Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 21:45:49
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Opossumova Johanka  (Prečítané 13063 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #15 kedy: 20. August , 2008, 19:20:26 »

No páni...vzhľadom na to, že som sa na net nedostal asi mesiac (a zisťujem, že som o nič neprišiel),

reagujem na Rastisov výkrik do tmy až dnes.
Ja uš som mysleu, že po roku bude táto trápna záležitos s nepodarenú Johanú taktne premlčaná, ale budiž

:) Poslenný rok je príčinou teho, že som sa prestal uš takmer čuduvať šeckému a veci, keré som kedysik

považuval za samozrejmé a naopak, tak za samozrejmé uš nepovažujem a naopak. Čil neviem, či som volakeho

nedomotal vyše, jak som seba scel, ale to je jenno.
Ja som si onehdá mysleu, že také sólo sa dá vymysleť najneskuor do týdňa a za pol dňa nahrať aj s

jebbačkú ge tomu. Šak ja som moje solo vymysleu asi za hodinu a celé mi to trvalo nahrať možno tri

hodiny, a zahral som ho celé na jeden šup. No budiž, z týdňa sa stalo týdňov padesát dva, alebo ani

neviem kolko...tagže pre mňa ďaleko ďaleko po funuse. A jako to uš býva, smotanu zlíže volagdo iný, jako

autor skladby. Tak sa pýtam. Gdo to vymysleu? Gdo to celé zložel? No gdo?  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Ale pojme g veci:
Feeling dobrý, správne "nečistoty", ktoré som ja do svojho sola nedokázal dostať, pretože nemám takú

techniku ako Rastis. Ale zdá sa mi, že na stavbe sóla sa podpísal dlhý čas jeho tvorby. Čakal som, že sa

rozbehne už prv, ako keby Rastis sa snažil doň vybrať to najlepšie, ale sa celkom netrafil. Tie rýchle

pasáže mohli byť práve premyslenejšie, myslím, že občas ti to niekde "uletelo". To je môj dojem. Vôbec

táto skladba, zdá sa, nie je jednoduchá pre vymyslenie dobrého sóla, ako sa na prvý pohľad zdá... na čo

som pyšný, že som ani ja nezahral do nej celkom márne sólo, zvlášť pri mojich skromných hráčskych

schopnostiach.  Celkom by som rád, keby sa ešte niekto podujal "pretiahnuť" Johanku...Pre porovnanie ešte

pôvodná skladba  http://i-dca.sk/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=10

Keďže takmer všetci ľudia akolo mňa chytili Rastisov syndróm nekonečne dlhých termínov a ja nemám istotu,

kedy by mi môj priateľ zavesil na net moju novú skladbu, dávam z nej aspoň ukážku. Pracovný názov je

Candlebox. Koho navnadila, môže mi napísať a ja mu pošlem podklad, do ktorého môže nahrať svoje sólo :)

Halooo Rastis, do dvochotku to stihneš :)

P.S:
V sobotu 16.8.2008 sa v DCA zastavili Silent Duo. Konečne som videl Piťua naživo. Je to profík, hral

perfektne, aj chlapík na ústnu harmoniku bol vynikajúci...pre mňa dokonalé až nadmieru. Mám radšej trocha

chybičiek, alebo lepšie povedané, viac nasadenia a emócií, ako keby sa hralo "na doraz", nie s takou

ľahkosťou :) Viem, publikum bolo málo početné, Dubnica je jednoducho nekultúrna diera, to musím priznať,

a podpísalo sa na malej návštevnosti aj zlé počasie a začiatok v dosť pokročilých večerných hodinách (už

bola tma a zima)...Inak výber pesničiek nie je podľa môjho vkusu, priveľmi známe a otrepané piesne pre

poslucháčov od 8 do 80 rokov, aby si každý prišiel na svoje. Myslím, že Piťu by pri svojich hráčskych

kvalitách mohol byť viac originálny (myslím vlastnú tvorbu, alebo možno iný výber repertoáru)...potom by

to jeho hru posunulo úplne inde. Škoda, ale prebraté veci nie sú mojim koníčkom, možno tak na zábave

alebo svadbe...

Páni, lúčim sa zatál, možno zas o pol roka, aj keť bych bol uš račej ňjekedy, keby sa totok skurvené leto

uš skončelo a začala sa tá skurv*ná zima...tým myslím otchot do večných lovíšť, pretože žiť s bolesťami

po zbytek života ma neláka, a to uš ťahám takýto život osem rokof...Dúfam, že pokál zhebnem, podarí sa mi

zložiť aspoň dvacať ďalších sklďieb. Gdo si pomysleu čilek, že sa potrebujem vykecať, tak sa neymýleu :)

Ze Sovjeckym zvazom ždy pripravený a nigdy vácej!

* Candlebox_uk1.mp3 (3055.41 KB - stiahnuté 145 krát.)
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #16 kedy: 20. August , 2008, 19:23:22 »

Druhá časť

* Candlebox_uk2.mp3 (2026.43 KB - stiahnuté 148 krát.)
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #17 kedy: 20. August , 2008, 19:30:22 »

pekne, ale zbytocne dlhe

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 21. August , 2008, 09:39:05 »

opossum - dal si do teho prispevku vsetko. srdiecko, emocie, aj vsetko ostatne :) 8 rokov je dost (nooo, ako to komu rychle plynie, vsak ano :) ), zmen co sa da, nech si na poraaadku !
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 25. August , 2008, 13:21:09 »

opossum - dal si do teho prispevku vsetko. srdiecko, emocie, aj vsetko ostatne :) 8 rokov je dost (nooo, ako to komu rychle plynie, vsak ano :) ), zmen co sa da, nech si na poraaadku !

Ja bych zmenil, ale sam nedokazem, a dochtori stoja za trt...Ale srat na to- Candlebox sa ti nelubi ?  Som frajer
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 25. August , 2008, 13:23:02 »

Na Ska je ťa škoda,venuj sa bigbítu  Na zdravie!

Ja mu to uz roky tvrdim.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #21 kedy: 25. August , 2008, 13:35:28 »

Mam rad tieto oposumove veci, aj toto s Rastisovym solom, aj tieto dve nove Candleboxy. Mne sa paci ako je to zahrane, aj ked to nie je uplne 100%. Viac mi tam vadi zvuk bez vysok.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #22 kedy: 25. August , 2008, 13:40:12 »

opossum - a ty trubka, máme k sebe tak blízko a ani sa nezastavíš.. :)   Rád by som s tebou aspoň slovo prehodil. Prípadne by som sa s tebou podelil o fľašu červeného vína, čo sme s harmonikárom popíjali, aby nám nebola taká zima.. :)
Nahrávky som zatiaľ nepočul, popočúvam, ale pošli mi ten podklad na mail. Skúsim ti prípadne časom do toho niečo zosmoliť.
Zaznamenané

opossum
stály hosť

« Odpoveď #23 kedy: 25. August , 2008, 13:48:15 »

Mam rad tieto oposumove veci, aj toto s Rastisovym solom, aj tieto dve nove Candleboxy. Mne sa paci ako je to zahrane, aj ked to nie je uplne 100%. Viac mi tam vadi zvuk bez vysok.

Ono, Candlebox je jedna skladba, len rozdelena na dve po;ovice, koli objemu 3 MB...nechcel som to dat v slabsej kvalite...
Sak aj mne samemu sa lubi, a presne suhlasim s tebou, ze to nie je najlepsie zahrate, vzdy si to viem predstavit lepsie , ale zahrat to uz lepsie nedokazem, vzdy sa niekde pomylim, takze to zbucham vzdy velmi rychlo  a necham tak Bavím sa skvele Vysky myslis na gitare ? Lebo hi-hat ma dobre vysky napr...
Zaznamenané
opossum
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 25. August , 2008, 13:53:02 »

opossum - a ty trubka, máme k sebe tak blízko a ani sa nezastavíš.. :)   Rád by som s tebou aspoň slovo prehodil. Prípadne by som sa s tebou podelil o fľašu červeného vína, čo sme s harmonikárom popíjali, aby nám nebola taká zima.. :)
Nahrávky som zatiaľ nepočul, popočúvam, ale pošli mi ten podklad na mail. Skúsim ti prípadne časom do toho niečo zosmoliť.

Sak som tam hechcel pred seckymi vykrikuvat, ze Pituuuu  Bavím sa skvele a mal som dojem, ze sa ponahlate domov. Potom hrala kapela z DCA, ktoru velmi dobre poznam od zaciatku, tak som tam este ostal, mali dost mizerny zvuk, lebo nemali cas nazvucit, a je to este take v zaciatkoch, maju noveho spevaka...Ked sa bude dat, tak ti podklad poslem v .mp3. Z kniznice sa totiz neda posielat nic, len stahovat...
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #25 kedy: 25. August , 2008, 16:14:36 »

suhlasim sprogrockerom a temom.....rastis ved ty si top trieda na slovensku....tvoja hra je prudko pocuvatelna....proste na pocuvanie, nie na zavidenie
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 25. August , 2008, 16:18:57 »

aj mne sa to velmi paci .
Zaznamenané
Inferno
Hosť
« Odpoveď #27 kedy: 25. August , 2008, 21:19:25 »

Kokos Rasto som netusil ze tak hras fakt jeba  Zdravíčko
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #28 kedy: 25. August , 2008, 21:54:13 »

pekne to bolo rasto...vidno, ze svoju pravacku cvicis kazdy den Žmurk
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #29 kedy: 26. August , 2008, 09:22:22 »

Rasťo - pekná gitara. Žmurk
Pocit mám podobný ako Blažej. Nepríde mi to teraz ako skladba, ale sólo do podkladu.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.