mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 06. Január , 2009, 20:10:08 » |
|
pohoda. podam referencie, ked mi dojde. uz sa tesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 15. Január , 2009, 16:22:25 » |
|
caute, tak uz dosla a zatial mam jeden problem, ze mi nepusta zvuk z youtube napriklad, vie niekto preco ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 15. Január , 2009, 16:24:35 » |
|
nastav si ju v control panely ako defaultnu na prehravanie zvukov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 15. Január , 2009, 16:28:46 » |
|
sak mam, ono mp3 mi prehra, ale hentie jutub veci nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 15. Január , 2009, 16:30:37 » |
|
vypni a zapni prehliadac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 15. Január , 2009, 16:31:34 » |
|
Staci ak das refresh stranky.Mne to ide normalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 15. Január , 2009, 16:35:10 » |
|
sak mam, ono mp3 mi prehra, ale hentie jutub veci nie.
nema preco neist. v prehravacoch si mozes nastavit prehravaci device nezavisle na systeme. prehliadace ale idu podla toho, co je v systeme nastavene. takze over ten control panel, ci tam mas tu zvukovku ako defaultne zariadenie pre system.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 15. Január , 2009, 16:40:09 » |
|
diky chalani, uz to ide to ma nenapadlo, ze treba vypnut a zapnut stranku, to vzdy na prvy sup nejde, ale uz vsetko ide tak parada Rasto, normalka to som spravil hned na uvode, ze som si to v systeme nastavil a az potom som spustil prehliadac a neslo, tak som spustil IE a ani tam to neslo... neskor dam mozno nejaky pokec o nej, alebo aj clanok ak by niekto chcel, ponahravam zvuky a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 15. Január , 2009, 23:02:22 » |
|
diky chalani, uz to ide to ma nenapadlo, ze treba vypnut a zapnut stranku, to vzdy na prvy sup nejde, ale uz vsetko ide tak parada Rasto, normalka to som spravil hned na uvode, ze som si to v systeme nastavil a az potom som spustil prehliadac a neslo, tak som spustil IE a ani tam to neslo... neskor dam mozno nejaky pokec o nej, alebo aj clanok ak by niekto chcel, ponahravam zvuky a tak jasne, daj nejaky testik.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 01. Jún , 2009, 11:14:21 » |
|
Zdravím , oživujem tému Ako si spokojný s tým Line 6 ? Lebo teraz riesim dilemu - chcem nejakú zvukovku na hranie cez notebook, sem tam nahrat nejaky nápad, alebo spraviť nejaký song a raz za cas spravit nejaké skúšobňové demo. Rozhodol som sa tak hlavne pre to ´ˇze mi nejak blbne zvukovka v notebooku pri nahrávaní - mení sa signál , vzniká všelijaký šum a zrazu to znie ako spod deky a potom zrazu zase normálne... neviem čo sa stalo a talisto sa mi nedarí hrať cez guitar rig... Rozhodol som s atak preto,lebo mi kamos povedal ze v najblizsej dobe mi moze doniest nejake veci z usa ak by som chcel a predsalen tam su ti eveci lacnejšie. Váham medzi tymto Line 6 , na M-audio fast track kaslem . Potom este rozmyslam nad E-MU 0202 , TASCAM 122L a Lexicon Alpha. Ak viete niekto poradit, pomôžte mi pls Do týchto vecí sa velmi nerozumiem ,ale rad by som si raz za cas spravil nejakú nahrávku ,alebo zahral cez Guitar Rig a pod...
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 01. Jún , 2009, 11:17:54 » |
|
no mam ten UX1 a s tym gearboxom co dodavaju oni, to ide normalne v pohode bez latencie... pri amplitube a GR badam uz latenciu, co ma sere, ale niekedy je unosna. Da sa k tomu aj stiahnut rozsirenie, lebo ten gearbox nema taky rozsah zvukov a niektore su umele dost. ale na nahravanie napadov a podobnych veci staci. s CUBASE ide bez latencie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 01. Jún , 2009, 11:28:02 » |
|
a dali by sa cez to nahrat napr aj bicie ? mam namysli ze v mix napojit do zvukovky miesto gitary.
Inac dalsi adepti co ma celkom zaujali su Tapco Link.FireWire 4x6 Audio Interface a celkom aj Yamaha Audiogram 6 Computer Recording System. Co na to poviete ?
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 11:31:45 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 01. Jún , 2009, 11:43:34 » |
|
myslim, ze dali...je tam instrumetalny vstup priamo na gitaru, mikrofonovy a aj line in - tazke dalo, ale nahravat bicie zmixovane je dost o drzku - nemozete sa potom pohrat uz s hlasitostami s jednotlivymi castami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|