Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bareknuckle pickups

Started by Branko, 13. Marec , 2010, 16:06:21

udry

Quote from: jtakac on 13. Marec , 2010, 20:43:20
tak teraz ako, su to uplne popici snimace, alebo crepy?  ;D
... asi to bude niečo medzi tým... ;D

exhumer

Zdaju sa mi tie snimace dost drahe... Tento chlapik robi tiez handwound snimace - http://www.smitspickups.com/ - a su o dost lacnejsie. Mam ich v les paul gitare a zvuk je transparetny atd. bla bla. Na 2. strane sa mi lubi ta moznost coverov a farieb - klobuk dole. Rad by som skusil nejaky ten humbucker, keby sa niekomu doma povaloval len tak bez vyuzitia... :) Idealne nejaky ala PAF alebo kludne aj metalovy silak.
WEIRD THRASH

rastis

uplne detske prispevky niektore tu :) a ja ze vyskumnicia takto hlbkovo len pivnicabovia a ono aj profici  :whistle:

udry

Quote from: rastis on 14. Marec , 2010, 10:55:33
uplne detske prispevky niektore tu :) a ja ze vyskumnicia takto hlbkovo len pivnicabovia a ono aj profici  :whistle:
Ked budeš profík,tak pchopíš,že to čo hraš a ako hráš nie je vobec doležite.    ;)    Doležite su tie veci "okolo". :)

rastis

hlavne to nestiham vobec spracovavat. ja som este stale v tom, ze najlepsie HB su tie originalne, cize dobove Gibsony a ani som sa este nestihol zmierit s faktom, ze nejaka firma dimárčo si dovoluje robit ich tiez a ono tu uz medzitym je uplne ze boj, ktore z tych dratikovo-cievkovych suciastok su vlastne SKUTOCNE dobre a ktore len take obycajne opocuvane blbosti :)

7 litrov za sadu snimacov ? to by som si radsej kupil ten neosadeny strakac od Kata, fukol tam prve azijske singlace a tesil by som sa jak blaazen. ale ja som podivin, viem  :blush:

Semish

Quote from: rastis on 14. Marec , 2010, 11:17:16
7 litrov za sadu snimacov ? to by som si radsej kupil ten neosadeny strakac od Kata, fukol tam prve azijske singlace a tesil by som sa jak blaazen. ale ja som podivin, viem  :blush:

V snimacoch su naozaj velke rozdiely a to netrepe, to je proste fakt.
A co takto si kupit ten strakac od Kata a fuknut tam ozaj dobre snimace a nekazit dobru gitaru zlymi snimacmi ?

rastis

zle snimace prakticky neexistuju ... ... ...

... (a zvysok prispevku som odmazal pred poslanim :) )

tarquin

Podla mna su hrozne predrazene, ale keby mam moznost odskusat je mozne, ze by som zmenil nazor. Este by som rad videl cloveka, ktory by si kupil snimace za 7 litrov a potom by povedal, ze hraju na p*cu :)

zakky

a co je na nich take predrazene vsak ja si pametam ako bezne di marzia stali 4000sk kus

Branko

Quote from: tarquin on 14. Marec , 2010, 11:59:19
Podla mna su hrozne predrazene, ale keby mam moznost odskusat je mozne, ze by som zmenil nazor. Este by som rad videl cloveka, ktory by si kupil snimace za 7 litrov a potom by povedal, ze hraju na p*cu :)
Nemyslis vazne, ze su predrazene...  ;D Za tolko isto kupis Dimarzio, EMG (od Joe-a), atd.... :)
Len s tym rozdielom, ze BKP ma taku uctu k svojim zakaznikom, aku nema nikto ! Posles naspat snimac, ktory Ti "nevyhovuje". Kto Ti toto spravi ?  ;)

zakky

Quote from: Branko on 14. Marec , 2010, 12:04:39
Nemyslis vazne, ze su predrazene...  ;D Za tolko isto kupis Dimarzio, EMG (od Joe-a), atd.... :)
Len s tym rozdielom, ze BKP ma taku uctu k svojim zakaznikom, aku nema nikto ! Posles naspat snimac, ktory Ti "nevyhovuje". Kto Ti toto spravi ?  ;)

takze ked si od nich kupim snimac a nepaci sa mi tak mi ho vymenia zadarmo?

Krtko

stale mi nikto neodpovedal ako je to s tymi covermi, kde sa to da vybrat a kolko stoja?

Semish

Quote from: zakky on 14. Marec , 2010, 12:07:53
takze ked si od nich kupim snimac a nepaci sa mi tak mi ho vymenia zadarmo?

Ano.

marrtin

Quote from: zakky on 14. Marec , 2010, 12:04:35
a co je na nich take predrazene
no inak fakt sa mi zdajú drahé, veď to je len navinutý medený drát, alebo je tam už zlato?
Les Paul + Marshall, čo iné?

udry

Quote from: marrtin on 14. Marec , 2010, 12:12:33
no inak fakt sa mi zdajú drahé, veď to je len navinutý medený drát, alebo je tam už zlato?
. mne sa zdá drahý chleba,šak je to len upečená múka...   ;D