Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

kaolko

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:17:07
nemyslim si ze si sral do huby... :)

nemyslis si to na zaklade formy ktorou ti to podal.. ale isty si nie si. .whatever.. toto neni vlastne o tom.. kebyze sa mam vzdy ked si ma niekto zobere do huby zosypat, tak by v BA museli strhnut vsetky mosty, aby som nahodou neskocil z jedneho..

traktor

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:19:43
ked porovnavas SLotu s predym je to akokeby si porovnaval jablka s hruskami
ja ich neporovnavam ,iba ten princip je v obydvoch pripadoch rovnaky

styrioci

Quote from: musicman on 18. Máj , 2009, 15:16:04
ved nikto nepise ze predator je GAY to nie su ziadne urazky.  v pospisoch mame jeho vyroky, a ze vytrhnute z kontextu ? nech vyberem hocaku vetu rovnaka blbost. tak mi vyber ty nejaku mudrost.
zrejme nechapes, co tu ludom vadi. aj ja mam v podpise pistov vyrok, lebo mi pride vtipny a bol mysleny ako zart. ide o to, ze mate v podpisoch predatorove vyroky, ktore on myslel vazne a vy ste si ich dali do podpisov stylom, ze haha, pozrite aky je Predator koko*t, lebo sa mu paci ako hra Behringer, nehovoriac o dalsich ironickych poznamkach na hiphop, zvukoveho inziniera a avatar s jeho fotkou..

cubo

Quote from: traktor on 18. Máj , 2009, 15:20:34
ja ich neporovnavam ,iba ten princip je v obydvoch pripadoch rovnaky

praveze princip su jablka s hruskami  :zdar: slota hovori nacisticke kokotiny a predy rozumne veci len trocha profesorskym stylom... je tto podobne? :drink:

cubo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:21:44
zrejme nechapes, co tu ludom vadi. aj ja mam v podpise pistov vyrok, lebo mi pride vtipny a bol mysleny ako zart. ide o to, ze mate v podpisoch predatorove vyroky, ktore on myslel vazne a vy ste si ich dali do podpisov stylom, ze haha, pozrite aky je Predator koko*t, lebo sa mu paci ako hra Behringer, nehovoriac o dalsich ironickych poznamkach na hiphop, zvukoveho inziniera a avatar s jeho fotkou..

toto je ono  :drink:

traktor

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:21:57
praveze princip su jablka s hruskami  :zdar: slota hovori nacisticke kokotiny a predy rozumne veci len trocha profesorskym stylom... je tto podobne? :drink:
Slota tiez nemoze zazalovat wikipediu, ze ho zosmesnuju  ,tak isto ako vy nemozete hovorit Musicmanovi a spol. ze zosmesnuju Predyho

miso_kolo

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:21:57

to comu ty vravis nacisticke kokotiny mozu prist inemu cloveku uplne rozumne slova (a nakoniec nadpolovicna vacsina zilinskych obcanov si az donedavna myslela ze rozumne su) a predatorovi mozu prist tie jeho rozumne reci totalne kokotiny, a aj pridu
stoka!

cubo

Quote from: traktor on 18. Máj , 2009, 15:24:47
Slota tiez nemoze zazalovat wikipediu, ze ho zosmesnuju  ,tak isto ako vy nemozete hovorit Musicmanovi a spol. ze zosmesnuju Predyho

uvedom si uz konecne ze porovnavas jablka s hruskami... proste slota sa tu neda brat ako ekvivalent predatora...
dalsia vec je, ze na fore platia ine pravidla ako v nasej skorumpovanej politike...

styrioci

dufam, ze tuto admini poriesia, pretoze v tomto napr nevidim rozdiel, ked si tu dugo ujebaval zo mna, pastoval tu moje fotky a neviem co, a dostal za to ban :zdar:

cubo

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:25:21
to comu ty vravis nacisticke kokotiny mozu prist inemu cloveku uplne rozumne slova (a nakoniec nadpolovicna vacsina zilinskych obcanov si az donedavna myslela ze rozumne su) a predatorovi mozu prist tie jeho rozumne reci totalne kokotiny, a aj pridu

relativizmus... zlaty relativizmus... tak sa da obhajit a zneutralizovat aj do oci bijuca blbost

traktor

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:27:41
uvedom si uz konecne ze porovnavas jablka s hruskami... proste slota sa tu neda brat ako ekvivalent predatora...
dalsia vec je, ze na fore platia ine pravidla ako v nasej skorumpovanej politike...
ved ja nic neporovnavam ...ked to predator napisal tak to napisal , a hocikdo to moze hocikde pouzit ..oni tiez nemaju v popisoch ze AHA TO JE CHUJ:'' predatorov citat  ''   ...podla mna to zosmiesnovanie neni

cubo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:29:17
dufam, ze tuto admini poriesia, pretoze v tomto napr nevidim rozdiel, ked si tu dugo ujebaval zo mna, pastoval tu moje fotky a neviem co, a dostal za to ban :zdar:

tiez som za adekvatne potrestanie... :zdar:

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:29:17

dugo nedostal ban za toto, neprekrucaj
stoka!

cubo

Quote from: traktor on 18. Máj , 2009, 15:30:01
ved ja nic neporovnavam ...ked to predator napisal tak to napisal , a hocikdo to moze hocikde pouzit ..oni tiez nemaju v popisoch ze AHA TO JE CHUJ:'' predatorov citat  ''   ...podla mna to zosmiesnovanie neni

staci ako som vravel citat medzi riadkami ak vies o com hovorim...

cubo

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:30:31
dugo nedostal ban za toto, neprekrucaj

dostal ban za v podstate uplne rovnaku vec...