jibbarocks
|
|
« Odpoveď #540 kedy: 28. Marec , 2010, 14:51:41 » |
|
hral si na tomto bielom alebo aj na custome
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #541 kedy: 28. Marec , 2010, 15:04:27 » |
|
Na akom custome myslis? Bavime sa o classic vibe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #542 kedy: 28. Marec , 2010, 15:08:43 » |
|
Tak dufam nasporis coskoro, kedze je to Squier. Inak v ukazke nebol American Standard ale ´52 Reissue, co je taky vcelku rozdiel.
52 re nema 22 prazcov..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #543 kedy: 28. Marec , 2010, 16:29:10 » |
|
52 re nema 22 prazcov.. No jo.. ale tipek v tom videu hovori o Standarde, pritom v popiske ma ´52. Vyzera, ze to nie je ani jedna. Standard ma zase inu kobylku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #544 kedy: 28. Marec , 2010, 16:33:48 » |
|
V takej ferbe sa robi myslim deluxe, ale ten ma tiez inu kobylu, tak neviem. Ale je to jedno, asi je to hruska
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Black More
náhodný pocestný
Príspevkov: 76
|
|
« Odpoveď #545 kedy: 28. Marec , 2010, 18:03:27 » |
|
..zoberieš pekný telecaster z východnej produkcie...odtrániš logá...dás SD snímač...kúpiš logo Fender...povieš že nevieš ťo to presne je, ale na 99,9% japonec....daj si na to bacha :uff:mne sa tak zda ze sa bavite onicom.znalosti mate o fenderoch este velmi slabe a tie rady ze musi mat cislo a made in japan dole ako sa spaja telo s krkom su onicom moze to byt na hlave kde to aj bolo a na tej gitare bola upravena hlava z dovodu prasknutia po pade na dlazbu a nasledne musela byt zrezana a znovu lakovana taktiez nove logo a bolo to este upravovane kutilom. ale kto sa vyzna tak podla zvuku a ladenia hned usudi o co ide.ja si myslim ze vela ludi tu tara 2na3 a vysedavaju pravidelne u netu. namiesto toho by mali cvicit na svojich balalajkach lebo hra na gitare nie je to iste ako vedomosti o fendroch ktore ma len malo ludi na slovensku.dufam ze som tymto nikoho z vas neurazil.caute.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #546 kedy: 28. Marec , 2010, 18:15:34 » |
|
Stavím sa o čokoľvek, že nerozoznáš USA Tele od prerobeného FOCUSA, tobôž Japonca od Mexičana, a tobôž Japonca od Harley Benton zo snímačom SD.... keď nebudeš vidieť na logo......nič v zlom... Navyše sme sa tu snažili chalanovi iba radiť, aby nekúpil pič..vinu....Ty si zrejme zainteresovaný na tom predaji, keď máš také hlboké znalosti o tých úpravách....
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 18:21:01 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #547 kedy: 28. Marec , 2010, 18:16:09 » |
|
vedomosti o fendroch ktore ma len malo ludi na slovensku.
Kto napr.?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jibbarocks
|
|
« Odpoveď #548 kedy: 28. Marec , 2010, 18:30:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #549 kedy: 28. Marec , 2010, 19:38:33 » |
|
Na tuto som nehral, ale myslim, ze u takychto gitar skor zalezi od kusu, niektore su polena a niektore mozu kludne hrat dobre, mal som squier ktory hral dobre (v ramci ceny). No hlavne je onicom sa tu takto dohadovat, cez pismenka to nevyriesime, ...treba poskusat a urobit si nazor.
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 19:40:16 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jibbarocks
|
|
« Odpoveď #550 kedy: 28. Marec , 2010, 19:54:59 » |
|
to je moja rec ved preto hovorim ze pojdem vyskusat a potom poviem vlastny nazor nikto tu nevlastni asi z tejto serie telecstra?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #551 kedy: 28. Marec , 2010, 20:15:04 » |
|
nikto tu nevlastni asi z tejto serie telecstra?
Javanne. Hral som na nom dost dlho a fakt sa mi dost pozdaval. Za tu cenu fakt vyborna gitara. Este ak vymenis snimace, tak z toho moze byt fajn Tele.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #552 kedy: 28. Marec , 2010, 20:35:09 » |
|
Stavím sa o čokoľvek, že nerozoznáš USA Tele od prerobeného FOCUSA, tobôž Japonca od Mexičana, a tobôž Japonca od Harley Benton zo snímačom SD.... keď nebudeš vidieť na logo......nič v zlom... ... a okrem toho šikovný slovensky gitarar dokáže spravit taký Fender,že to ani amíci s lupou od NASA nerozoznaju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #553 kedy: 28. Marec , 2010, 20:37:53 » |
|
To hej, polena ako Tele sa vyrabaju ozaj pomerne lahko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #554 kedy: 28. Marec , 2010, 20:41:11 » |
|
To hej, polena ako Tele sa vyrabaju ozaj pomerne lahko.
.... a si myslíš,že Gibsny tažko ?... /šak čo to budeme rozoberat,každy vieme svoje,že ? /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|