvoja ... a ked nebudeme mat co vymysliet, vzdy mozme este vykradnut rumburax  Bavím sa skvele a pripadne sic...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #455 kedy: 03. Jún , 2009, 13:07:17 »

Karol, este sa chcem spytat: preco obaja pouzivate to iste (gitara+aparat)? Ci takto vam to vyhovuje?

Joe, ved sa celkom dobre tvaria :), co by som ja za to dal keby som sa takto vedel tvarit.

hmm ja mam teraz: schecter c7 hellraiser - Boss NS2 - Peavey 6505+, delay DD3 v slucke do EVH 4X12 boxu.. MIsko ma Schecter c7 hellrasier do peavey 6505+ do nejakeho home made 4X12 co mal predtym majo fero k tej kvazi recto hlave asi eminence tam su.. trocha rozdielny sound to je.. ja som hlavne teraz inak trocha poprehadzoval premapove lampy a veci sa zlepsili..
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #456 kedy: 03. Jún , 2009, 13:08:31 »

tak to sa musim tvojim vystupeniam vyhybat kilometer aby som to nemusel komentovat Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Imbus je intelektual a ty sa možu tvarit aj jeblo Zdravíčko
vy ste hrali dobre len ta nahravka vam to kazila Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #457 kedy: 03. Jún , 2009, 13:09:11 »

jo otazka bola ze preco pouzivame  to iste.. no neviem.. spravili nam v musiccenter.cz cenovu ponuku kedze sme brali 2 ks naraz :D asi preto.. ako, ten zvuk je fajn, ale zacinam si cim dalej viac uvedomovat ako vela veci mi na tej hlave chyba, hlavne dobry cisty zvuk tam nejde skoro vobec spravit..  Bavím sa skvele je to taky one-trick pony a hlavne este kedze tam je jeden plnohodnotny skresleny kanal tak vzdy, ked pustim delay v slucke mam pocit ze som sa stratil hlasitostou..  Bavím sa skvele ale mam v pecku.. zatial na to skusobnove hranie uplne super dostacujuce heh..
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 13:33:36 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #458 kedy: 03. Jún , 2009, 13:11:13 »

tak to sa musim tvojim vystupeniam vyhybat kilometer aby som to nemusel komentovat Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  Imbus je intelektual a ty sa možu tvarit aj jeblo Zdravíčko
vy ste hrali dobre len ta nahravka vam to kazila Na zdravie!

dik.. v podstate to ani nemuselo ist von do sveta, kedze sme to brali skor na vlastne ucely ako reflexiu, ze co kazime a tak.. a miestami to dost clippuje kedze to nebolo zrovna potichu.. hlavne s Miskom sa dobre hra, on je puntickar tiez, takze ak aj ideme hrat nejaky cover, tak to stahujeme podla ucha nech to je co najpresnejsie..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #459 kedy: 03. Jún , 2009, 14:50:51 »

dal som si najprv zahrievacie kolo bez zvuku a tie gitary pod pazuchou je hruza.... ci to je teraz in ? opravte ma, ja to zase az tak nesledujem... mam zdvihnut vyssie ? (akakolvek narazka na ska bude potrestana banom  Ja som čert..)
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 14:51:09 od rastis » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #460 kedy: 03. Jún , 2009, 14:52:03 »

:D gitary su tak vysoko aby sa cloveku pohodlne hralo ...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #461 kedy: 03. Jún , 2009, 14:52:13 »

dal som si najprv zahrievacie kolo bez zvuku a tie gitary pod pazuchou je hruza.... ci to je teraz in ? opravte ma, ja to zase az tak nesledujem... mam zdvihnut vyssie ? (akakolvek narazka na ska bude potrestana banom  Ja som čert..)
JJ, daj si to vyssie...  ha ha ha
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #462 kedy: 03. Jún , 2009, 14:52:53 »

:D gitary su tak vysoko aby sa cloveku pohodlne hralo ...

vidis, tak to ma nenapadlo  No hanbím sa..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #463 kedy: 03. Jún , 2009, 14:55:03 »

vidis, tak to ma nenapadlo  No hanbím sa..

pozri.. gitaru mam tak vysoko, ze ked mi stoji, spickou sa dotykam tych tremolo pruzin zozadu.. .. tak to vraj ma podla sevenstringfora byt..
« Posledná zmena: 03. Jún , 2009, 14:57:19 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #464 kedy: 03. Jún , 2009, 14:55:52 »

pozri.. gitaru mam tak vysoko, ze ked mi stoji spickou sa dotykam tych tremolo pruzin zozadu.. .. tak to vraj ma podla sevenstringfora byt..
Co ked Ti stoji spickou ? nepochopil som...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 21 otázok.