Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Srandy nejake

Started by Milos1, 21. Január , 2007, 13:01:03

Krtko

kaolko

hate_me

Quote from: kaolko on 16. Marec , 2012, 09:43:08
cukriky trololo http://www.youtube.com/watch?v=s3DI25rLaVI
cely utorok sme sa na tych cukrikoch dobre zabavali .. ale ze je na ne aj reklama som doteraz netusil  ;D
Quote from: stevino179 on 26. Január , 2011, 17:54:56
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...

garde

....predbehli ste ma s tou reklamou na cukríky ;D ....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

yeah

ctjbdpc? :D super reklama!  ;D

Zvukár Andrej

Neviem, či to nepatrí do debaty o politike...

Sprievodca tým, čo sa v Európe (a USA) zvrtlo:

Helga je vlastníkom baru.

Zisťuje, že takmer všetci jej zákazníci sú nezamestnaní alkoholici, a ako takí si už nemôžu dovoliť podporovať jej bar.
Aby tento problém vyriešila, prichádza s novým reklamným plánom, ktorý jej zákazníkom umožňuje piť teraz a platiť neskôr.
Helga si zaznamenáva vypité nápoje v knihe (čím poskytuje zákazníkom úver).
Jej reklamná stratégia "pi teraz, plať neskôr" sa rozkríkne a v dôsledku toho prúdi do jej baru stále väčší počet zákazníkov.
Čoskoro má najväčší predaj zo všetkých v meste.
Tým, že umožňuje svojim zákazníkom neplatiť okamžite, nestretáva sa Helga s odporom, keď v pravidelných intervaloch zvyšuje ceny vína a piva, najviac konzumovaných nápojov.
Následne sa jej hrubý predaj obrovsky zvýši. Mladý a dynamický viceprezident v miestnej banke pochopí, že tieto dlhy zákazníkov predstavujú cenné budúce aktíva, a zvyšuje Helge jej úverový limit.
Nevidí žiadny dôvod k neprimeraným obavám, aj keď má ako kolaterál dlhy nezamestnaných alkoholikov!
V sídle banky experti na obchodovanie nájdu spôsob, ako zarobiť obrovské provízie a ako premeniť tieto zákaznícke úvery na CHLASTACIE DLHOPISY.
Tieto "cenné papiere" sú zabalené a zobchodované na medzinárodných trhoch s cennými papiermi.
Naivní investori naozaj nechápu, že cenné papiere, ktoré sú im predávané ako "kryté dlhopisy" AA, sú v skutočnosti dlhy nezamestnaných alkoholikov.
Avšak ceny dlhopisov neustále rastú!! A tieto cenné papiere sa čoskoro stanú najpredávanejšími inštrumentmi mnohých predných brokerských domov.
Jedného dňa, hoci ceny dlhopisov stále rastú, manažér rizík v pôvodnej miestnej banke rozhodne, že je čas požadovať zaplatenie dlhov vytvorených pijan v bare Helga.
Informuje o tom Helgu.
Helga potom požaduje zaplatenie po svojich notorických kunčaftoch, ale pretože sú to nezamestnaní alkoholici, nemôžu svoje chlastacie dlhy splatiť.
Pretože Helga nemôže splniť svojim úverovým záväzkom, je nútená zbankrotovať. Bar zatvára a 11 zamestnancov prichádza o prácu.
Ceny chlastacích dlhopisov cez noc spadnú o 90%. Kolaps hodnoty dlhopisových aktív zničí likviditu banky a zabráni jej vydať nové úvery, čím dochádza k zmrazeniu úverov a ekonomickej aktivity v spoločnosti.
Dodávatelia baru Helge poskytli štedré predĺženie termínov splatnosti a investovali do dlhopisov penzijné fondy svojich firiem. Teraz zisťujú, že čelia odpisom jej zlých dlhov a strate viac ako 90% ktorú predpokladá hodnota dlhopisov.
Jej dodávateľ vína tiež vyhlasuje bankrot, zatvára rodinnú firmu, ktorá pretrvala tri generácie, jej dodávateľ piva je prevzatý konkurenciou, ktorá okamžite uzatvára miestny pivovar a prepúšťa 150 ľudí. Našťastie však banka, brokerské domy a ich vedenie sú zachránení a núdzovo vyplatení miliardami od vlády, bez akýchkoľvek podmienok.
Zdroje potrebné pre toto núdzové vyplatenie sú získané novými daňami uvalenými na zamestnancov, strednú triedu, abstinentov, ktorí nikdy v bare Helga neboli.

Teraz už chápete?

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

sevo

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

yeah

Quote from: sevo on 18. Marec , 2012, 15:26:29
Bratom zadrbalo?

http://www.topky.sk/cl/13/1303662/Kontroverzia-na-Facebooku--Cesi-ziadaju-pripojenie-Slovenska-k-Madarsku-
Uplne standardna FB skupina. Ze ludom vseobecne jebe neni ziadna novota. Ja som tu skupinu objavil sam pred niekolkymi dnami a nahodou som sa dobre pobavil. Nevidim nijaky rozdiel oproti napr. tejto http://www.facebook.com/pages/-Vychod%C5%88ari-DOMOV-/108889897647 skupine.
Skor ma dojima to, ze niekoho este dokaze vzrusit taky clanok na topky.sk z ktoreho krici zufalstvo po nejakej citanosti  :zdar:

mario bross

tiez som na tu skupinu pred par dnami narazil a celkom ma to nasralo. Cesi su namysleni a ked pocuju slovaka, tak sa kukaju kde ma akoze lopatu. Jedine od moravy mam dobre skusenosti. Zvysok je katastrofa

yeah

Quote from: mario bross on 18. Marec , 2012, 16:07:41
tiez som na tu skupinu pred par dnami narazil a celkom ma to nasralo. Cesi su namysleni a ked pocuju slovaka, tak sa kukaju kde ma akoze lopatu. Jedine od moravy mam dobre skusenosti. Zvysok je katastrofa
A ty z nich zijes ci co? Z ich nazorov? Ja mam celkom dobre skusenosti inak. A kopec (aj dementnych) slovakov robi v cesku, takze sa necuduj. To je jak ked rastis zacne basnit o tom kde by bola byvala bratislava bez vychodniarov  :evil: ]:->

rastis

Quote from: mario bross on 18. Marec , 2012, 16:07:41

asi tak bys a musela cechom citat, ako tu obcas zacne na nich padat spina, o tom aky su kseftari a ake maju sedlacke kapely, ale to Ta asi nenasiera, ze ?  ;)

rastis

Quote from: Pablo Woozy on 18. Marec , 2012, 16:19:45...To je jak ked rastis zacne basnit o tom kde by bola byvala bratislava bez vychodniarov  :evil: ]:->

nikdy v zivote som nic take nenapisal. pisal som  o tom, ako komunisticka chamrad zo slovenskych dier vizualne dokatovala bratislavu po druhej svetovej vojne, ale samozrejme zakomplexovany vychodnar si z toho vyextrahoval to svoje, vsak to poznas   ;D

:drink:

mario bross

Quote from: rastis on 18. Marec , 2012, 19:19:06
asi tak bys a musela cechom citat, ako tu obcas zacne na nich padat spina, o tom aky su kseftari a ake maju sedlacke kapely, ale to Ta asi nenasiera, ze ?  ;)

No neviem, ved ta debata co tu bola, tak bola slusna, ziadne urazky, sak sem chodia aj cesi podaktori. Niektore inzeraty si to priam pytaju a tie kapely tiez podaktore ;D ale viem, kam smerujes :drink: