Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 22:26:24
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Topfest 27.-28.6.2008  (Prečítané 29318 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 29. Jún , 2008, 17:03:03 »

škoda chcel som sa s vami najebat ale deti chodia skoro spat Bavím sa skvele Bavím sa skvele
o nič ste neprišli bol som tal unaveny že som išiel tak na štvrt plynu,dva dni som cestoval na otočku z holandska čiže tretia noc bez spanku . o druhej sa ma spat nie hrat a spat zhulakany ako diva nemecka čiže ako dugo

ale deti nepiju od rana hned jak otvoria oci  Bavím sa skvele prechlastana cela sobota a vecer to uz len bola otazka casu kedy ma to polozi  Bavím sa skvele
Zaznamenané
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« Odpoveď #76 kedy: 29. Jún , 2008, 18:35:58 »

Tak to má byť. V Tvojom veku som takto vždy trávil prvý prádzninový víkend na Noci plnej hvězd v Třinci  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 29. Jún , 2008, 20:31:03 »

Tak to má byť. V Tvojom veku som takto vždy trávil prvý prádzninový víkend na Noci plnej hvězd v Třinci  Na zdravie! Na zdravie!

mladost radost  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #78 kedy: 29. Jún , 2008, 22:08:17 »

skoda ze ste hrali az tak neskoro po Zone A ma uz alkohol premohol  Bavím sa skvele
mna tak isto Beeee a po kabate a zone som aj tak nemal hlas ?§!.
ale daco som zapocul od toho podia,aj som chytil schmak tam zajst ale asi by som len chytil od niekoho Na zdravie!

desmod som prespal Je mi do plaču (skoro aj slayer Bavím sa skvele) moc to nepocuvam ale die by the sword potesilo takisto konflikt ten ma az
prekvapil, hlavne bubenik, chodelka tam ide tak na 40dsiatke a to jazdi F1notku Bavím sa skvele Cmuk chlapci

kontrafakt som si musel pozret, nechtiac mi aj vyletel pohar k podiu (co nebolo myslene ako provokacia Bravooo) nastastie prazdny ale jak fukal viter tak sa vo vzduchu
vratil a trafil nabuchaneho holohlaveho tipka rovno predomnou, kamarati po mne trosku zazerali Bavím sa skvele tipek tiez.. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Je to frajer

pozdravujem inak sipka ktoreho som stretol Na zdravie! aj duga so siilasom som tam dade zazrel ale prave rotovala lahva, ta odid od partie vtedy Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #79 kedy: 29. Jún , 2008, 22:25:45 »

akurat som sa vratil , slayer mam celkom rad ale podla mna nuda (bol som na tribune a zvuk sa mi nezdal bohvie aky) ,  kontrafakt mi pripominal slayer -bolo to stale to iste dookola .....Kabat bol asi najlepsi -perfektna show ,lubilo sa mi ze vyuzivali cele podium(narozdiel od Slayer) ....a tanecny stan moze ist do pici bo som tam trsal ako chuj do rana bieleho Bavím sa skvele

celkove zhrnutie : uplne nahovno bo som nestretol nikoho z BoB (narozdiel od toho stastlivca Plichta Je mi do plaču

,ale ne bolo fajnee Na zdravie!
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #80 kedy: 29. Jún , 2008, 22:43:31 »

Ano ano, ja mozem povedat ze som vykonal uz 3 skusky dospelosti, prva bola stretnutie s back of bones, druha bolo vykakat sa v tojtojke a tretia vidiet hrat joa v jeho kostyme a utvrdit sa v tom aky je to neohrozeny makac, hra aj spieva fakt ze super, mame co dohanat alebo mozeme len blednut zavistou... kua sa mi ruky klepu jak to pisem, co ma serie najviac ze som prespal a pregrcal cele horkyze slize a ze mi potom nejaki vydrbanci nakreslili kundu zubnou pastou na plavky  Bavím sa skvele ale to k tomu patri..... a jasne aby som nezabudol moj ultra odborny pohlad na kapely: 1 miesto Kabat 2 The heavy 3 to ticho v nedelu pri jazere, ktore bolo lepsie ako 4 slayery dokopy aj s pastekou a paradajkovym pretlakom.   A sory za nejake drsnejsie frazy ak by to nahodou citali zenske oci, ale vsetci dobre vieme, ze necitaju  Bavím sa skvele  Zdravíčko
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #81 kedy: 29. Jún , 2008, 22:45:18 »

Ano ano, ja mozem povedat ze som vykonal uz 3 skusky dospelosti, prva bola stretnutie s back of bones, druha bolo vykakat sa v tojtojke a tretia vidiet hrat joa v jeho kostyme a utvrdit sa v tom aky je to neohrozeny makac, hra aj spieva fakt ze super, mame co dohanat alebo mozeme len blednut zavistou... kua sa mi ruky klepu jak to pisem, co ma serie najviac ze som prespal a pregrcal cele horkyze slize a ze mi potom nejaki vydrbanci nakreslili kundu zubnou pastou na plavky  Bavím sa skvele ale to k tomu patri..... a jasne aby som nezabudol moj ultra odborny pohlad na kapely: 1 miesto Kabat 2 The heavy 3 to ticho v nedelu pri jazere, ktore bolo lepsie ako 4 slayery dokopy aj s pastekou a paradajkovym pretlakom.   A sory za nejake drsnejsie frazy ak by to nahodou citali zenske oci, ale vsetci dobre vieme, ze necitaju  Bavím sa skvele  Zdravíčko

ticho v nedelu bolo aj tak najlepsie a hlavne vyholena opica  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #82 kedy: 29. Jún , 2008, 22:50:58 »

a na kapelke Masfel bol dakto ?  kamarat im dal 1 miesto na topfeste spolu s the heavy
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #83 kedy: 29. Jún , 2008, 22:52:34 »

a na kapelke Masfel bol dakto ?  kamarat im dal 1 miesto na topfeste spolu s the heavy

To neviem keri boli, ale heavy boli ti s cernym spevakom? lebo mam v tom chaos ako ta pasomnica v bruchu co som ju vygrcal, sa musi naucit teraz zit pod holym nebomjavascript:void(0);
Bavím sa skvele
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #84 kedy: 29. Jún , 2008, 22:53:36 »

toto je másfel  Zdravíčko
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 29. Jún , 2008, 22:56:06 »

Tak tych by som ani na supisku nezaradil  Bavím sa skvele jazz je nuda
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #86 kedy: 29. Jún , 2008, 22:58:16 »

jasne bol som nanich ..bolo to take zvlasnte najprv hrali aj zo spevackou ktora potom odisla a hrali len instrumentalky ...boli to fakt namakany muzikanti  zlozenie :  mamfpici gitarista s cigou a havajskou koselou ..hral cez nejaky marshall v racku +efekty , fakt namakany basak , saxofonisto-klavesak-samplista  a bubenik zo 4mi rytmicakami
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #87 kedy: 29. Jún , 2008, 22:59:13 »

toto je másfel  Zdravíčko

tuto vec hrali ako prvu ked odisla ta spevacka
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #88 kedy: 30. Jún , 2008, 07:39:37 »

popici akcia ale prisaham na vsetko svate ze uz nikdy nebudem soferovat pod vplyvom alkoholu.....bol som vyklepany jak koko*t s alzheimerom....

hangar_18: mal si dojst.... u nas ta lahva kolovala v sobotu od 6 rano  Bavím sa skvele.....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #89 kedy: 30. Jún , 2008, 07:42:33 »

ja som v sobotu v noci zaspal nadrbany pri jazere na tych sutroch a rano som sa zobudil s prazdnou flasou v ruke a s vyhorenou cigou v druhej  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.