Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Branko

Quote from: proghoper on 16. Apríl , 2013, 12:27:51
...Ty si horsi ako boli nasi sudruhovia inak, ludi by si trestal uz za avatar...
Mas ty veru zvlastne hodnotenia. :) Cize uplna anarchia, ci ako potom ?  :whistle: ABSOLUTNE sa nezastavam nikoho, len tak premyslam, ze kde su hranice po trest a za trest.

cubo

Quote from: Branko on 16. Apríl , 2013, 12:53:29
Mas ty veru zvlastne hodnotenia. :) Cize uplna anarchia, ci ako potom ?  :whistle: ABSOLUTNE sa nezastavam nikoho, len tak premyslam, ze kde su hranice po trest a za trest.

pokial viem tak to ze si niekto da komunisticky avatar nieje ziaden zlocin... samozrejme niekto to vidi inak a stale citi nutkanie oznacovat ludi za curakov na zaklade avataru...  :laugh:

killo

o jedneho milovnika zivych kvetov na fore menej...
Captain SEXXX !!

Branko

Quote from: cubo on 16. Apríl , 2013, 12:57:36
pokial viem tak to ze si niekto da komunisticky avatar nieje ziaden zlocin... samozrejme niekto to vidi inak a stale citi nutkanie oznacovat ludi za curakov na zaklade avataru...  :laugh:
Neboj, ja chapem, recesia, atd...
Ale raz sa moze stat, ze niekto, najlepsie nejaky prijebko zacne vyznavat podobne nazory ako trebars Hitler, pripadne ine osoby veduce ku genocidam a zo srandy (alebo "ty si taky isty, lebo by si zakazoval ako ...") moze vzniknut celkom seriozny plan.  :drink:

To teraz ked napisem, ze zajebem kazdeho fasistu, tak ma spolocnost oznaci podobne ako za Hitlera, len s tym rozdielom, ze on zajebaval zidov a pod. ?

cubo

Quote from: Branko on 16. Apríl , 2013, 13:03:30
Neboj, ja chapem, recesia, atd...
Ale raz sa moze stat, ze niekto, najlepsie nejaky prijebko zacne vyznavat podobne nazory ako trebars Hitler, pripadne ine osoby veduce ku genocidam a zo srandy (alebo "ty si taky isty, lebo by si zakazoval ako ...") moze vzniknut celkom seriozny plan.  :drink:

To teraz ked napisem, ze zajebem kazdeho fasistu, tak ma spolocnost oznaci podobne ako za Hitlera, len s tym rozdielom, ze on zajebaval zidov a pod. ?

strasne metafyzicno riesis... jednoducho komunisticke symboly niesu zakazane a tam to haslo... :drink:

proghopik

Quote from: Branko on 16. Apríl , 2013, 13:03:30
Ale raz sa moze stat, ze niekto, najlepsie nejaky prijebko zacne vyznavat podobne nazory ako trebars Hitler

No proste u nas nie je pravny postih pri propagacii komunizmu ani jeho predstavitelov a ich myslienky nie su brane ako potlacujuce zakladne ludske prava bla bla. Sirit myslienky nacistov uz trestne je. Je to riadny paradox, ale to uz je na inu temu.  ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

proghopik

Avatar mi zmizol, cenzura.  :evil:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

jebte na to. tie avatare som Vam zrusil, Kubbasak sa tiez ukludni.

neviem, ci to je v pravidlach, ale akykolvek koministicky alebo nazi avatar je odteraz na BAN !!!

proghopik

Quote from: rastis on 16. Apríl , 2013, 13:18:30
jebte na to. tie avatare som Vam zrusil, Kubbasak sa tiez ukludni.

neviem, ci to je v pravidlach, ale akykolvek koministicky alebo nazi avatar je odteraz na BAN !!!

A ked si dam nemecky tank alebo stihacku z WW2?  :whistle:

rastis

mas velky dovod provokovat ?

garde

....tak a máte demokraciu ;D ....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

proghopik

Quote from: rastis on 16. Apríl , 2013, 13:19:45
mas velky dovod provokovat ?

Klasicky priklad, ako vacsina zbytocne ustupuje jednotlivcovi/mensine, preto vyryvam. Najblizsie sa niekto moze urazit pri nejakom inom symbole, hocicom. Potom uz treba preventivne zrusit celkovo avatary.  :evil:

rastis

ani mne sa nepaci avatar CCCP, takze uz neustupuje vacsina jednotlivcovi, ale provokateri MNE  s adminskou pravomocou  :evil: :evil: :evil:

glamrocker

podla mna aj nick rastis ma rasisticky podtext mal by si ho zmenit!

miso_kolo

Mna zas extremne provokuje nick kubasak, treba ho zakazat
stoka!