mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 27. December , 2008, 16:56:53 » |
|
okej, teraz by som mal po zvukovej stranke potreboval riesit notebook. kedze pojdem na vysoku skolu ( dufam, ze sa to bez problemov podari ) tak tam to asi budem pouzivat na vselike brnkanie a veci podobne - tak co by ste odporucili ? moze byt kludne aj z tych lacnejsich nie len m-audio a E-MU - ten fasttrack, ako tak citam, ze su s nim problemy, tak asi nie - celkom sa mi paci EMU 0404 USB co tu uz kolega daval, ale to uz je celkom aj dost penazi...co takto EMU 0202 ? su aj ine lacnejsie zvukovky, okrem tychto ? creative, audigy... mne ide len o to, aby to pekne slapalo napr s Guitar rig, cubase latencia do 5ms moze byt. dakujeeeeeeeeem inac notebook mam Asus X58L Intel dualcore T3200, 3GB RAM, takze celkom slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 27. December , 2008, 20:38:49 » |
|
okej, teraz by som mal po zvukovej stranke potreboval riesit notebook. kedze pojdem na vysoku skolu ( dufam, ze sa to bez problemov podari ) tak tam to asi budem pouzivat na vselike brnkanie a veci podobne - tak co by ste odporucili ? moze byt kludne aj z tych lacnejsich nie len m-audio a E-MU - ten fasttrack, ako tak citam, ze su s nim problemy, tak asi nie - celkom sa mi paci EMU 0404 USB co tu uz kolega daval, ale to uz je celkom aj dost penazi...co takto EMU 0202 ? su aj ine lacnejsie zvukovky, okrem tychto ? creative, audigy... mne ide len o to, aby to pekne slapalo napr s Guitar rig, cubase latencia do 5ms moze byt. dakujeeeeeeeeem inac notebook mam Asus X58L Intel dualcore T3200, 3GB RAM, takze celkom slusne. nerozmyslal si nad takymto niecim: m-audio jamlab , ik m. stealthplug 79€ - to su take jednoucelove prevodniky, ale funguju a splnia ucel (ak to chces len na gitaru) alebo potom fast track (to by som asi kupoval z druhej ruky, lebo vela ludi to nakupilo a casto sa objavuju v bazaroch za dobru cenu, po aktualizacii ovladacov by to malo v pohode fungovat) ak by si chcel aj nahravat vokal, akustiku> tak mas na vyber fast track pro alebo emu 0404usb - tu niet nad cim rozmyslat, emu ma lepsie parametre + s fast trackom pro su problemy. emu 0202 moze byt dobra volba, ale s tym nemam ani skusenosti ani informacie, je to dost malo rozsirene.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 27. December , 2008, 22:00:47 » |
|
vidis, ten jamlab je celkom dobra vecicka. da sa tam aj pichnut mikrofon, keby som chcel snimat box na mikrofon ? nieco mi hovori, ze aj ano, kedze je to na gitaru a ma to nejaky DIbox, tak by to molo ist. alebo nejaky predzosilovac pred to zaradit ?
presne nieco taketo by som potreboval.
ja vies ten fast track...co som cital tak vela ludi tu ma s nim problemy. inac je pre mna tiez sympaticka, kedze tam uz je tych moznosti viacej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 27. December , 2008, 22:05:24 » |
|
vidis, ten jamlab je celkom dobra vecicka. da sa tam aj pichnut mikrofon, keby som chcel snimat box na mikrofon ? nieco mi hovori, ze aj ano, kedze je to na gitaru a ma to nejaky DIbox, tak by to molo ist. alebo nejaky predzosilovac pred to zaradit ?
jamlab sa mi zda ze je iba na gitaru, ziadny vstup pre mikrofon EDIT: ano, iba tieto I/O - 1/4” guitar input, 1/8” headphone/line output, built-in USB cable
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2008, 22:08:25 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. December , 2008, 22:06:38 » |
|
presne nieco taketo by som potreboval.
ja vies ten fast track...co som cital tak vela ludi tu ma s nim problemy. inac je pre mna tiez sympaticka, kedze tam uz je tych moznosti viacej.
Ja mám Fast Track Pro a zatial som nemal žiadny problém
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. December , 2008, 22:06:49 » |
|
su aj ine podobne zvukovky (skus pogooglit)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. December , 2008, 22:08:19 » |
|
jamlab sa mi zda ze je iba na gitaru, ziadny vstup pre mikrofon
myslim s predzosilovacom zaradenim pred ten jamlab. da sa tam v driveroch nastavit, aby pracoval ina ako line in ? bez gitaroveho preampu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. December , 2008, 22:09:06 » |
|
Ja mám Fast Track Pro a zatial som nemal žiadny problém ale vela ludi malo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. December , 2008, 22:09:53 » |
|
Ja mám Fast Track Pro a zatial som nemal žiadny problém si z tych stastnejsich asi su aj ine podobne zvukovky (skus pogooglit)
neboj googlim, ale stale sa drzim tych overenejsich a tento jamlab asi najviac...ak sa do toho da dat mikrofon a v pohode to bude nahravat s latenciou do 5ms tak super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 27. December , 2008, 22:11:01 » |
|
ale vela ludi malo By ma vcelku zaujímalo aké.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 27. December , 2008, 22:11:52 » |
|
myslim s predzosilovacom zaradenim pred ten jamlab. da sa tam v driveroch nastavit, aby pracoval ina ako line in ? bez gitaroveho preampu ?
asi sa to neda, radsej si kup fast track (je to v pohode zvukovka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. December , 2008, 22:17:17 » |
|
len tak mimochodom, Jamlab sa uz nevyraba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. December , 2008, 22:23:41 » |
|
By ma vcelku zaujímalo aké.
martinlm spominal ze sa mu vypla, ked niekto vypol chladnicku na chodbe ( a podobny problem malo viac ludi, tak neviem) http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,68472.msg174228.html#msg174228
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. December , 2008, 22:26:42 » |
|
Hehe,ja mám chladničku v kuchyni,mne to funguje v pohode.Ale stat sa môže,ale to asi nebola chyba karty,ale niečoho iného.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 27. December , 2008, 22:36:38 » |
|
Hehe,ja mám chladničku v kuchyni,mne to funguje v pohode.Ale stat sa môže,ale to asi nebola chyba karty,ale niečoho iného.
Ja mam fast track pro,chladničku,mrazničku,pračku a tiež mi to funguje v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|