styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 04. Apríl , 2010, 20:51:55 » |
|
hlavne v pripadoch, ked ako student potrebujes a je od teba vyzadovane aby si pracoval s nejakym nastrojom, ktory bezi pod win a skola ma nan licenciu, je apple a mac vynikajuca rada, hlavne sa to tyka technickych smerov ked cela praca studenta spociva v browsovani po nete, citani dokumentov a pisani prac, tak pre mna za mna, nech si na to zaobstara aj iPhone s HW klavesnicou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:00:25 » |
|
hlavne v pripadoch, ked ako student potrebujes a je od teba vyzadovane aby si pracoval s nejakym nastrojom, ktory bezi pod win a skola ma nan licenciu, je apple a mac vynikajuca rada, hlavne sa to tyka technickych smerov ked cela praca studenta spociva v browsovani po nete, citani dokumentov a pisani prac, tak pre mna za mna, nech si na to zaobstara aj iPhone s HW klavesnicou tak ale student je chudak a ma vela volneho casu my stari uz mame v pici. hlavne ze mi to za 3 sekundy nabehne nepada to a nestresuje to. ja viem ze tebe robi dobre ze ako jednooky si kralom ked niekomu nastavis registre a uznava ta ze si mu to rozbehal. ale my prioritne takych ludi nepotrebujeme nech to radsej bezi samo od seba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:08:56 » |
|
tak ale student je chudak a ma vela volneho casu my stari uz mame v pici. hlavne ze mi to za 3 sekundy nabehne nepada to a nestresuje to. ja viem ze tebe robi dobre ze ako jednooky si kralom ked niekomu nastavis registre a uznava ta ze si mu to rozbehal. ale my prioritne takych ludi nepotrebujeme nech to radsej bezi samo od seba mne robi dobre hlavne to, ze zakaznici platia firme, ktora mi potom ma z coho zaplatit mzdu za to, ze som stvorokym kralom, ked zakaznikom nastavim registre, alebo rozbeham mu servere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:09:20 » |
|
tak ale student je chudak a ma vela volneho casu my stari uz mame v pici. hlavne ze mi to za 3 sekundy nabehne nepada to a nestresuje to. ja viem ze tebe robi dobre ze ako jednooky si kralom ked niekomu nastavis registre a uznava ta ze si mu to rozbehal. ale my prioritne takych ludi nepotrebujeme nech to radsej bezi samo od seba Pekne napisane. Hlavne nic neriesis, nic nedefragmentujes a necakas, nic necistis, o nic sa nestaras. Vas Apple...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:10:52 » |
|
presne tak. nic ma nezaujima. zapnem to a ide to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:14:42 » |
|
Mam rad Windows, tiez som s nim nikdy nemal problem - ale nie je to soft pre ludi, ktori "nevidia" a nerozumeju PCckam. Semish to vystihol pekne a suhlasim s nim v tomto, ze Win je velmi hrdinsky soft uz len preto, ze funguje, resp. da sa rozbehnut na roznych skladackach, kadejakych, poskladanych hocikym, hocijak - ma moju uctu a obdiv. Doma mam Win, ale doma nepracujem na PC. Musicman zasa krasne vystihol Mac - "apple je pre debilov ktori sa v komunite nevytahuju preco im to funguje a nepada system. taky co ma v pici cele pocitace iba chce aby mu to fungovalo bez toho aby pri tom stravil 80% produktivneho casu nastavovanim antivirov firewalov a cistenim registrov"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:17:23 » |
|
chalani, to je vsetko pekne, ze vam IT "blbeckom", ako ste sa nazvali, vsetko bezi.. ale debata je o inom a to, ze aky stroj pre studenta, ktory ide na vysku, kde sa predpoklada, ze bude zrejme nuteny pouzivat win a bude od neho vyzadovane aby sa ucil robit s nastrojmi beziacimi pod win (ale len tak pomimo, som presvedceny a na zaklade vlastnych skusenosti viem, ze kebyze dam userovi bezne PC s Win, kde bude poinstalovany soft, ktory bude potrebovat na "pracu" a ten user nebude tak blby aby do kompu instaloval kadejake blbosti a sparal sa v tom kompe, vo veciach, ktorym nerozumie, tak to bude bezat uplne v pohode, svizne a bez problemov )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:20:59 » |
|
Mam legalny 64 bit Win7 Ultimate na masine ktoru som si sam postaval z najlepsich komponentov, neriesim ziadnu defragmentaciu (to robi Win7 automaticky) , neriesim registre (neviem preco by som mal), nepouzivam cracknuty soft, nikdy som nemal problem s virusmi, takze mozem spokojne 80% produktivneho casu travi na tomto fore kde sa dozvedam absolutne pravdy o fungovani sveta a blizkeho okolia . Seriem na Windows aj MacOS , zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:22:58 » |
|
zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje urcite ma v tom prsty apple, vsetko bezi, nabehne za 3 sec, nic necistis, nedefragmentujes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:24:24 » |
|
Mam legalny 64 bit Win7 Ultimate na masine ktoru som si sam postaval z najlepsich komponentov, neriesim ziadnu defragmentaciu (to robi Win7 automaticky) , neriesim registre (neviem preco by som mal), nepouzivam cracknuty soft, nikdy som nemal problem s virusmi, takze mozem spokojne 80% produktivneho casu travi na tomto fore kde sa dozvedam absolutne pravdy o fungovani sveta a blizkeho okolia . Seriem na Windows aj MacOS , zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje Sme dvaja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:24:40 » |
|
Doma mam Win, ale doma nepracujem na PC. A kde pracujes? Resp. Pracujes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:25:00 » |
|
urcite ma v tom prsty apple, vsetko bezi, nabehne za 3 sec, nic necistis, nedefragmentujes Ja si z toho robim srandu, dufam ze to kazdy pochopil . Ano, Apple za to moze ze to funguje, ale ked hram falosne a krivo za to predsa moze ten zly zly Microsoft
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 04. Apríl , 2010, 21:29:06 » |
|
A kde pracujes? Resp. Pracujes? A ty povies, ze ma poznas...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|