Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Fermata

Started by rastis, 12. Apríl , 2007, 14:29:57

rastis

Tak mi akosi doslo, ze Fermata tu nema samostatnu temu, aj ked sa tu o nej keca castejsie. Hlavne ma Fermata novu (pokial viem) stranku:

http://www.fermata.sk/

Vsetci vieme o Fermate vsetko, Griglak a tak dalej (bla bla), ale ked uz maju tu stranku tak nech tu maju aj samostatnu temu :)...

Nech to nie je len prazdna tema bez linkov, tak debatka o koncerte na Lukach (BA) :) :

http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=58526.0

lacrosse

povedzte..ktory je najlepsy album od fermaty??? :drink: diki
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

proghopik

Quote from: lacrosse on 24. Máj , 2007, 13:43:21
ktory je najlepsy

NajlepsYe su Huascaran, Piesen z Hol, Dunajska Legenda a Biela planeta. Aspon teda podla mna a v tomto poradi. Aj uplne prvy rovnomenny je dobry, len je mizerne nahraty.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Martinlm

Rockovy Simile? Jazzrockovy Huascaran?

lacrosse

a neviete kde sa daju taketo albumy zadarmo stiahnut...prave som nadabil na dunajsku legendu..ale nic ine..diki moc..kde a ako

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

rudy

Quote from: lacrosse on 24. Máj , 2007, 14:15:49
a neviete kde sa daju taketo albumy zadarmo stiahnut...prave som nadabil na dunajsku legendu..ale nic ine..diki moc..kde a ako
kua a čo tak si kupit. Ha ?

rastis

Nebud pako a podpor slovensku legendu. CD si mozes objednat tu:

http://www.supermusic.sk/skupina.php?action=albumy&typ=album&idskupiny=1143

urcite stoji za to kupit si aspon 2 albumy. Moje typy - Piesen z hol (dostanes 2 albumy na 1 CD) a predposledny moderny X

lacrosse

Quote from: rudy on 24. Máj , 2007, 14:17:24
kua a čo tak si kupit. Ha ?
a kurwa naco by som kupoval ked su niekde fre..len treba najst...a chcel si ulahcit hladanie jednoduchov otazkov..ha ???

www.mkmb.sk/adamnoska

lacrosse

no tak asi kupim ked tlacite..len treba nasetrit :drink:

www.mkmb.sk/adamnoska

rastis

lacrosse - az nahodou niekedy vydas album, tiez Ta potesi, ked si ho niekto kupi - aspon aby si zarobil na vydanie dalsieho albumu napriklad  ;)

Martinlm

Lebo sa patri aspon raz za cas si kupit original :) A zasa v tych e-shopoch nie su vsetky. Da sa napr. Simile ci Huascaran niekde kupit?

rudy

Neviem,tu si každy mysli,že bratislavski hudobnici piju vodu z Dunaja. ; :laugh:  ;D 

Misko

Quote from: lacrosse on 24. Máj , 2007, 14:20:36
a kurwa naco by som kupoval ked su niekde fre..len treba najst...a chcel si ulahcit hladanie jednoduchov otazkov..ha ???

Ty vole. Tak toto ked si niekedy po sebe o par rokov precitas, tak si nieco o sebe pomyslis.     :laugh:

lacrosse

Quote from: Martinlm on 24. Máj , 2007, 14:23:18
Lebo sa patri aspon raz za cas si kupit original :) A zasa v tych e-shopoch nie su vsetky. Da sa napr. Simile ci Huascaran niekde kupit?
jaj no ja tych originalov kapiel mam..ale tak ked inak nedate tak kupit..sak nech maju radost chalani  ;)

www.mkmb.sk/adamnoska

RobG

Mám rád SIMILE...