rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Február , 2011, 19:02:48 » |
|
Marshall to ma uvedene na strankach - G12-T 75W
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Február , 2011, 19:09:20 » |
|
Mne ta V30 prisla trosku zahuhnana v tom zvuku. C90 je v crunch a drive zivsia, ci ? Opat to pocuvam a C90 sa mi paci viac na skreslenom, hlavne vo vyskach. je to absolutne jedno - pouzity mikrofon (ci kombinacia) pri odsnimani spravi vyznamnejsi rozdiel a jeho poloha voci repraku este vyznamnejsi. hentake "laboratorne" testy su uplne nanic a na inom aparate by to cele mohlo vyzniet kludne opacne, atd ... ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Február , 2011, 19:13:32 » |
|
je to absolutne jedno - pouzity mikrofon (ci kombinacia) pri odsnimani spravi vyznamnejsi rozdiel a jeho poloha voci repraku este vyznamnejsi. hentake "laboratorne" testy su uplne nanic a na inom aparate by to cele mohlo vyzniet kludne opacne, atd ... ...
Tak to je viac nez samozrejmost. Ale bavime sa cisto o tom videu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Február , 2011, 19:16:41 » |
|
Tak to je viac nez samozrejmost. Ale bavime sa cisto o tom videu. v tom videu ako suchy aparat mi prislo krajsie to V30, vo vsetkych zvukoch. je mozne, ze v kapele by ten druhy reprak hral lepsie. alebo horsie, to z takychto videi nejde moc vydedukovat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Február , 2011, 20:26:52 » |
|
je to absolutne jedno - pouzity mikrofon (ci kombinacia) pri odsnimani spravi vyznamnejsi rozdiel a jeho poloha voci repraku este vyznamnejsi. hentake "laboratorne" testy su uplne nanic a na inom aparate by to cele mohlo vyzniet kludne opacne, atd ... ...
to som chcel napisať aj ja.. len ty si sa lepšie vyjadril :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Február , 2011, 21:17:33 » |
|
Dlhodobo používam kombináciu CELESTION G12-65 ... zvukovo objemnejšie greenbacky, viď video:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Február , 2011, 21:33:40 » |
|
Dlhodobo používam kombináciu CELESTION G12-65 ... zvukovo objemnejšie greenbacky, viď video:
Takto dokaze hrat hocico si myslim... Aj V30. Ci nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Máj , 2013, 14:16:25 » |
|
Objednal som si Creambacky, tak dam recenziu, ked dojdu. - Tele - LP Vyzera to byt vydarena seria repracikov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Máj , 2013, 15:50:45 » |
|
Mam creamback G12-65 z anglickej verzie, dal som ho dokopy s greenbackom z 78meho (druhy kus predavam). Zvukovo mi to pride niekde medzi V30 a greenbackom, je viac stredovy a viac blati ako greenback. Velmi prijemne sa ale vycisti pri stiahnutom volume gitary a dodava v kombinacii s greenom to green nema. So stratocastrom hra fajn, ale s humbuckermi ma malo vysok a cely zvuk privelmi zagulati. Tot moj test, odohral som s nim koncert a takto mi to sedi.
mam 2x12 bednu, kde kazdy reprak ma vlastny kabel a tak viem porovnat ako to hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Máj , 2013, 16:10:58 » |
|
Mam creamback G12-65 z anglickej verzie, dal som ho dokopy s greenbackom z 78meho (druhy kus predavam). Zvukovo mi to pride niekde medzi V30 a greenbackom, je viac stredovy a viac blati ako greenback. Velmi prijemne sa ale vycisti pri stiahnutom volume gitary a dodava v kombinacii s greenom to green nema. So stratocastrom hra fajn, ale s humbuckermi ma malo vysok a cely zvuk privelmi zagulati. Tot moj test, odohral som s nim koncert a takto mi to sedi.
mam 2x12 bednu, kde kazdy reprak ma vlastny kabel a tak viem porovnat ako to hra.
Zvlastne, lebo citam po forach prave to, ze v basoch je ovela pevnejsi nez Greenback. To ma na nom zaujalo. Zalezi od viacerych faktorov samozrejme... Velkost boxu, aparat, gitary (snimace), hra... Kazdopadne dik za kratke review.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Máj , 2013, 11:34:28 » |
|
.... ono je este dost rozdiel ci su tie lepraky f bendni zeskratovane serivo ,paralelne alebo seriovo paralelne ,vite ? Totiz,kombinacia rôznych reprakov je alchymia,pretoze kazdy leprak ma totizto inu rezonanncnu frekvenciu a to je velky vidas vo finalnej impedancii a tym padom aj ve zvuku ! Mimochodom ,mam doma tri 4x12kove bedne osadene 3mi spominamimi leprakmi ( 65,V30,green back ) secko UK selejsny ,tak ak by to niekoho naozzay zaujimalo ,moze si to dojst vyskusat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Máj , 2013, 12:08:24 » |
|
Zvlastne, lebo citam po forach prave to, ze v basoch je ovela pevnejsi nez Greenback. To ma na nom zaujalo. Zalezi od viacerych faktorov samozrejme... Velkost boxu, aparat, gitary (snimace), hra... Kazdopadne dik za kratke review. box mam stary 2x12 open back kabinet od 50 watt marshalla. prosto box do ktorych montovali hlavy. Open back hra viac "volne" a do priestoru, takze to mam tak. Greenback a Greenback je rozdiel, cinsky ide rovno do blata stare anglicke drzia basy pokope lepsie.
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Máj , 2013, 12:29:39 » |
|
Ja mam GB made in UK v 1936 a neblatia sa, hraju vyborne. Toto je s G1265 naj repro podla mna od celestion.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Máj , 2013, 12:33:56 » |
|
Ja mám ten 1983 Marshall Box s reprami G12-65 T a podľa mňa je to to najlepšie, čo Marshall do boxov dal. V priamom porovnaní na tom hral DUAL RECTIFIER lepšie, než na origoš RECTO bedni, konkrétnejšie a farebnejšie než V30...100ľudí, 100 chutí...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 21. Máj , 2013, 13:32:43 » |
|
G12-65 bych si taky rad zkusil, akorat sa daju spatne sehnat Ty nove Greenbacky - 65W mam v 2x12 boxu cca mesic a je to dobre repro. Vcelku rychlo sa rozehrali. Akorat tech basu je tam mozna aj o zbytecne moc...
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
|