zakky
Hosť
|
|
« kedy: 01. Jún , 2009, 05:19:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 01. Jún , 2009, 06:09:34 » |
|
Velmô dobré. A s Fendrami mňam-mňam. / P.S.O.T vždy som hovoril,že Gibson su tupé polená./
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 06:10:09 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 01. Jún , 2009, 09:29:24 » |
|
Rasto, co nepises k tym gitaram skor rocniky alebo snimace? To ci je cierna alebo sunburst (u Lespoolov) nie je co sa zvuku tyka moc podstatne...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 01. Jún , 2009, 14:52:52 » |
|
kurnik sopa a ja kedy budem mat taku recenziu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 01. Jún , 2009, 14:54:50 » |
|
cierny LP je myslim 78, javorovy krk a snimace su tam z tej ery take tie zaliate epoxidom, osadzali sa myslim na SGcky a volali sa tusim super humbucker. foter tvrdil, ze to bolo v podsatete to iste, ako povodne original snimace, dnes sa im hovori T-topy, ale oni ich tak povodne nevolali sunburst je trochu starsi, je to sendvic, ale mam pocit ze este s mahagonovym krkom a mal by byt cely v povodnom stave... myslim, ze Temo by nam vedel povedat presnejsie. Strakac je bezny USA standard z konca 80tych, ostrejsi, tensi. Tele sa mi zda ze je japonsky reissue Customu z konca 70tych (HB pri krku), ale isty som si neni, mozno je to aj original ? zase - Temo mozno bude vediet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 01. Jún , 2009, 14:56:19 » |
|
kurnik sopa a ja kedy budem mat taku recenziu? ked si ju zorganizujes - obvolas a dohodnes ludi, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. Jún , 2009, 14:57:36 » |
|
kurnik sopa a ja kedy budem mat taku recenziu? dones nejaký aparát a napíšem ti :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. Jún , 2009, 17:35:28 » |
|
Tie prve kanaly hraju skor ako trochu zaspineny mernej kovovy Hiwatt nez Marshall. Pekny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. Jún , 2009, 20:13:55 » |
|
...vyborne ! ...konecne profesionalne ukazky ! ...bravo brdo ...bravo peci
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 01. Jún , 2009, 20:22:44 » |
|
Na čiernom lespaule má Peci pafká a na tele má humbucker z Gibson SG nejaký vintage, myslím že ani Peci by ich nevedel indentifikovať uplne presne kedže sú to všelijaké zalievance ale v každom prípade sa opäť potvrdzuje že zvuk je v PRSTOCH!!!!!! inak Telecaster Custom je original
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 20:23:29 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 01. Jún , 2009, 20:51:18 » |
|
Super, hra to vynikajuco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 01. Jún , 2009, 21:21:36 » |
|
v každom prípade sa opäť potvrdzuje že zvuk je v PRSTOCH!!!!!!
ale kde, to je volovina...kazdy predsa vie, ze tie znackove gitary kropia zazracnou vodickou..a brdo sa asi tiez k nej dostal ukazky zneju super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 01. Jún , 2009, 21:26:01 » |
|
no hra to dobre,hra to jak Valwatt
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Jún , 2009, 22:14:07 » |
|
Jééj. Velku radost si mi spravil Rasto,aj Vam ostatnym som vdacny za reakcie,hlavne tebe Tomas Niekedymi pri pive vysvetlis ,ako znje Valwatt .Dobre ? Peci je sice vyborny gitarista,ktroy odpali Judast P. aj na gamatkach ,ale ked je v ampe nieco ee,tak sa to s nim da cele prediskutovat. Vdaka nemu a jeho trpezlivosti som dosiel na urcite nuansi,ktore mi otvorili dalsi obzor v konstruovani ampov,za co mu aj touto cestou dujem V dnesnej dobe uz nieje problem kupit hotovy amp,alebo aj pajcnut zo vsetkymi nalezitostami co k tomu patria barsjaky popularny ampik. Horsie je to uz s vlastnou ideou a koncepciou ,ale ked sa to po nejakom tom laborovani podari dotiahnut do zdarneho konca,tak to konstruktera potesi a mna tento nekonecny pribeh nazyvany Valwatt Shock potesil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|