rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. November , 2007, 00:11:20 » |
|
Brano - v zivote by som nemyslel, ze zrovna s Tebou budem debatit v teme o simulaciach, ale ked uz si tu, ako sa Ti pozdava zvuk akoze tej "Plexiny" co som nechal vyssie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. November , 2007, 00:15:15 » |
|
Brano - v zivote by som nemyslel, ze zrovna s Tebou budem debatit v teme o simulaciach, ale ked uz si tu, ako sa Ti pozdava zvuk akoze tej "Plexiny" co som nechal vyssie ?
No trosku sa to akoze aj podoba. Je to take zasumene a vysky su nejake sypke. Ale kvazi ten charakter tam akoze je. Hoci ja vlastne neviem ako ma hrat Plexina. Kazda hra totiz inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vxlxdx
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. November , 2007, 13:22:36 » |
|
V novom update Guitar Rig v3.0.1 je zrejme chyba s bypassom opravena: Reworked parameter automation with active sensing for Rig Kontrol. Improved bypass function. Several Live View improvements. Component highlighting. Rig Kontrol 3 support for various external pedal modes. Rig Kontrol 1 pedal calibration. German, French and Spanish manuals included.
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 13:26:25 od vxlxdx »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. November , 2007, 14:31:09 » |
|
rastis teba sa ktora simulacia pozdava? okrem tej plexiny EDIT: inac ta JCM ti zneje dobre, mne sa takyto zvuk nepodarilo nakrutit a tocil som s tym dost dlho a preto mne nevyhovuje - nebudem zvuk dolovat hodinu
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2007, 14:34:30 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. November , 2007, 15:01:19 » |
|
tak som si to dnes na skusku stiahol a celkom sa mi to pozdava - hlavne simulacie Orange a Hiwatt, s tou som sa hral najviac pokusne som nahral taku kratku ukazku, je to Gilmourov preset a moje LP (je to ukazka zvuku, a nie mojej hry tak budte zhovievavi )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. November , 2007, 15:05:08 » |
|
rastis teba sa ktora simulacia pozdava? okrem tej plexiny
co ja viem ? mam tam nakrutene setupy z takmer kazdeho zosilovacu. ked si to zapnem, pohram si na kazdom, s kazdym si trosku pokrutim, hrajkam sa s tym zo 20-30 minut a potom to vypnem. pri Amplitube ani Wawesoch 20-30 minut nevydrzim... okrem tej Plexiny sa mi svojim sposobom lubi Recto - aj ked sa mi zda ako take dost nepodarene, na sola to vyborne taha a slusne sa ozyva pod rukou, viac, ako ostatne veci. a bavia ma aj tie vintage crunchove veci - AC30, Twin Reverb. EDIT: inac ta JCM ti zneje dobre, mne sa takyto zvuk nepodarilo nakrutit a tocil som s tym dost dlho a preto mne nevyhovuje - nebudem zvuk dolovat hodinu netreba nic z nicoho dolovat hodinu - slusny preset si musis dokazat nakrutit za 2 minuty predsa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. November , 2007, 15:06:24 » |
|
tak som si to dnes na skusku stiahol a celkom sa mi to pozdava - hlavne simulacie Orange a Hiwatt, s tou som sa hral najviac pokusne som nahral taku kratku ukazku, je to Gilmourov preset a moje LP (je to ukazka zvuku, a nie mojej hry tak budte zhovievavi ) cim je nakrmeny ten Hiwatt ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. November , 2007, 15:07:26 » |
|
co ja viem ? mam tam nakrutene setupy z takmer kazdeho zosilovacu. ked si to zapnem, pohram si na kazdom, s kazdym si trosku pokrutim, hrajkam sa s tym zo 20-30 minut a potom to vypnem. pri Amplitube ani Wawesoch 20-30 minut nevydrzim...
okrem tej Plexiny sa mi svojim sposobom lubi Recto - aj ked sa mi zda ako take dost nepodarene, na sola to vyborne taha a slusne sa ozyva pod rukou, viac, ako ostatne veci. a bavia ma aj tie vintage crunchove veci - AC30, Twin Reverb.
netreba nic z nicoho dolovat hodinu - slusny preset si musis dokazat nakrutit za 2 minuty predsa.
ta hodina bola obrazna proste, ale na tej JCM som to nedokazal nakrutit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. November , 2007, 15:08:39 » |
|
cim je nakrmeny ten Hiwatt ?
Cat distortion
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. November , 2007, 15:11:07 » |
|
ta hodina bola obrazna proste, ale na tej JCM som to nedokazal nakrutit aaaach - vecer Ti pastnem obrazok ked chces...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. November , 2007, 15:13:21 » |
|
Cat distortion
ten dost unifikuje (vnucuje svoj zvuk). mne tam najviac vyhovuje Tube Sreamer na skreslenejsie zvuky a Treble Distortion ku nekresliacim aparatom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. November , 2007, 15:30:17 » |
|
rastis: bol by som ti povdacny toto je ukazka toho Hiwattu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. November , 2007, 15:36:43 » |
|
toto je ukazka toho Hiwattu.
akeho Hiwattu ? niecim nakrmeneho ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. November , 2007, 15:39:20 » |
|
akeho Hiwattu ? niecim nakrmeneho ?
hej, tak ako som pisal v predoslom prispevku. krmil som to treble boosterom. ten sa mi nato najviac osvedcil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. November , 2007, 15:46:07 » |
|
hej, tak ako som pisal v predoslom prispevku. krmil som to treble boosterom. ten sa mi nato najviac osvedcil
mas prevaleny input - takto Hiwatt nema skreslovat ani s Treble Boosterom. bez vsetkeho ma pri maximalnych dynamikach trolinku nakreslovat, s Treble Boosterom ma ist do crunchu pri beznej dynamike hrania, pri jemnej dynamike mas dokazat hrat cisty zvuk. mrkni si moju ukazku AC30 este z temy GR2 ( http://forum.gitaristi.sk/index.php?action=dlattach;topic=42284.0;attach=2877 ) - tam je tiez zaradeny Treble Booster, ale zdaleka to nekresli jak Tebe a to ma AC30 vacsiu volu skreslovat, ako Hiwatt. treba stale mysliet na to, ako asi ma hrat original - vtedy z tych simulacii dostanes najviac. naucte sa hosi pracovat s input a output levelmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|