|
joe
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 08. Január , 2009, 14:50:14 » |
|
šak za chvilu mat nik nebude a bude obhryzat tie tanky ,oni to už potrebuj zažit hlad,lebo skutočne čo su už toto za hodnoty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 08. Január , 2009, 14:52:03 » |
|
šak za chvilu mat nik nebude a bude obhryzat tie tanky ,oni to už potrebuj zažit hlad,lebo skutočne čo su už toto za hodnoty Tak tak, uplny suhlas. Uz nevedia kam strcit prachy, tak kokotiny vymyslaju a robia z toho nejaku "hodnotnu" vec. Jednoducho tak to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 08. Január , 2009, 14:53:32 » |
|
šak za chvilu mat nik nebude a bude obhryzat tie tanky ,oni to už potrebuj zažit hlad,lebo skutočne čo su už toto za hodnoty pocuj mlady, mas pravdu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 08. Január , 2009, 14:57:24 » |
|
A ved 75 litrov CZK nie je az tak vela. Zalezi od uhla pohladu... Harley Davidson stoji pol melona... ked niekomu nestaci Babeta, tak si ho kupi. Jeho vec a peniaze. No problemos.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 08. Január , 2009, 15:00:40 » |
|
A ved 75 litrov CZK nie je az tak vela. Zalezi od uhla pohladu... Harley Davidson stoji pol melona... ked niekomu nestaci Babeta, tak si ho kupi. Jeho vec a peniaze. No problemos.
Ale ved jasne. Je to kazdeho osobna vec. Ja som sa pozastavil len nad tym, ze ak niekto chce za LP 2 az 9 mela, tak je chory clovek. Ci tomu rozumiem, alebo nie. Fakt je to vela. Aj pre zberatela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 08. Január , 2009, 15:01:43 » |
|
Ale ved jasne. Je to kazdeho osobna vec. Ja som sa pozastavil len nad tym, ze ak niekto chce za LP 2 az 9 mela, tak je chory clovek. Ci tomu rozumiem, alebo nie. Fakt je to vela. Aj pre zberatela. Ved si to kúpi nejaký arabský šejk a dá to svojim deťom na hranie
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 08. Január , 2009, 15:01:48 » |
|
ja sa divam že čo je toto za svet,jedni makaju ako černia ledva preživaju,druhy za hovno dostavaju tažke prachy (umelci,športovci a ine sračky)a nevedia čo s nimi maju robit,kupuju same bezcenne chujoviny a vytvaraju nejake iluzie že čo maju ?nič nemaju v skutočosti ani čo maju nemaju ,každy raz chcipne a tu vec si nezoberie do hrobu niekto ju najskor zniči alebo niekde pedrbe...človek by sa mal naučit oslobodit od nezmyselnych veci,ja sa tešim ked si zložim a nahram nejaku pesničku nie kupim blbu gitaru to ma bavi len do bodu že ju vytiehnem zo škatule a posledna vec-ešte som nestretol bohateho spokojneho človeka-chudobneho ano howg
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 08. Január , 2009, 15:03:14 » |
|
ja sa divam že čo je toto za svet,jedni makaju ako černia ledva preživaju,druhy za hovno dostavaju tažke prachy (umelci,športovci a ine sračky)a nevedia čo s nimi maju robit,kupuju same bezcenne chujoviny a vytvaraju nejake iluzie že čo maju ?nič nemaju v skutočosti ani čo maju nemaju ,každy raz chcipne a tu vec si nezoberie do hrobu niekto ju najskor zniči alebo niekde pedrbe...človek by sa mal naučit oslobodit od nezmyselnych veci,ja sa tešim ked si zložim a nahram nejaku pesničku nie kupim blbu gitaru to ma bavi len do bodu že ju vytiehnem zo škatule a posledna vec-ešte som nestretol bohateho spokojneho človeka-chudobneho ano howg zlate slova a kazde pravdive!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 08. Január , 2009, 15:03:53 » |
|
ja sa divam že čo je toto za svet,jedni makaju ako černia ledva preživaju,druhy za hovno dostavaju tažke prachy (umelci,športovci a ine sračky)a nevedia čo s nimi maju robit,kupuju same bezcenne chujoviny a vytvaraju nejake iluzie že čo maju ?nič nemaju v skutočosti ani čo maju nemaju ,každy raz chcipne a tu vec si nezoberie do hrobu niekto ju najskor zniči alebo niekde pedrbe...človek by sa mal naučit oslobodit od nezmyselnych veci,ja sa tešim ked si zložim a nahram nejaku pesničku nie kupim blbu gitaru to ma bavi len do bodu že ju vytiehnem zo škatule a posledna vec-ešte som nestretol bohateho spokojneho človeka-chudobneho ano howg Joe, si moj vzor cloveka, ako aj Rastis. - celkovo pohladom na zivot a uzivanie si veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 08. Január , 2009, 15:04:41 » |
|
zlate slova a kazde pravdive!!!!!!!
Až na to posledné, nemusí to tak byť vždy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 08. Január , 2009, 15:04:46 » |
|
ja sa divam že čo je toto za svet,jedni makaju ako černia ledva preživaju,druhy za hovno dostavaju tažke prachy (umelci,športovci a ine sračky)a nevedia čo s nimi maju robit,kupuju same bezcenne chujoviny a vytvaraju nejake iluzie že čo maju ?nič nemaju v skutočosti ani čo maju nemaju ,každy raz chcipne a tu vec si nezoberie do hrobu niekto ju najskor zniči alebo niekde pedrbe...človek by sa mal naučit oslobodit od nezmyselnych veci,ja sa tešim ked si zložim a nahram nejaku pesničku nie kupim blbu gitaru to ma bavi len do bodu že ju vytiehnem zo škatule a posledna vec-ešte som nestretol bohateho spokojneho človeka-chudobneho ano howg klobuk dole rec filozofa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 08. Január , 2009, 15:05:09 » |
|
zlate slova a kazde pravdive!!!!!!!
Len či to myslí vážne u Joa jeden nikdy nevie ...........................
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 08. Január , 2009, 15:05:24 » |
|
Ale ved jasne. Je to kazdeho osobna vec. Ja som sa pozastavil len nad tym, ze ak niekto chce za LP 2 az 9 mela, tak je chory clovek. Ci tomu rozumiem, alebo nie. Fakt je to vela. Aj pre zberatela. A za nejaký obraz vysoliť 20 násobne viac neni potom chujovina?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 08. Január , 2009, 15:05:33 » |
|
Až na to posledné, nemusí to tak byť vždy... co ty o tom mozes vediet... bez urazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|