Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Semish

Quote from: swordy on 15. August , 2008, 17:00:25
asi si bol namysleny vtedy alebo co :( :(
Ja som v rebricku dost vysoko ;) urcite som v prvej desine slovenskych flamencovych gitaristoch  ;D

Ja a namysleny ? :) Z takychto blbosti som uz davno vyrastol :), a ani som nikdy nemal byt na co namysleny.

Ale s tym flamencom mas pravdu, asi tu nie je vela ludi co hrava takuto muziku. Nechces to aj ucit?

swordy

no oficialne je ich ani ne 5 :) ucit? no ked som prisiel zo sevilly a videl ako tam chalani hraju tak som mal z toho tyky este donedavna... :(

dusky

nedojdete niekto pre mna???????

pista58

Quote from: dusky on 15. August , 2008, 17:57:09
nedojdete niekto pre mna???????

dusky mas ten odvoz zariadeny?
o-yep sro

myso

Quote from: swordy on 15. August , 2008, 17:15:49
no oficialne je ich ani ne 5 :) ucit? no ked som prisiel zo sevilly a videl ako tam chalani hraju tak som mal z toho tyky este donedavna... :(

a co tak DADGAD a irska gitara? To nejdeme robit rebricek?  ;D
Swordy a dnes sa aj ty nebodaj dovalis?
Kurnik, ja som sa vlastne slubil, ze idem autom do Senice na jeden kocnert. A to bude tu v Blave taka seslost, ze gitary tam asi v kochlikoch zacnu rast po tretom pive... ejha

rastis

takze !

kedze sa vonku znacne ochladilo, predohodli sme sa na Ocko, ja tam pridem tak cca 21.00, asi aj s Duskym. Pista pride tiez, Zakky tiez, a potesim sa kazdemu dalsiemu ksichtu.

myso

Quote from: rastis on 15. August , 2008, 19:18:43
takze !

kedze sa vonku znacne ochladilo, predohodli sme sa na Ocko, ja tam pridem tak cca 21.00, asi aj s Duskym. Pista pride tiez, Zakky tiez, a potesim sa kazdemu dalsiemu ksichtu.

To mi este prosim ta povedz, kde je to tvoje Ocko. A aj mne sa potesis, ked pridem Rastiicku?  :drink:

swordy

co ja ti viem, neviem kde je ocko ani nic,...

rastis

Rezervovany stol v Ocku na 21.00 !!!

Semish

Ocko je tam ako je Randal, smerom ako chodia trolejbusy na Kolibu na opacnej strane ulice od Randalu, najdes to bez problemov.

rastis

Quote from: myso on 15. August , 2008, 19:21:32
To mi este prosim ta povedz, kde je to tvoje Ocko. A aj mne sa potesis, ked pridem Rastiicku?  :drink:

jasne brasko, dneska to GPC pivo vyjde !

Ocko ? to je taka krcma kusok nad Randallom, celkom v poho.

Semish

Dufam ze ste vsetci prezili v pohode, ked sme s Ondrom isli domov, tak zrazu prisla taka burka ze sme sa aj s autom museli schovat na pumpe, lebo inak by mi krupy asi rozmlatili auto :(. To boli ineee supy co padalo :).

dusky

mna to chytilo ked som vystupil z taxaca, total mokry, ale total...

Semish

Quote from: dusky on 16. August , 2008, 09:15:36
mna to chytilo ked som vystupil z taxaca, total mokry, ale total...

Nezavidim, pekny humus, ale bud rad ze si nezazil tie krupy co padali. Btw na festivale co bol vcera v Jaslovskych Bohuniciach vraj padajuce stromy zabili dvoch ludi :(.

rastis

na festivale v Jaslovskych Bohiniciach mame hrat dnes