Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 16:02:27
nie, to by si fakt spravil? teraz som dojaty, asi sa vydam na strastiplnu vypravu zo svojej dediny do toho bajneho mesta, tam daleko na zapade

kludne prid, si u nas vitany... a nezabudaj ze ja som tiez len z dediny daleko od BA
stoka!

zakky

Quote from: Pitu on 18. Máj , 2009, 16:03:17
Musicmanove správanie nie je vhodné, dostal ban na 2 dni. Dúfam, že si dá do poriadku svoj podpis a avatar. Odporúčam aj Zakkymu.
Nemám chuť o tom s nikým debatovať, tak ma svojimi pripomienkami k tomu nezaťažujte.  :zdar:

Pekné prežitie dnešného dňa, nehádajte sa, neotravujte fórum blbosťami.  ;)
:drink:

ban nebude je to uplne ok

citaciu tu ma kde kto

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 16:08:29
kludne prid, si u nas vitany... a nezabudaj ze ja som tiez len z dediny daleko od BA
vsak ja viem preco si vtedy napisal, ze navychod od mikulasa, aby ti niekto z true blavakov nemohol flusnut, ze si tiez z vychodu  :laugh:

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 16:11:28
vsak ja viem preco si vtedy napisal, ze navychod od mikulasa, aby ti niekto z true blavakov nemohol flusnut, ze si tiez z vychodu  :laugh:

vsak ale ja z vychodu nie som  ;) a so ziadnym blavakom nemam problem, nemal by mi to preco pisat... skor ty by si to mohol len ty parafrazovat ze na zapad od...
stoka!

kaolko

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 16:11:28

:D uz mam plne usta slin.. kto chcete? Zakky?  ;D

cubo

Quote from: kaolko on 18. Máj , 2009, 16:14:15
:D uz mam plne usta slin.. kto chcete? Zakky?  ;D

ja ja  ;D

reeller_sk

Zacinam si toto forum oblubovat, telenovely sa mozu ist skryt pri vas hosi  ;D ;D ;D. :drink:
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

kaolko

spyros

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:59:59a este jedna vec, keby sme boli lepsi kamarati, aj ti to vht bez problemov poziciam, aby si bol boh aj ty

Keby si bol fakt kamos, tak mu ho das a urobis jedneho cloveka stastnym na tejto planete. Pouvazuj.  :on1:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

miso_kolo

Quote from: spyros on 18. Máj , 2009, 16:29:55
Keby si bol fakt kamos, tak mu ho das a urobis jedneho cloveka stastnym na tejto planete. Pouvazuj.  :on1:

budem nad tym uvazovat  ;D

ale potom stratim status boha, hm....
stoka!

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 16:30:58
budem nad tym uvazovat  ;D

ale potom stratim status boha, hm....
ja ti ho potom predam a budes znova boh  ;D

rastis

teraz som si tu debatu vsimol - zamykam, kym nedocitam. suhlasim, ze to je netaktne robit si srandu z cloveka, co sem ani nechodi a co ma obcas iba svojsky pohladm na vec...

rastis

dobre - chalani si tie fotky dali prec, aj tie podpisy, tak sa prestnte dotahovat, dobre ?

proghopik

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:54:42
ale proste ty mas bozske VHT, najlepsi aparat na svete... pre mna si naozaj boh, ja na taky aparat nikdy nebudem mat lebo som z prasivych kosic, ktore su na vychod od mikulasa

Najlepsi aparat mam ja! Vsetko mam najlepsie a chodte vsetci do p. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cubo

Quote from: Progrocker on 18. Máj , 2009, 17:43:44
Najlepsi aparat mam ja! Vsetko mam najlepsie a chodte vsetci do p. ;D

to vis ze jo karle, ale niekto musi aj na tych srotnych reediciach plexin hrat   8) aby sa nenarusila rovnovaha vo vesmire  ;D