Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 09:23:43
Strán: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 102 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dream Theater  (Prečítané 370085 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #780 kedy: 05. Február , 2011, 11:40:50 »

Sak jasne, ze si musia nejakym stylom udrzat sledovanost, tak to natahuju, jak sa da...  ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #781 kedy: 05. Február , 2011, 11:49:42 »

no mna DT posledne dva albumy vobec nezaujalo takze kludne nech to drzia v tajnosti aj do 2014  Bavím sa skvele

hej, ja mam s poslednych dvoch albumov jeden best of so styrmi skladbami... len dufam, ze (kedze mi to pride celkom narychlo) s tym novym superior drummerom to neunahlia. ten ich kalendar - januar studio, jar-leto vydanie, turne... kam sa tak nahlit, ved je to zbytocny tlak...

inak, tych vtipov o petruccim...uz skoro viac ako o norrisovi... :-). teraz som pozeral ich starsie video so systematic chaos. tam portnoy spominal jeden forik. mozno poznate - ze co je petrucciho najvacsia nocna mora ? ze hra tak rychlom, az sa mu tony zleju do jedinej noty... :-)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #782 kedy: 05. Február , 2011, 11:55:12 »

no tak to mi pride uz celkom cvokle  ?§!. ak maju uz noveho clena, tak preco sa nepochvalit normalnymi fotkami...ale takato hra na skryvacku :-)   chudak chlapec novy bicman. asi to fakt bude len nejaky software bicman, a zoberu len na turne potom niekoho :-)

ale bol by skvely ulet, keby vzali na turne pocitac, strasne velku mocnu masinu, ktora by v zaplave svetiel spocivala na piedestali (na portnoyovom fleku) a z nej by mastil software drummer a oni k nemu. a vydali bz press release, ze nenasli na konkurze nikoho vhodneho...  ha ha ha
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #783 kedy: 05. Február , 2011, 21:20:53 »

no tak to mi pride uz celkom cvokle  ?§!. ak maju uz noveho clena, tak preco sa nepochvalit normalnymi fotkami...ale takato hra na skryvacku :-)   chudak chlapec novy bicman. asi to fakt bude len nejaky software bicman, a zoberu len na turne potom niekoho :-)

ale bol by skvely ulet, keby vzali na turne pocitac, strasne velku mocnu masinu, ktora by v zaplave svetiel spocivala na piedestali (na portnoyovom fleku) a z nej by mastil software drummer a oni k nemu. a vydali bz press release, ze nenasli na konkurze nikoho vhodneho...  ha ha ha

to by bolo dobre konceptualne umenie  :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #784 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:38:43 »

Uz je to trosku s tym novym bubenikom trapne, robia z toho reality show :

http://www.roadrunnerrecords.com/news/Dream-Theater---An-Exclusive-Look-into-The-Bands-Search-for-a-New-Drummer-22916.aspx?utm_source=Roadrunner%2BRecords&utm_medium=RR%2BDT%2BFB&utm_campaign=RR%2BDT%2BFB
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #785 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:57:05 »

A ty to sledujes, takze ucel to plni no nie?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #786 kedy: 21. Apríl , 2011, 22:59:04 »

A ty to sledujes, takze ucel to plni no nie?  Bavím sa skvele

Praveze to nesledujem, len mi to prislo do mailu od Roadrunner records, ale to video som radsej ani nepozeral.
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #787 kedy: 22. Apríl , 2011, 13:10:55 »

na jednu starnu je to reality show, na druhu som rad, ze sa mozem aj takouto formou mrknut na konkurz 7 z najlepsich bubenikov sveta do jednej z najkreativnejsich kapiel. je myslim si vhodne uvedomit, ze tu nejde o video o rytmusovi...  Zdravíčko

toto je len taky teaser, tie spravne porcie pridu asi v dalsich videach, kde bude pohlad na konkretnych bicmanov a na to ako sa zhostili DT skladieb. myslim, ze to bude POPRDELI podivana a ja sa na to tesim !
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #788 kedy: 23. Apríl , 2011, 14:13:25 »

Ved tentokrat toho povedali praveze dost - mate tam vsetkych 7 mien- Mike Mangini, Virgil Donati, Marco Minnemann, Peter Wildoer, Thomas Lang, Derek Roddy and Aquiles Priester. Celkom dobre ste niektori tipovali.  Zdravíčko
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #789 kedy: 23. Apríl , 2011, 14:56:51 »

vyjadrenia roddyho a wildoera ku skuskam:

Originally Posted by Peter Wildoer
My audition started with two jams where we set the levels for in ears and just felt eachother out, musically that is. ;-) After that we went through the three songs they sent me. I guess you'll get to know what songs it was on the next ep...isode of the DT video. ;-) At last they wanted to try some new ideas. This was HAAAAAAAAARD! The ideas were in weird odd times and not one bar with the same meter. Very cool ideas and I got my head around it so and so after a while. If those ideas end up on the new DT album it will be PROG! :-) All drummers used the same kit, yes. Auditions were held in New York so no chance to bring my own. Chris, we had more than enough time to set up the drums how we wanted them. There was also a drum tech who helped out. I had no problems as I'm used to play rental kits etc when on tour.

Originally Posted by Derek Roddy
We jammed a little while....was cool but, the environment (in ears, video, etc...) didn't lend itself to a lot of creative moments...plus the fact that these guys we're trying to "jam" in odd times, etc....
 Then they threw some riffs at me to see how quickly I could spit out complex stuff.
 Now this...was fun but, at the same time....I could tell that they were looking for a dude that will come in....and record an entire record in the studio...on the spot.
 I've never wanted to work that way..... as I believe that if the business (need to put out a record quickly) over trumps the musical vision (taking time and creating the best you can)
 then that ultimately directs where the band ends up in the future.
 I like to sit on riffs for a few days.... at least and create the best possible part (as opposed to the automatic one)
 As far as the band being up front with their fans.......I'm sure they want too but, there are some legal issues that needs to be addressed and that takes precedence over what "can be said or announced".
 I'm sure you guys can figure it out......and, I am certain that they knew who they wanted before these auditions were even thought about.
 One thing that was said directly to me was....."whoever it will be.....it's got to be the fans choice...someone the fans are completely happy with".
 I was very busy during that time period....only had a few weeks to learn a 20 minute song, a ballad, and a tech song with 30 part changes within the space of 3 minutes! Haha.
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #790 kedy: 24. Apríl , 2011, 10:04:02 »

Vitajte  Zdravíčko

Taky sleduju dění okolo nové bubeníka a není pochyb o tom, že to jsou všecko machři a tak DT trošku vyčkává, jak se k tomu postaví fanouškovská základna, která je pro ně hodně důležitá. Osobně se mi nejvíc zamlouvá Mangini.  Som frajer
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
ANightmareToRemember
Hosť
« Odpoveď #791 kedy: 25. Apríl , 2011, 13:44:13 »

Aquiles Priester ten je u mna jednotka
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #792 kedy: 27. Apríl , 2011, 16:39:54 »

mame pokracovanie
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #793 kedy: 27. Apríl , 2011, 18:11:57 »

ok tak uz zostava vymenit len spevaka  :)

moc sa mi nechcelo pozerat 40 minut auditions, nakoniec som si ich pozrel cele.

john myung dokopy povedal len par viet, ale najdolezitejsich. mike mangini vs marco minnemann.

pomer sanci vidim tak 60/40 pre manginiho.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #794 kedy: 27. Apríl , 2011, 18:12:14 »

mame pokracovanie

To nie su bubenici, to su strasne zvery vsetci do jedneho  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 102 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 22 otázok.