Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 05:55:17
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fermata  (Prečítané 54421 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #75 kedy: 30. Jún , 2011, 19:22:51 »

akurat som si stiahol prve tri albumy, priznam sa ze taketo stariny som od nich este nepocul, akurat pocuvam piesen z hol a daleko lepsie ako nova fermata... normalne ma to chytilo  Na zdravie!
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #76 kedy: 01. Júl , 2011, 05:29:09 »

...nadherne a mozno da fermata este album s Berkom, hmmm to by bola sila . . .
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #77 kedy: 01. Júl , 2011, 09:10:20 »

akurat som si stiahol prve tri albumy, priznam sa ze taketo stariny som od nich este nepocul, akurat pocuvam piesen z hol a daleko lepsie ako nova fermata... normalne ma to chytilo  Na zdravie!

Ty pohan !  Bavím sa skvele Tie prve su najlepsie. Najma Huascarana.
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #78 kedy: 13. Júl , 2011, 07:06:18 »

...kupil som si fresovho sidemana aj berkovo blumentalske blues...citam akorat sidemana...zacal som od stredu kde zacina pisat o fermate a veeeeelmi fasa citanie to je....ma to podobnu atmosferu ako kniha o hendrixovi uz neviem, ktora presne alebo kniha co mason pisal o floydoch...proste take putave z oblasti hudobneho zivota...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #79 kedy: 21. Január , 2012, 16:57:18 »

sa tu diskutovalo nedavno o akomsi zazracnom chlapcovi, co hra v 14tch ci kolkatich jazz ako dospelak a boli tam nejake polemiky okolo toho....

tuto 14 rocny chlapec ukazal podla mna viac, nech si o tej pesnicke kto chce co chce mysli ... :)

http://kultura.sme.sk/c/6204483/ako-sa-robi-hit-hammelova-medulienka.html
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #80 kedy: 21. Január , 2012, 19:11:35 »

tuto 14 rocny chlapec ukazal podla mna viac, nech si o tej pesnicke kto chce co chce mysli ... :)

http://kultura.sme.sk/c/6204483/ako-sa-robi-hit-hammelova-medulienka.html

A co potom taky Mozart?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #81 kedy: 21. Január , 2012, 20:10:53 »

Lejes olej do ohna  Bavím sa skvele ?
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #82 kedy: 21. Január , 2012, 21:25:16 »

...preco, kolko ma rokov chalan? Žmurk
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #83 kedy: 04. Marec , 2014, 21:05:11 »

....minule sa niekto pytal na griglaka, ci nema nejake video kde ho pocut kecat a niekto mu tam poradil "skolu" kde v podstate zahral len nejake solo.....no neviem ci je to tato skola, ale dnes na mna nahodou vyskocilo toto . . .

http://www.martinus.sk/?uItem=164804
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #84 kedy: 04. Marec , 2014, 22:00:33 »

zle si pamatas. bolo povedane, ze ta skola neni az taka dobra a v dnesnej dobe internetu a pretlaku skol uz absolutne nie. ale bola to naozajstna skola, nie "len nejake solo" a keca sa tam tiez celkom dost...
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #85 kedy: 07. Marec , 2014, 23:54:23 »

...som si nejak spojil toto co pises s tym co som uz davno cital a co si uz tiez iba slabo pamatam v casopise, ktory uz neexistuje, sa volal muziker(?) kde bol s griglakom rozhovor a tam tusim vravel, ze mal na to nejak malo casu a rozobral nejake solo alebo teda techniky, ktore pouzil... tak ale ako stara faninka som si to dvd kupil a je to celkom mile, ako skola je to naozaj slabe, ale nevzal som to koli tomu....inak boli tam take cvicenia s vytahovanim tonu a tam mu to nadherne znie . . .
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 08. Marec , 2014, 01:17:22 »

tak hlavne je to skola z pred vyse 20 rokov, prva u nas, porevolucna, atd... hocaky zaciatocnik si z nej ma co vela odniest, to zase hej...
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #87 kedy: 08. Marec , 2014, 11:44:03 »

inak pise sa v buklete, ze v tom videu pouzival gitarovy zosilnovac marshall 100W Mosfet, kabinet 4x10, preamp hughes&kettner metal master ..... to mal aj realne niekedy takyto set alebo to bolo len co bolo zrovna po ruke? .... lebo by som povedal, ze takyto gitarista by uz nieco ine ako lampu neriesil a aj ten box 4x10.....ale tak uvedomujem si, ze jemu by to hralo na hoccom viacmenej.... a to tie marshalle mosfety co boli zac? ....predpokladam, ze z toho mosfetu mal koncak ked tam uvadza, ze tam ma aj preamp....to tie mosfet koncaky boli/su tak fajn pouzitelne? 

......na margo aktulnej diskusie o strunach, pisu, ze struny ma d'adario 009 ..... a inak este okrem takej zltej nejakej s-kovej ibanezi tam ma krasnu godin....
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #88 kedy: 08. Marec , 2014, 11:52:27 »

inak pise sa v buklete, ze v tom videu pouzival gitarovy zosilnovac marshall 100W Mosfet, kabinet 4x10, preamp hughes&kettner metal master ..... to mal aj realne niekedy takyto set alebo to bolo len co bolo zrovna po ruke? .... lebo by som povedal, ze takyto gitarista by uz nieco ine ako lampu neriesil a aj ten box 4x10.....ale tak uvedomujem si, ze jemu by to hralo na hoccom viacmenej.... a to tie marshalle mosfety co boli zac? ....predpokladam, ze z toho mosfetu mal koncak ked tam uvadza, ze tam ma aj preamp....to tie mosfet koncaky boli/su tak fajn pouzitelne? 

......na margo aktulnej diskusie o strunach, pisu, ze struny ma d'adario 009 ..... a inak este okrem takej zltej nejakej s-kovej ibanezi tam ma krasnu godin....
marshall robil kedysi mosfetove zosiky, co boli zapojene ako ozajstne jcm800vky
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #89 kedy: 08. Marec , 2014, 11:52:41 »

lebo by som povedal, ze takyto gitarista by uz nieco ine ako lampu neriesil a aj ten box 4x10.....ale tak uvedomujem si, ze jemu by to hralo na hoccom viacmenej

On hral vzdy na vsetkom moznom a v kuse vsetko striedal. Inak ale rovnako dobre mu to vzdy zdaleka nehralo, si porovnaj trebars zvuk na Piesni z hor co hral na SG a plexine a potom velmi podivny zvuk na Huascarane, kde hral tusim na nejakom mosfete tiez.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 21 otázok.