Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bareknuckle pickups

Started by Branko, 13. Marec , 2010, 16:06:21

miso_kolo

vsak a co, hod do tej diery normalny snimac, diera nech ostane, budes kuuuul :)
stoka!

cembo

... sranda ze na Harmonycentral zopar ludi tazko zdrbalo BKP. Konkretne to boli Apache ktore som chcel. No vyzera to teda tak ze pojdem po nich. Aspon bude skusenost ...

Branko

Quote from: cembo on 13. Marec , 2010, 17:08:52
... sranda ze na Harmonycentral zopar ludi tazko zdrbalo BKP. Konkretne to boli Apache ktore som chcel. No vyzera to teda tak ze pojdem po nich. Aspon bude skusenost ...
Skopiruj z HC, ze o co slo. :)

Semish

Celkom ma prekvapilo ked Chris Broderick (Megadeth, ex Nevermore, Jag Panzer) oznamil ze prestava pouzivat BKP snimace a stal sa oficialnym hracom firmy DiMarzio.

http://www.youtube.com/watch?v=FLXIlNuHTtg

miso_kolo

zeby love? nedostane ze to nieco?
stoka!

Branko

Quote from: Semish on 13. Marec , 2010, 17:18:45
Celkom ma prekvapilo ked Chris Broderick (Megadeth, ex Nevermore, Jag Panzer) oznamil ze prestava pouzivat BKP snimace a stal sa oficialnym hracom firmy DiMarzio.

http://www.youtube.com/watch?v=FLXIlNuHTtg
;D ;D ;D PRESNE taky ten zvuk je uplne obycajny z tych snimacov. v BKP je prave taka ta iskra, take nieco nove... Tento zvuk, ktory tam predvadza je x krat pocuty, nicim zaujimavy, ale samozrejme fajn. Len BKP su o niecom inom a niekde inde...  :zdar:

proghopik

Ma tu niekto PAFkovsku sadu The Mule?
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cembo

Quote from: Branko on 13. Marec , 2010, 17:10:39
Skopiruj z HC, ze o co slo. :)

... ho oko sem. Su tu dva take prispevky: http://reviews.harmony-central.com/reviews/Electric+Guitar+Pickup/product/Bare+Knuckle+Pickups/Apache/10/1 ... prispevnky od Johnathon Laker a J-H-Axis. Hlavne ten druhy sa pekne vyburil :) ...

kaolko

ja len co som niekde cital zbezne niekto si stazoval na nejaky problem s magnetmi z ciny ci co to.. a potom este par ludi na 'divne vysky' resp aj ten broderick niekde spominal ze co pouzival ten BKP tak sa mu zdal moc bright.. 

udry

...tak som vyše hodky počuval ukažky a tie vyšky su fakt nepríjemné...

reeller_sk

Quote from: udry on 13. Marec , 2010, 20:35:20
kde si počúval tie ukážky ?
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

jtakac

tak teraz ako, su to uplne popici snimace, alebo crepy?  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

reeller_sk

Quote from: jtakac on 13. Marec , 2010, 20:43:20
tak teraz ako, su to uplne popici snimace, alebo crepy?  ;D
možno závisí aj od geografickej polohy, či nadmorskej výšky.  ;D ;D
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

Branko

Quote from: udry on 13. Marec , 2010, 20:35:20
To nic, Udry...
:drink:

udry

Quote from: Branko on 13. Marec , 2010, 23:59:57
To nic, Udry...
:drink:
Branko,bud reaguj zmysluplne,alebo jak sa hovorí: "nechaj čagan viset"  :drink: