Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Windows Vista

Started by Altostratus, 04. Február , 2007, 12:52:06

iMbUS

neviem, ja mam dvd a seriove cislo. Vraj to treba do 30 dni zakivovat, ale na to su uz navody na forach tomu urcene.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

rudy

Bezpečnostne nedostatky vo W Vista.......www.zoznam.sk

Misko

Quote from: rudy on 15. Február , 2007, 17:36:42

Nechapem

rudy

Quote from: Misko on 15. Február , 2007, 19:02:50

Nechapem
Čo?    Je tam članok /Bleskovky/,kde sa piše o problemoch resp.nedostatkoch systemu z hladiska zabezpečenia.

mario bross

no tak si to mal hned napisat ;) :)

Martinlm

Quote from: rudy on 15. Február , 2007, 19:03:45

Nechapem
Čo?    Je tam članok /Bleskovky/,kde sa piše o problemoch resp.nedostatkoch systemu z hladiska zabezpečenia.
Bleskovky, moj ty boze...

brianlover

Quote from: Martinlm on 15. Február , 2007, 20:00:09
Quote from: rudy on 15. Február , 2007, 19:03:45

Nechapem
Bleskovky, moj ty boze...
doveryhodny server predsa..pche :laugh:

rudy

Bože,bože....ved vobec nešlo o to,čo je to aky server a či tam pišu odborny elaborat alebo nie.Hodil som to len ako "pikošku".Koho to zaujima,tak si to najde inde a overi si,čo je na tom pravda./to by som rad vedel, či ste si to overili,alebo len pindate na server/

Martinlm

Ospravedlnujem sa, ja som voci Bleskovkam zaujaty.

rudy

Quote from: Martinlm on 15. Február , 2007, 21:23:17
Ospravedlnujem sa, ja som voci Bleskovkam zaujaty.
Ved sa nič nedeje,ja som na to natrafil len nahodou a kedže tu o tom bola debata,tak som to sem dal.Ja sa tymto /Vista/nezaoberam.A že v bleskovkach su bulvarne p......y to viem. Ale aj tak by ma zaujmalo,čo je na tom pravdy.Ak niekto o tom niečo vie,nech napiše / o tych problemoch./ P.S. Zdroj članku SITA /nie daky bulvarny novinar/,tak možno niečo na tom bude.

zakky

ja na viste idem uz asi treti tyzden a je celku pohode, akurat mi tam nejde zvukovka, ale to sa isto casom spravi  :whistle: je to krajsie, veci sa pustaju rychlo a je to taka sranda :)

ako student to mam zadara :) ale asi by som si to nekupil za tych 9litrov  ;D

pista58

o-yep sro

iMbUS

To tak vacsinou vo svete byva, ze spolocnosti si svoje produkty vymakaju casom, az realne uzivatelske skusenosti ukazu ze co a ako. Aj auto si ludia nechodia kupovat hned prve co vyleze z tovarne, ale radsej pockaju polroka, kym automobilka vychyta muchy a kupia si novsiu verziu. Preco je asi na Windows 2000 uz stvrty service pack a na XP sa pripravuje treti. Nikto necaka, ze Vista bude od prvej verzie hned dokonala....zas si musel nejaky hnidopich zarypat a sirit famy, ved to aj na ten server sedi :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

pista58

mozno keby sa microsoft nespraval tak ako sa sprava a cela ich politika a vystupovanie bolo ine, tak by sa do nich ludia nenavazali a nesmiali sa im za kazdy preslap.
o-yep sro

rastis

Ak Zakkymu nejde zvukovka, indikuje to, ze cosi na tych "famach" bude pravdive (to o tom chranenom multimedialnom obsahu, ASIO a pod...). Zenske v kanclikoch a domaci winkutili asi budu nadseni, ale da sa vo Viste rovno naozajstne pracovat ? (drivery, podpora vyrobcov HW, "chraneny obsah"... )