Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« kedy: 24. Máj , 2007, 21:36:59 » |
|
Dostal som sa k tomuto albumu len nedavno, a celkom som sa tesil, lebo jedine co mi v DT vadilo a dost, bol spev...Aky mate nazor na album? Zoznam skladieb: 1 Jaws of Life 2 Glasgow Kiss 3 Tunnel Vision 4 Wishful Thinking 5 Damage Control 6 Curve 7 Lost Without You 8 Animate-Inanimate viac info na: http://www.johnpetrucci.com/Moj nazor: Pacia sa mi tam asi 4-5 pesniciek dost, myslim ze Petrucci ukazal vsetko co mal a mohol, obcas mi niektroe sola pripadaju ako nie spravne vygradovane a iba "technicke" ale samozrejme je to kvalita.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mejmo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Máj , 2007, 21:50:49 » |
|
Mne sa niektore songy tam zdali maximalne nemastne-neslane, miestami chybala normalna tema... Ale celkovo to bolo v poho i ked glasgow kiss bol ovela lepsi live na g3-ke, damage control bolo fajne, a napr. pri wishful thinking petrucci pridaval konecne nejake melodie. A druha vec je urcite ta, ze tam nie je LaBrie-ho skriekanie a tie jeho nechutne rezonujuce frekvencie ... Nepocul si tam miestami trocha Satrianiho ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Máj , 2007, 22:01:22 » |
|
Podla mna ja super ten album. Na to ze je instrumentalny je celkom zazivny. Mi to pripomina chodelkov Adrenaline Invasion semtam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Máj , 2007, 22:04:23 » |
|
satrianiho tam mozno trochu pocut co je len dobre...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Máj , 2007, 22:09:56 » |
|
satrianiho tam mozno trochu pocut co je len dobre... A to už prečo ? / je dobre /
|
|
« Posledná zmena: 24. Máj , 2007, 22:13:07 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Máj , 2007, 22:29:58 » |
|
lebo sa mi asi lubi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Máj , 2007, 09:43:16 » |
|
Uz sa tu kedysi preberal tento album v petrucciho fore. Je to fajn album. Podla mna tam Johny hra napaditejsie ako na poslednych Dreamoch. Dal dost velky doraz na melodiku aj v techickych solach. Toto video tu uz bolo pred rokom, ale pripomenieme. Je fakt, ze tam pocut trochu satrianiho, ale to nevadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Máj , 2007, 11:32:10 » |
|
ved satriani je fajn :-) ja som pocul iba par skladieb z toho albumu (neviem sa dokopat k tomu aby som si to zohnal cele) a pacili sa mi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Máj , 2007, 12:35:24 » |
|
to solo je jedno z najkrajsich na albume a ze tam pocut Satrianiho sa mne tiez zda v pohode, ved kde pocut melodiu tam to hned evokuje k spajaniu s nim..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Máj , 2007, 16:33:07 » |
|
ja som sa k tomuto albumu dostal uz davnejsie ale teraz som si ho znovu pustil a velmi sa mi pacil... hlavne Lost Without You ale da sa vypocut fakt cely v pohode... dalsia vec sa mi velmi paci zvuk gitary a aj bicich... podla mna co sa zvuku tyka perfektne odvedena praca ale samozrejme aj Johnov styl sa mi velmi paci... taky melodicky a sem tam aj "trochu" onanovaciek ale tak co aj to treba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. Máj , 2007, 11:34:47 » |
|
Petrucci ma zial jednu zvlastnu schopnost - dokaze zabit vyborne solo blbym shredovanim, ktore pokazi dojem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Máj , 2007, 11:55:08 » |
|
ze tam pocut Satrianiho sa mne tiez zda v pohode, ved kde pocut melodiu tam to hned evokuje k spajaniu s nim..
To akože Satrian je jediny "melodik" medzi gitaristami ? Lebo nechapem,že ked počujem melodicke solo,hned sa mi musi vybavit Sat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Máj , 2007, 12:16:14 » |
|
jasne ze nie, len ked tu niekto povedal ze ci tam nepocujem obcas Satcha a toto... a myslim ze aj preto ze boli spolu na G3 a celkovo ak sa nemylim je to jeho prvy solovy pocin...Tak si mozno vzal trosku priklad so Satrianiho a dal tam nejake tie melodicke veci...ale to su len dohady...Neukrizuj ma za to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Máj , 2007, 20:27:01 » |
|
rudy, vypocuj si to, niektore skladby sa tam vyrazne podobaju na satrianiho, dokonca by som ti vedel menovat konkretne songy
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Máj , 2007, 20:35:04 » |
|
rudy, vypocuj si to, niektore skladby sa tam vyrazne podobaju na satrianiho, dokonca by som ti vedel menovat konkretne songy
O to sa nepriem. Mna zaujalo to slovne spojenie........kde počut melodiu,tam to evokuje k spajaniu snim......./ Satri./ Ako keby.druhi gitaristi nevedeli hrat melodicky,len on. A pokial sa to podoba na Satr.......Nemožem posudit: mam len staršie dvd Dream T. a Petrucciho na G3 /a tam ma moc nezaujal/.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|