Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Čo robíte okrem hrania na gitare?

Started by RockBassist, 01. December , 2007, 15:29:07

hangar_18

ou ou ou, tak pockat zas az take extremi nie chalani.. :uff:

vid

Quote from: styrioci on 01. December , 2007, 22:44:07
toto mam ako temu semestralneho projektu, mozno to potiahnem aj na diplomovku  :)
fiha, nebodaj vas v skole ucia reverzovat? to kde studujes?

predator

Quote from: homar on 02. December , 2007, 21:02:34
a to si hovoris rocker? :whistle:

Ono to chlastanie nemá s rockerstvom nič spoločné ... ožralcov sú plné krčmy a rocker je medzi nimi tak jeden zo sto. Zvyšok nie sú rockeri a chlascú aj tak ako hovadá  ;D

A aj tak, to s tým chlastaním je často iba taká póza ... v reále si síce rockový muzikant dokáže kedy-tedy vyhodiť z kopýtka, ale zas sa to nedá robiť furt, lebo najprv odchádza koncentrácia, potom pamäť a nakoniec sa definitívne rozlúči aj tvorivosť.

traktor

Quote from: Predator on 02. December , 2007, 21:42:19
A aj tak, to s tým chlastaním je často iba taká póza ... v reále si síce rockový muzikant dokáže kedy-tedy vyhodiť z kopýtka, ale zas sa to nedá robiť furt, lebo najprv odchádza koncentrácia, potom pamäť a nakoniec sa definitívne rozlúči aj tvorivosť.

taky Keith Richards chlastce 60rokov a stale hra  :drink:

homar

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

vlado hudec

Quote from: traktor on 02. December , 2007, 21:46:34
taky Keith Richards chlastce 60rokov a stale hra  :drink:

no sak on na podiu nepodava nejake excelentne vykony,on si to moze dovolit

vlado hudec

Quote from: homar on 02. December , 2007, 21:56:02
neber to az tak doslovne, myslel som to skor ako vtip :)

ja uz na tomto fore dlhsiu dobu neberiem skoro nic vazne..inak by som bol uz davno na psychiatrii :drink:

spyros

Quote from: traktor on 02. December , 2007, 21:46:34taky Keith Richards chlastce 60rokov a stale hra  :drink:

Pokial vie, tak zije na superzdravej strave a "dochlastal" ... i ked on ma nachlastena za desiatich...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

styrioci

Quote from: vid on 02. December , 2007, 21:32:12
fiha, nebodaj vas v skole ucia reverzovat? to kde studujes?
vsak to, ze neucia  :laugh: tema, ktoru mam spracovavat a studovat sa nazyva "analyza zdorjovych textov", cize sa tam objavuje hlavne pojem reverzneho inzinierstva..s tym mojim veducim je to tazko, ale konecne sme sa dohodli, ze co vlastne budem robit. mam nadviazat na jedneho piataka co robil taku aplikaciu, viacmenej taky textovy editor na zdrojaky, ja to mam dalej rozsirit o take funkcie ako je overovanie kompletnosti zdrojaka (cize ak niekde volam nejaku funkciu, tak ci je v zdojakoch niekde aj zadefinovana), potom analyzu z hladiska kritickych operacii atd...som zvedavy jak to dopadne..ale jak poznam toho veduceho a seba tak sa to bude tahat ako sopel  :laugh:
jaj a skola FEI-TUKE

katarina

vid

Quote from: styrioci on 03. December , 2007, 07:48:33
vsak to, ze neucia  :laugh: tema, ktoru mam spracovavat a studovat sa nazyva "analyza zdorjovych textov", cize sa tam objavuje hlavne pojem reverzneho inzinierstva..s tym mojim veducim je to tazko, ale konecne sme sa dohodli, ze co vlastne budem robit. mam nadviazat na jedneho piataka co robil taku aplikaciu, viacmenej taky textovy editor na zdrojaky, ja to mam dalej rozsirit o take funkcie ako je overovanie kompletnosti zdrojaka (cize ak niekde volam nejaku funkciu, tak ci je v zdojakoch niekde aj zadefinovana), potom analyzu z hladiska kritickych operacii atd...som zvedavy jak to dopadne..ale jak poznam toho veduceho a seba tak sa to bude tahat ako sopel  :laugh:
jaj a skola FEI-TUKE
aha. Ja som mal na mysli reverzne inzinierstvo zo strojoveho kodu (neslusne povedane crackovanie :D ). A pre aky jazyk to robis?

styrioci

Quote from: vid on 03. December , 2007, 12:41:15
aha. Ja som mal na mysli reverzne inzinierstvo zo strojoveho kodu (neslusne povedane crackovanie :D ). A pre aky jazyk to robis?

Java..zatial

Dorian

Jazdim na Harley Davidson a vrtam sa v nom. Je to najvacsi oddych, aky poznam. Potom este sedim v krcme s kamosmi, pijem Jacka Danielsa s red bullom, alebo pivo, (zalezi na tom ako hlboko do vacku mam) a vela fajcim (to mi naozaj prinasa pravu chut pohody a relaxu).   :drink:
RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com

Dugo

Ja to iste jak Dorian len namiesto Harley jazdim na VW Golfe  :laugh: ...a namiesto Jacka nake vino ci pivo...  :evil: