Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Cubo - plexi monster

Started by cubo, 25. Október , 2009, 10:36:52

cubo

Bry den... plexinu od Ceriatone mam uz skoro rok, ale konecne mam aj nejake fotoz tak vam ich tu davam... je to model 1987 50w s Master Volume modom... samozrejme point to point hand made  :drink: lampy su jj... bedna je Marshall MG 4x12 a spomedzi vsetkych bedni co som pred kupou skusal mi spolu s AVT bednou zneli najlepsie... asi preto ze zneju tak riadne upistane co sa mne paci ako uz isto viete  :drink: kocur je street-made s "kastracia" modom  ;D

este aby som nezabudol tento piatok som na nej hral koncert a hral som cisto sposobom vybudeny zosik - kabel - gitara a volume potakom som si pekne urobil od jemneho crunchu po spevavy lead :) mam ale aj pedalboard k tomu ale na ten si este musim zvyknut :)

cubo

doprdele ja som to dal do zleho chlieva... kua... neda sa to pls presunut? sorry za zmetek  :blush:

cubo

Quote from: poweredby on 25. Október , 2009, 10:48:27
tak sem daj nahravku a máš :drink:

no ved to je problem ze ziadnu nemam lebo doma nemam majk  :(

palii

tak daj na mobil ja to z toho dokazem vycitit :)

Branko

Quote from: palii on 25. Október , 2009, 11:02:01
tak daj na mobil ja to z toho dokazem vycitit :)
Daj si hocijaku jutjub ukazku Ceriatone, ked dokazes vycitit... Je to este lepsie, ako mobil.  ;)

proghopik

Quote from: cubo on 25. Október , 2009, 10:36:52
bedna je Marshall MG 4x12 a spomedzi vsetkych bedni co som pred kupou skusal mi spolu s AVT bednou zneli najlepsie... asi preto ze zneju tak riadne upistane co sa mne paci ako uz isto viete

:-\
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

palii

Quote from: Branko on 25. Október , 2009, 11:09:14
Daj si hocijaku jutjub ukazku Ceriatone, ked dokazes vycitit... Je to este lepsie, ako mobil.  ;)
to som uz secko davno pocul..

Branko

Quote from: palii on 25. Október , 2009, 11:49:48
to som uz secko davno pocul..
Tak potom naco este jednu v este mensej kvalite ?  :)

palii

neviem, rozmyslal som nad tym kedysi vazne, myslel som si ze to bude zniet podobne ako gitara v joy division. ale tie vsetky tie ukazky su dost tuctovy vidlyrockovy zvuk, mozno ze ma cubov prekvapi :) ale asi zostavam aj tak pri fendri zacinam ho celkom lubit

mn

jooj, dobre to vyzera, dal by som si povedat
"Practice cures most tone issues" John Suhr

proghopik

A co keby sa zrazu na nom ta macka vycurala?  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

GHS

Ta cica by bola nakopnuta kanadou ... keby si sadla (lahla) na moje guitar veci ...  :evil:

asdfg

Quote from: cubo on 25. Október , 2009, 10:51:01
no ved to je problem ze ziadnu nemam lebo doma nemam majk  :(

mam par videi co som tocil mobilom ked sme ju skusali v garazi. Ak chces, mozem nejake vhodne vybrat a hodit sem.

garde

Quote from: GHS on 25. Október , 2009, 18:14:20
Ta cica by bola nakopnuta kanadou ... keby si sadla (lahla) na moje guitar veci ...  :evil:

.....myslím, si že úplne stačí ak ten apec "cubo" vykúri......zaručene ju to zošokuje.....  ;D
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

yesfan

Quote from: GHS on 25. Október , 2009, 18:14:20

jedna z mojich dvoch maciek spava v mojom gitarovom puzdre...  :)  ano, treba potom povysavat   :)
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/