iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 13. August , 2007, 23:14:49 » |
|
asdfg myslime ten isty koncert? Ja myslim tento: [solo zacina 4:33] Solo je pekne, melodicke, vygraduje rychlym behom (neviem, kde pocujes chromatiku) a ma takisto pekne pompezne ukoncenie. Pre mna pekne spestrenie skladby.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 13. August , 2007, 23:15:22 » |
|
Bez urazky, ale toto je typicky pristup fanusikovstva, ktory "zozerie" uplne vsetko. Niekedy treba aj trochu sudnosti... ... ale budiz, kolko ludi, tolko chuti.... uplne suhlasim, na tom budokane to prehnal trochu, najkrajsia live verzia Hollow Years je podla mna na Once in a live time, krasne intro na zaciatku, s normalnou akustickou gitarou pravdepodobne, toto piezo sa mi zda o nicom, neviem preco nemoze hrat na normalnych spanielkach taketo skladby, resp. action ma asi dost nizko a na budokane mu to drnci o stosest...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 13. August , 2007, 23:44:16 » |
|
Chalan dojde na forum, paci sa mu Petrucci a neviem preco by si mal zvykat ze par ludi tu stale rype do DT a vsetko co s tym suvisi? Boris a nepochopil som tu reakciu, ze poznas aj lepsich gitaristov...
feri vitaj na fore, snad sa budes citit fajn a nevsimaj si tamtie bezduche prispevky
Romanko ja som ho chcel len jemne upozornit, aby nebol prekvapeny popripade znechuteny... A to, ze si nepochopil moju reakciu je divne, lebo ja som to napisal dost jasne. Ale inak Feri vitaj a cíť sa ako doma
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. August , 2007, 00:53:46 » |
|
No nerozumiem ze ma niekto potrebu liezt do fora o gitaristovi, ktoreho nejako nemusi a pisat tam, ze pozna aj lepsich...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. August , 2007, 09:54:51 » |
|
No nerozumiem ze ma niekto potrebu liezt do fora o gitaristovi, ktoreho nejako nemusi a pisat tam, ze pozna aj lepsich...
Co clovek, to nazor a preco by ho nemohol vyjadrit?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
feri
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. August , 2007, 13:29:38 » |
|
fuh hosi ved ja som nechcel nejak rozbehnut daketo reci ale tak hudba je fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. August , 2007, 14:36:59 » |
|
progac ale jasne ze moze
ale vies, 100x obkecana rozpravka je uz nezaujimava, ba trapna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 14. August , 2007, 19:54:41 » |
|
asdfg myslime ten isty koncert? Ja myslim tento: [solo zacina 4:33] Solo je pekne, melodicke, vygraduje rychlym behom (neviem, kde pocujes chromatiku) a ma takisto pekne pompezne ukoncenie. Pre mna pekne spestrenie skladby.
5:51 - 6:03 Priznavam, zle som si to pamatal - nie je to chromatika, ale je to uplne zbytocne onanovanie, akoby len skusal ako rychlo to da
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 14. August , 2007, 19:57:27 » |
|
fuh hosi ved ja som nechcel nejak rozbehnut daketo reci ale tak hudba je fajn Feri to je uplne v pohode. Nic si z nas nerob. My sme poniektori skratka taki, ze Brano.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
feri
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 14. August , 2007, 20:59:33 » |
|
dajme daky hlod na ktorom sa mozno zhodneme rock on!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 15. August , 2007, 07:52:04 » |
|
Myslim ze na uja Satrianiho tu este vela kritiky, zvastov a vysmeskov nepadlo. Ten nikoho neurazi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 15. August , 2007, 07:56:06 » |
|
Myslim ze na uja Satrianiho tu este vela kritiky, zvastov a vysmeskov nepadlo. Ten nikoho neurazi ...podla mna preto,lebo je najlepsi ..teda moj najoblubenejsi je prave satch,to je fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tormentor
nováčik
Príspevkov: 16
...
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 06. Júl , 2010, 14:53:23 » |
|
ja som sa k tomuto albumu dostal uz davnejsie ale teraz som si ho znovu pustil a velmi sa mi pacil... hlavne Lost Without You ale da sa vypocut fakt cely v pohode... dalsia vec sa mi velmi paci zvuk gitary a aj bicich... podla mna co sa zvuku tyka perfektne odvedena praca ale samozrejme aj Johnov styl sa mi velmi paci... taky melodicky a sem tam aj "trochu" onanovaciek ale tak co aj to treba Kym je tam tych onanovaciek menej ako v Dream Theateri tak je vsetko v poriadku :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tormentor
nováčik
Príspevkov: 16
...
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 06. Júl , 2010, 14:55:30 » |
|
Kym je tam tych onanovaciek menej ako v Dream Theateri tak je vsetko v poriadku :D
No samozrejme, ze ano...preco by sme tam inak sli???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|