Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Tablet iPad

Started by udry, 04. Apríl , 2010, 09:28:49

styrioci

hlavne v pripadoch, ked ako student potrebujes a je od teba vyzadovane aby si pracoval s nejakym nastrojom, ktory bezi pod win a skola ma nan licenciu, je apple a mac vynikajuca rada, hlavne sa to tyka technickych smerov  :drink: ked cela praca studenta spociva v browsovani po nete, citani dokumentov a pisani prac, tak pre mna za mna, nech si na to zaobstara aj iPhone s HW klavesnicou :)

musicman

Quote from: styrioci on 04. Apríl , 2010, 21:51:55
hlavne v pripadoch, ked ako student potrebujes a je od teba vyzadovane aby si pracoval s nejakym nastrojom, ktory bezi pod win a skola ma nan licenciu, je apple a mac vynikajuca rada, hlavne sa to tyka technickych smerov  :drink: ked cela praca studenta spociva v browsovani po nete, citani dokumentov a pisani prac, tak pre mna za mna, nech si na to zaobstara aj iPhone s HW klavesnicou :)

tak ale student je chudak a ma vela volneho casu  ;D  my stari uz mame v pici. hlavne ze mi to za 3 sekundy nabehne nepada to a nestresuje to. ja viem ze tebe robi dobre ze ako jednooky si kralom ked niekomu nastavis registre a uznava ta ze si mu to rozbehal. ale my prioritne takych ludi nepotrebujeme nech to radsej bezi samo od seba  :drink:
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

styrioci

Quote from: musicman on 04. Apríl , 2010, 22:00:25
tak ale student je chudak a ma vela volneho casu  ;D  my stari uz mame v pici. hlavne ze mi to za 3 sekundy nabehne nepada to a nestresuje to. ja viem ze tebe robi dobre ze ako jednooky si kralom ked niekomu nastavis registre a uznava ta ze si mu to rozbehal. ale my prioritne takych ludi nepotrebujeme nech to radsej bezi samo od seba  :drink:
mne robi dobre hlavne to, ze zakaznici platia firme, ktora mi potom ma z coho zaplatit mzdu za to, ze som stvorokym kralom, ked zakaznikom nastavim registre, alebo rozbeham mu servere  :drink:  ;D

Branko

Quote from: musicman on 04. Apríl , 2010, 22:00:25
Pekne napisane. :)

Hlavne nic neriesis, nic nedefragmentujes a necakas, nic necistis, o nic sa nestaras. :) Vas Apple...  :laugh:

musicman

presne tak. nic ma nezaujima. zapnem to a ide to  :)
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Branko

Mam rad Windows, tiez som s nim nikdy nemal problem - ale nie je to soft pre ludi, ktori "nevidia" a nerozumeju PCckam.

Semish to vystihol pekne a suhlasim s nim v tomto, ze Win je velmi hrdinsky soft uz len preto, ze funguje, resp. da sa rozbehnut na roznych skladackach, kadejakych, poskladanych hocikym, hocijak - ma moju uctu a obdiv. :) Doma mam Win, ale doma nepracujem na PC. :)

Musicman zasa krasne vystihol Mac - "apple je pre debilov ktori sa v komunite nevytahuju preco im to funguje a nepada system. taky co ma v pici cele pocitace iba chce aby mu to fungovalo bez toho aby pri tom stravil 80% produktivneho casu nastavovanim antivirov firewalov a cistenim registrov"

:drink:

styrioci

chalani, to je vsetko pekne, ze vam IT "blbeckom", ako ste sa nazvali, vsetko bezi.. ale debata je o inom a to, ze aky stroj pre studenta, ktory ide na vysku, kde sa predpoklada, ze bude zrejme nuteny pouzivat win a bude od neho vyzadovane aby sa ucil robit s nastrojmi beziacimi pod win  ;)

(ale len tak pomimo, som presvedceny a na zaklade vlastnych skusenosti viem, ze kebyze dam userovi bezne PC s Win, kde bude poinstalovany soft, ktory bude potrebovat na "pracu" a ten user nebude tak blby aby do kompu instaloval kadejake blbosti a sparal sa v tom kompe, vo veciach, ktorym nerozumie, tak to bude bezat uplne v pohode, svizne a bez problemov ;) )

Semish

Mam legalny 64 bit Win7 Ultimate na masine ktoru som si sam postaval z najlepsich komponentov, neriesim ziadnu defragmentaciu (to robi Win7 automaticky) , neriesim registre (neviem preco by som mal), nepouzivam cracknuty soft, nikdy som nemal problem s virusmi, takze mozem spokojne 80% produktivneho casu travi na tomto fore kde sa dozvedam absolutne pravdy o fungovani sveta a blizkeho okolia :).

Seriem na Windows aj MacOS , zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje  ;D

styrioci

Quote from: Semish on 04. Apríl , 2010, 22:20:59
zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje  ;D

urcite ma v tom prsty apple, vsetko bezi, nabehne za 3 sec, nic necistis, nedefragmentujes  ;D

Branko

Quote from: Semish on 04. Apríl , 2010, 22:20:59
Mam legalny 64 bit Win7 Ultimate na masine ktoru som si sam postaval z najlepsich komponentov, neriesim ziadnu defragmentaciu (to robi Win7 automaticky) , neriesim registre (neviem preco by som mal), nepouzivam cracknuty soft, nikdy som nemal problem s virusmi, takze mozem spokojne 80% produktivneho casu travi na tomto fore kde sa dozvedam absolutne pravdy o fungovani sveta a blizkeho okolia :).

Seriem na Windows aj MacOS , zapnem Axe Fx megabrutal Ultra a funguje  ;D

:drink:

Sme dvaja.  :zdar:

yeah

Quote from: Branko on 04. Apríl , 2010, 22:14:42
Doma mam Win, ale doma nepracujem na PC. :)
A kde pracujes?  ;D Resp. Pracujes?  ;D

Semish

Quote from: styrioci on 04. Apríl , 2010, 22:22:58
urcite ma v tom prsty apple, vsetko bezi, nabehne za 3 sec, nic necistis, nedefragmentujes  ;D

Ja si z toho robim srandu, dufam ze to kazdy pochopil :).

Ano, Apple za to moze ze to funguje, ale ked hram falosne a krivo za to predsa moze ten zly zly Microsoft !!!

Branko

Quote from: Pablo Woozy on 04. Apríl , 2010, 22:24:40
A kde pracujes?  ;D Resp. Pracujes?  ;D
A ty povies, ze ma poznas...  :(  :drink:

yeah

Quote from: Branko on 04. Apríl , 2010, 22:29:06
A ty povies, ze ma poznas...  :(  :drink:
Ale vies co.. nevyjadrujem sa radsej  ;D

udry