Prenajmem barak
http://reality.bazar.sk/9236056-dam-do-dlhodobeho-prenajmu-rodiny-dom-v-bratilaveDám dlhodobo do prenájmu nový rodiný dom 2 poschodový Bratislava 4, Záhorská Bystrica, tichá lokalita. MHD Bratislava autobus číslo 37 Záhorská Bystrica zastávka je blízko. Rodinný dom 3 izbový je pekne plne zariadený 2 poschodový rodinný dom s modernou kuchyňou. 2 samostatné izby s kobercami, 1 obývačka s kobercom sedacou súpravou na spanie pre 2 osoby a 2 sedačkami, televízia na digitálny satelit 120 programov a rádio magnetofón a prehrávač platní. Ústredné plynové kúrenie a krb na drevo. Moderná kuchyňa stôl so 7 stoličkami s kachličkami, skrine, chladnička s mrazničkou. Moderné WC a kúpeľňa, automatická práčka, vaňa, sprcha. Dom je podpivničený.Vybavenie 7 postelí na spanie, stôl, 7 stoličiek, skrine, krb, ústredné kúrenie, kuchyňa, moderné WC, kúpeľňa s modernou vaňou a sprchou s moderným umývadlom a moderným zrkadlom s moderným svetlom s automatickou práčkou, digitálny televízor na satelit, rádio magnetofón s prehrávačom platní. Majiteľ domu je v pĺnom invalidnom dôchodku a má invalidný dôchodok 280 Eur/mesačne. Cena prenájmu : 1 400 Eur/mesačne/ za 7osôb, budete mi posielať vždy k 5 dňu v mesiaci na môj Euro účet číslo : 1957757530/1100 nájom 1 400 Eur/mesiac a energie elektrina 40 Eur/mesačne + plyn 20 Eur/mesačne + za digitálnu televíziu + 10 Eur/mesačne jednorázovo satelit 250 Eur + daň z nehnuteľnosti 190 Eur 1 x ročne šetriť plyn, šetriť elektriku, šetřit vodu teplú a studenú , aby ste málo platili za energie a plyn a ostatné mesačné poplatky a posledný/á kto odchádza z domu vypne kotol na plyn a vypňe elektriku uzatvorí v celom dome teplú a studenú vodu, a uhasí krb
Môžem zaviesť do domu aj lacný internet za 17 Eur/mesiac, ak si internet budete želať a platiť na môj Euro účet, vyberanie septiku asi 50 Eur raz za 2 roky, treba sa dohodnúť na družstve v Bratislave 4, Záhorská Bystrica, alebo v Stupave. Môj mobil od 07:02 hodín mobily : 0907193895 , 0948060507 telefón : 02/65313494 a e – maily :
m5121954@hotmail.com ,
alles@atlas.sk . Šetriť plyn, elektrinu, teplú a studenú vodu, posledný kto odchádza z nehnuteľnosti vypne kotol na plyn, vypne teplú a studenú vodu a ústredné kúrenie a uhasí krb. Užívatelia uhradia daň z nehnuteľnosti, vlastnú spotrebu elektrickej energie, svetlá, plyn, TV – satelit poslať na môj Euro účet 250 Eur jednorázovo, studenú a teplú vodu, elektrinu, septik. Až budú jablká, slivky, čerešne tak nám poviete. Prídeme si otrhať ovocie. Kosiť trávu, odnášať odpad, pozor na oheň
Vypínať plynový kotol pri odchode z domu
Uhasiť krb pri odchode z domu
Všetko čo sa pokazí v dome počas Vášho užívania necháte opraviť, alebo kúpiťe nové
Uzamknúť dom ak opúšťate dom
Výpovedná lehota pre porušenie povinností je 2 mesačná. Výpovedná lehota pre užívateľov je 2 mesiace
Užívateľ uhradí všetky vzniknuté škody v plnom rozsahu na nehnuteľnosti. Platí zákaz vodenia tretích osôb na nehnuteľnosť. Platí príkaz pri odchode z domu uzamknúť rodinný dom
Pozor na oheň v dome