Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

temo

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario bross

ha smejem a vela krat ale na vallovych prispevkoch nie  :-9

MaTeS

Quote from: temo on 25. Február , 2009, 22:40:26
Ide o to že ked tu nebude humor a určitý druh pobavenia tak sem 80% ľudí nebude chodiť,ďalšia vec...pre koho je toto fórum určené?pre deti čo začínajú z gitarou.....pre mudrlantov čo dávajú rozumy a sami ničomu nerozumejú alebo pre koho?  :-9

predsa pre gitaristov.

ale zasierat temy ktore by mali mat nejaku vaznost nezmyslami je absolutne zle.
ked raz budes nieco hladat a uvedomis si kolko je v temach OT a to uz su premazane, tak moznozmenis nazor o com by to tu malo byt
FALLGRAPP

Martinlm

Valla nedostal ban od mario brossa, ani od 4ociho, zhodol sa na tom kolektiv administratorov.

homar

Quote from: Bebbenka on 25. Február , 2009, 22:38:31
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. ;D
myslim ze keby si to mala na robote to mazanie ty, tak tiez by si velmi rychlo na to mala nervy...
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

MMM

Quote from: styrioci on 25. Február , 2009, 22:42:03
cim? nadavkami, OT-ckami, smajlami, ktorych jebol aj tam kde nemusel. vypovedna hodnota drvivej vacsiny jeho prispevkov 0 bodov a ak, tak napisane tak, ze pokial to niekto pochopi tak zostarne za monitorom?...nechcem vyzerat ako suchar, zabavu mam rad, vsak si videl aj na met.sk ;D, ale ...podaj prst a zoberu ti obe ruky... bude to tu benevoletnejsie voci ot a zachvilu tu bude z fora chat...

Kazdy smajluje, pise OT a obcas riadne, tak o com? Ved sa o zase premaze a ideme dalej, nie?

joe

Quote from: temo on 25. Február , 2009, 22:40:26
Ide o to že ked tu nebude humor a určitý druh pobavenia tak sem 80% ľudí nebude chodiť,ďalšia vec...pre koho je toto fórum určené?pre deti čo začínajú z gitarou.....pre mudrlantov čo dávajú rozumy a sami ničomu nerozumejú alebo pre koho?  :-9
presne tak ked sem prestaneme niektory chodit tak to tu bude ako na kare,nechapem čo riešite,myslite že sa niečo zmeniii??? Mates to si potom založ svoje forum a nepodz mi adresu ;D ;D ;D a nikomu,davaj si otazky a aj odpovede občas sa sam so sebou pohadaj a udobri :drink:

temo

Quote from: MaTeS on 25. Február , 2009, 22:44:44
predsa pre gitaristov.

ale zasierat temy ktore by mali mat nejaku vaznost nezmyslami je absolutne zle.
ked raz budes nieco hladat a uvedomis si kolko je v temach OT a to uz su premazane, tak moznozmenis nazor o com by to tu malo byt
pre gitaristov? nejakí sem nebodaj aj chodia?  ;D

pista58

"SA PREMAZE" ?

tento pristup tiez lubim. hned po tom "nechcelo sa mi hladat".
o-yep sro

MaTeS

Quote from: temo on 25. Február , 2009, 22:46:30
pre gitaristov? nejakí sem nebodaj aj chodia?  ;D
okrem teba sa ich tu par najde, ale skus napisat nieco k veci.
FALLGRAPP

joe

Quote from: mario bross on 25. Február , 2009, 22:44:37
ha smejem a vela krat ale na vallovych prispevkoch nie  :-9
odmietnuty milenec???inak si to neviem visvetlit ;D

mario bross

pista to poznas tych dchov japoncov, nie ? SAMO a SA TO

temo

Quote from: MaTeS on 25. Február , 2009, 22:47:22
okrem teba sa ich tu par najde, ale skus napisat nieco k veci.
ukáž mi jedného,ja som rád že nie som gitarista ale muzikant,kde ty vlastne hráš?

mario bross

Quote from: joe on 25. Február , 2009, 22:47:44
odmietnuty milenec???inak si to neviem visvetlit ;D

nie, mam frajerku a sme spolu stastni  :kiss: dalsie otazky ?

styrioci

Quote from: MMM on 25. Február , 2009, 22:45:28

Kazdy smajluje, pise OT a obcas riadne, tak o com? Ved sa o zase premaze a ideme dalej, nie?
je rozdiel smajlovat stylom  ;D

a stylom  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

znova - admini, co tu su, robia svoju pracu zadarmo, vo volnom case. cize premazavanim OT su okrateni o cas, ktory by si isto vedeli predstavit aj inak ;) ale s pristupom, ze vsak sa to premaze, sa nikdy nikto nepohne dalej...  :-9