Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bareknuckle pickups

Started by Branko, 13. Marec , 2010, 16:06:21

zakky

Quote from: marrtin on 14. Marec , 2010, 12:12:33
no inak fakt sa mi zdajú drahé, veď to je len navinutý medený drát, alebo je tam už zlato?

SD blekaut stoji set tusim 194euro takze sa mi naozaj nezdaju nejake predrazene

rastis

Quote from: zakky on 14. Marec , 2010, 12:04:35
a co je na nich take predrazene vsak ja si pametam ako bezne di marzia stali 4000sk kus

v nezmyselnom SK obchode akurat tak  ;)

Semish

no inak fakt sa mi zdajú drahé, veď to je len navinutý medený drát, alebo je tam už zlato?

Co je na tom drahe, ved tolko normalne stoja snimace.
Drahe mi pridu skor Lundgren kde napr jeden kus modelu M7 stoji 179 Euro. Set huckerov Bareknuckle pre sedmicku vychadza cca 220 euro.

zakky

http://www.thomann.de/de/dimarzio_crunch_lab_7_dp708_bk.htm

nove 7mickove dimarzio stoji 110euro takze stoja uplne normalne tie bkpcka

Branko

...veď to je len navinutý medený drát...
Prepac mi, fakt mi odpust, neda mi, ale ak napises cosi take, tak si primitiv. Fakt... Navin mi snimac prosim Ta, aky chcem a kupim ho od Teba za 3400 starych penazi.  :)

styrioci

Quote from: miso_kolo on 13. Marec , 2010, 16:52:57
ja sa k tomu neviem vyjadrit :D

totizto, ma ho v kellerovi, kde som ziadne ine snimace nikdy nemal a ani mat nechcem, neviem ako hra s inymi snimacmi. viem len ze ta gitara hra popici, nezahltuje aparat a je to tak spravne agresivne, buranske
nebude to gitarou samotnou ako snimacmi?

Branko

Vy by ste chceli vsetko zadara, pripadne za 1 €.  ;D
Za kvalitu sa plati chlapci a cena BKP snimacov je uplnep primerana. Mozem byt rad, ze nedali vyssie ceny. ;)

Branko

Quote from: marrtin on 14. Marec , 2010, 12:29:58
...s takými intelektuálmi sa nemám o čom baviť
Podobne.  ;)

rastis

Quote from: Branko on 14. Marec , 2010, 12:28:56
Prepac mi, fakt mi odpust, neda mi, ale ak napises cosi take, tak si primitiv. Fakt... Navin mi snimac prosim Ta, aky chcem a kupim ho od Teba za 3400 starych penazi.  :)

clovece a keby vypli jutub a nemali by ste doma este riadny net, tak to by si bol uplne v prdeli - tolko zasadnych a dolezitych veci by Ti uniklo - no neviem, na akych snimacoch by si musel potom chudaciko hrat, keby si sa o tychto nedocital  :)

Branko

Aj Gibson je vlastne len kus dreva, nechapem, preco su take drahe... nechapem...  :'(

Branko

Quote from: rastis on 14. Marec , 2010, 12:34:17
clovece a keby vypli jutub a nemali by ste doma este riadny net, tak to by si bol uplne v prdeli - tolko zasadnych a dolezitych veci by Ti uniklo - no neviem, na akych snimacoch by si musel potom chudaciko hrat, keby si sa o tychto nedocital  :)
Neriesim slova keby, keby.. keby.. boli by sme v pici.  :drink: Net je, YT je, recenzie su, dokonca aj Eshopy su - takze preco si nevybrat, necitat, atd. ?

PS: Mrzi ma, ze zasa sa debata presunula do xtych picovyn fora. Kto nema zaujem debatit na temu a chce len podjebavat, tak nech ide trebars na www.azet.sk;)

rastis

a co - nebol som k teme ?

Branko

udry

Snímač-jeho vlasnosti sa odvijaju od nasledovneho,stručne:  Magnet-material,čas magnetizácie,sila magnetizácie   :drink:  Cievka- zloženie drotu/ tj. množstvo medi a ostatnych zložiek/,dlžka drotu/počet zavitov/,priemer drotu  :drink:   Toto všetko a ešte dalšie veci maju vplyv na vlastnosi snímača.   :drink: Tym chcem povedat,že medzi snimačmi su velke rozdiely.  :zdar:

Branko

Quote from: udry on 14. Marec , 2010, 12:41:26
Snímač-jeho vlasnosti sa odvijaju od nasledovneho,stručne:  Magnet-material,čas magnetizácie,sila magnetizácie   :drink:  Cievka- zloženie drotu/ tj. množstvo medi a ostatnych zložiek/,dlžka drotu/počet zavitov/,priemer drotu  :drink:   Toto všetko a ešte dalšie veci maju vplyv na vlastnosi snímača.
Vsak toto snad vie kazdy gitarista, ktory sa aspon trosku hybe v setupe gitary. :) Ide skor o know how, nie ? A to sa ceni najviac. Nie tam nejaky medeny drat.

Skor by sme mohli debatovat o tychto snimacoch, postrehoch... aj ked viem, ze malokto ich tu ma.
:drink: