Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 05:44:17
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74788 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #255 kedy: 22. November , 2009, 21:29:47 »

AK clovek CHCE. Ale netreba hned hadzat hnoj na nieco, o com sa nic nevie, ze ? :)
a prečo by mal človek chcieť? je toľko muziky ktorá sa dá počúvať, laska moja de si to proste pohnojila
Ver mi, ze ich muzikantske vykony su tak dobre, ze zakopali by hociktoru kapelu z tohto fora svojim feelingom.
ano, to je pravda
Napr. stary song - Greben Gibson, Plexi, kabel.
to si mohol dať aj lepšiu ukážku, ten hodokvas je kvalitnejší:    
« Posledná zmena: 22. November , 2009, 21:34:10 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #256 kedy: 23. November , 2009, 09:34:39 »

....čiki mám veľmi rád a fórik ala "láska moja" popri tých ostatných kvalitných pesničkách s radosťou odpustím, dokonca ani nemám čo odpúšťať, lebo aj túto skladbu vedia zakomponovať do svojho repertuáru tak geniálne, že to vôbec nebolí......akurát ma vždy serú jednou vecou......na koncerte som od nich nepočul ešte skladbu My chceme hrať hudbu......viac krát som sa ich priamo spýtal, že prečo to nehrajú....odbili ma stým že ju nevedia zahrať.....ale tak jedno vždy ma poteší Monte Carlo, Metalisti, La la lala, Kristína atd.....nie je o čom je to kvalitná hudba.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #257 kedy: 23. November , 2009, 15:02:45 »

Je to super pohodova kapelka,robili sme im vari zo 3 koncerty pred par rokmi RC mlyn Vrutky,vzdy zahrali vyborne,ludia sa zabavili,pohoda velka :drink:Robia taku krapet nekonvecnu muzicku,ale s nadhladom a takou nejakou nadcasovostou,aj ked to,ze si robia prdel aj zo samych seba,niekto nemusi pochopit,ale myslim,ze im je to u prdele.Treba si to najprv PORIADNE VYPOCUT!!!Ono furt sa vrtat a spekulovat v tom,ci taka stupnica,taka tonina,LP Custom,Plexina....ale nevediet zlozit dobru skladbu,ci uz rockovu,jazzovu,popovu je o hovne.Najdolezitejsia je radost z muzicirovania,a tej ma evidentne tato ,na rozdiel od 90tich percent vsetkych tych hrozne umeleckych,ale nudnych a strojenych slovenskych kapiel na rozdavanie.HOWGH
Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #258 kedy: 24. November , 2009, 09:44:35 »

RC Mlyn bol super :)
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #259 kedy: 24. November , 2009, 10:23:19 »

No tak Chceme hrať hudbu je seriozna pecka ako fakt!  ha ha ha Da sa vypocut tu: http://bandzone.cz/chikilikitua

...nechápu, že ja chcem hrať iba s pánom Valen Hanom...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #260 kedy: 24. November , 2009, 14:02:55 »

RC Mlyn bol super :)

Díky! Na zdravie!
Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #261 kedy: 24. November , 2009, 14:30:24 »

Díky! Na zdravie!

ten uvodny reef zo chceme hrat hudbu mi propomina Lifesonov rukopis, fakt dat tam trosku open chordu a driveu, mas z toho RUSH
inac kapela totalne ujebana Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #262 kedy: 24. November , 2009, 14:46:28 »

Celkom zaujimova Primusovska hudba, ale chyba tam spevaka. Dema co som pocul boli strasne falasne, aj ked to ma byt asi free form spev - spevak musi mat silny hlas aby do dokazal robit presvecivo.
 Ale fantasticke telecaster sound vsade, len falosne spev cez noz je trochu moc.
Odkial su?
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #263 kedy: 24. November , 2009, 14:50:33 »

Celkom zaujimova Primusovska hudba, ale chyba tam spevaka. Dema co som pocul boli strasne falasne, aj ked to ma byt asi free form spev - spevak musi mat silny hlas aby do dokazal robit presvecivo.
 Ale fantasticke telecaster sound vsade, len falosne spev cez noz je trochu moc.
Odkial su?

ake dema si pocul? sak oni maju asi 4 alebo 5 albumov, neviem teraz z fleku presne. su z presova
Zaznamenané

o-yep sro
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #264 kedy: 24. November , 2009, 15:05:07 »

ake dema si pocul? sak oni maju asi 4 alebo 5 albumov, neviem teraz z fleku presne. su z presova

Jesis. pardon.  No hanbím sa.. Pocul som nieco len na myspace, ale to su urcite dema - spev je katasrofalne. Mozno maju noveho spevaka...neviem.

Ale hlavne ze sa mi paci hudbu, aj ked taky style sa ficil v detroit pred 20mi rokmi, myslim ze to je nieco nove na slovensku - alternative ale este dost muzikanske ze by som sa nenudil pritom. o textoch nemam sinu ako cidzinec.
 Este idem nieco pustit.....

Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #265 kedy: 24. November , 2009, 15:07:40 »

spevak je stale ten isty  :) je to uz stara kapela. nazivo skvely drive
Zaznamenané

o-yep sro
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #266 kedy: 24. November , 2009, 15:17:47 »

spevak je stale ten isty  :) je to uz stara kapela. nazivo skvely drive

OK, tak sorry este raz, ale aj tak to sa neda povazovat za spev, ani vo alternative world. Kazdy druhy ton je falosne - co v studio je neodpusteny, a spevak vobec nema hlas. Skoda lebo ten primus/early spin doctors style je nieco co tu chyba.

Uz 3 krat tento messiac som dostal veci co maju ist do anglictiny a do zahranici, poslal minusove evaluation o spev a potom zistil ze su hviezdy.....
Ale pravda je taka bohuzial, to je jedno ci su lokalne hviezdy alebo garage band.

Uz budem ticho samozrejme...  Je mi do plaču

Na zdravie!

.

Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #267 kedy: 24. November , 2009, 15:37:39 »

Jesis. pardon.  No hanbím sa.. Pocul som nieco len na myspace, ale to su urcite dema - spev je katasrofalne. Mozno maju noveho spevaka...neviem.

Ale hlavne ze sa mi paci hudbu, aj ked taky style sa ficil v detroit pred 20mi rokmi, myslim ze to je nieco nove na slovensku - alternative ale este dost muzikanske ze by som sa nenudil pritom. o textoch nemam sinu ako cidzinec.
 Este idem nieco pustit.....

....tak neviem či myslíme na to isté...... Monte Carlo klip a live
americká klip a live 

......možno nejaký ten tón sem tam uletí, ale taká katastrofa ako to opisuješ nie je......aspoň podľa mňa určite nie  Si píš!!!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
jaywalker
miestny štamgast

« Odpoveď #268 kedy: 24. November , 2009, 15:43:47 »

No, to je ono, dost falosne, a doubling to este horsuje. nefadi.
Ta hudba slape a urcite live to neni pocut az tak.

.....Ked to live pozeram  myslim ze sme uz hrali s nimi, ale uz davno asi.....
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #269 kedy: 24. November , 2009, 15:45:14 »

....tak neviem či myslíme na to isté...... Monte Carlo klip a live
americká klip a live 

......možno nejaký ten tón sem tam uletí, ale taká katastrofa ako to opisuješ nie je......aspoň podľa mňa určite nie  Si píš!!!

tak ten lavaciky strat otoceny to je super napad  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 22 otázok.