|
IBANEZ2
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
Pride den, ta zabijem nozom!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 11. August , 2008, 22:28:34 » |
|
Na lauren sa bolo asi lepsie divat ako ju pocuvat. Teda aspon mne sa tak zdalo, tiez mi jej spev nesedel absolutne. To sa mi lepsie pocuvala ta ceska salamandra ci ako sa to volalo. No a o tej adrianovej jacksonke viem cital som to na ironmaiden.sk: ,,V tábore Iron Maiden sa začal obrovský hon a management dokonca ponukol nálezcovi odmenu - bundu Maiden z turné a Adrianov ďakovný dopis.Táto gitara je jediná svojho druhu a teda bude veľmi ťažké ju nikde predať.,, No keby ju mam doma tak si rozmyslim ci ju vymenim za bundu a dopis...
|
|
« Posledná zmena: 11. August , 2008, 22:29:20 od IBANEZ2 »
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. August , 2008, 10:28:14 » |
|
neverim, ze mu vo Fendri nespravili na turne 20 takych gitar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. August , 2008, 12:56:51 » |
|
Evidentne spravili, aj v Prahe hral na takej. Ale sériové číslo je asi unikátne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 12. August , 2008, 19:13:02 » |
|
Ako to presne myslis ze je unikatne?
|
|
|
Zaznamenané
|
Moj chudobny studentsky gear: Ibanez RG350 EX Marshall JCM 2000 Dsl401 Zoom G2 ... a dalej kable ktore sa furt jebu.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 12. August , 2008, 20:55:08 » |
|
no nezda sa mi, ze keby mu ujebali gitaru, tak by po nej takto patral. kupi si dalsiu. toto mi pride dost komicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 12. August , 2008, 21:04:32 » |
|
neverim, ze mu vo Fendri nespravili na turne 20 takych gitar
ja verim ze mu ich vo fenferi nespravili ...ale u Jacksonovcov mozno hej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 12. August , 2008, 21:20:30 » |
|
fender vlastni jackson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 12. August , 2008, 22:54:23 » |
|
to je uplne jedno ci nespravili alebo spravili, Adrian na to rozhodne ma si to zaplatit...lenze tu uz ide len o princip, ze ludia su kurvy a kradnu nastroje
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. August , 2008, 08:46:33 » |
|
Spoločnosť Fender vlastní značku Jackson, taká je pravda. Rastis to povedal celkom trefne, že Adrian si asi nenechal takú gitaru postaviť iba jednu, ale má ich viac. Na turné určite. Opakujem, že v Prahe som ho videl hrať na veľmi podobnom nástroji. Takže aj ja tipujem, že ich má viac, ale každá má jedinečné sériové číslo, aby sa dali identifikovať kus po kuse. no nezda sa mi, ze keby mu ujebali gitaru, tak by po nej takto patral. kupi si dalsiu. toto mi pride dost komicke Prečo by po nej nemal pátrať? Aj keby ju hneď bol dostal zadara v rámci nejakej reklamnej zmluvy, tak je to proste jeho gitara, ktorú mu niekto sprosto ujebal. Či okradnúť bohatého muzikanta o nástroj je v pohode?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. August , 2008, 09:04:38 » |
|
Tu nejde o to,či mu spravili 20 kuskov,či si nemože kupit inu,ake ma seriove čislo. Tu ide o to,že z tych napr. 20 kuskov čo prenho spravili si vyberie 2-3,tie "najechtovejšie".Lebo ako vieme,20 "rovnakych" gitar nebude hrat rovnako. / inač,ta kradež može byt blud v ramci reklamy-aj nemusi/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. August , 2008, 09:10:12 » |
|
Prečo by po nej nemal pátrať? Aj keby ju hneď bol dostal zadara v rámci nejakej reklamnej zmluvy, tak je to proste jeho gitara, ktorú mu niekto sprosto ujebal. Či okradnúť bohatého muzikanta o nástroj je v pohode?
ved dobre, len mi to pride divne. ty keby si bol nejaka megahviezda, tak by si to robil ? ja neviem, takyto sposob som este nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. August , 2008, 09:31:41 » |
|
Kecáme tu o niečom, o čom veľa nevieme, ale niečo je isté. Kradnúť je svinstvo. Navyše, hudobný nástroj je niečo, ku čomu má muzikant väčšinou vzťah, to nieje práčka, alebo ventilátor. Po druhé, môžeme tu špekulovať o tom, koľko gitár si Smith nechal postaviť a čo za ne dal, ale nikto tu napríklad nemôže vylúčiť, že si ich normálne zaplatil. Ale aj to je jedno, proste neviem, prečo sa ti zdá divné, že niekto pátra po nástroji, ktorý mu štípli. Za to, že má aj iné?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. August , 2008, 16:07:51 » |
|
bejzbolkou po rukach a hlave, zlodejov treba strielat, inac sa vratia... spravne, kurvy zlodejske
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
IBANEZ2
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. August , 2008, 18:16:36 » |
|
Isto mu ju potiahli nejaky brigadnici co mu vykladali aparautu (dobra kktina:laugh:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|