Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 15:18:03
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89802 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #180 kedy: 07. Apríl , 2010, 13:51:02 »

No interoperabilita a otvorene standardy je pekna nova pesnicka MS. Je pekna, to je pravda. :) Mono iniciativa s velmi pofidernym patentovym pozadim (ala trojsky kon :) ), zaujimavy a velmi poucny pribeh OOXML, ci aj nejake to natlacenie penazi do SCO Group su vsak urcite mementa - ved kto by sa dobrovolne pripravoval o vyborme rozbehnuty biznis (MS? IBM? Oracle? Cisco? - plati to rovnako vsade)

No IBM je obzvlast tragicky pripad v tomto. Najprv vypustili dzina z flase v 80. rokoch menom Microsoft, potom mali super OS/2 system (pouzival som Warpa... aj Apple boli vzadu), ktory Microsoft technologicky dobehol az po mnohych (myslene v ramci IT priemyslu) rokoch. Potom davnejsie uvolnili DB2 zdrojaky a tiez z toho nic nevytlkli... potom predali ThinkPad Cinanom... esteze tie sachove servery im idu a ten dalsi biznis, takze na maloobchodne kompjutre kaslu...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #181 kedy: 07. Apríl , 2010, 13:52:44 »

No IBM je obzvlast tragicky pripad v tomto. Najprv vypustili dzina z flase v 80. rokoch menom Microsoft, potom mali super OS/2 system (pouzival som Warpa... aj Apple boli vzadu), ktory Microsoft technologicky dobehol az po mnohych (myslene v ramci IT priemyslu) rokoch. Potom davnejsie uvolnili DB2 zdrojaky a tiez z toho nic nevytlkli... potom predali ThinkPad Cinanom... esteze tie sachove servery im idu a ten dalsi biznis, takze na maloobchodne kompjutre kaslu...

Len tak pre informaciu, OS/2 vyvijal na zakazku pre IBM prave MS :).
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #182 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:01:32 »

Len tak pre informaciu, OS/2 vyvijal na zakazku pre IBM prave MS :).

Ja to inak poznam, ze povodne to na zaciatku vyvijali spolu. A know-how mali zjavne IBM, ked si porovnam vtedajsie Windows s OS/2.

Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #183 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:08:05 »

ThinkPad predali  z dovodu klesajucich marzi  v segmente - jednoducho to uz nebol pre nich zaujimavy biznis (z dlhodobejsieho pohladu neperspektivny - laptop bol pred 10 rokmi technologicky hitech, dnes je to lacna hracka, ktoru skladaju na kazdom druhom ryziackom dvore, o par rokoch to budu vietnamci na mileticke predavat ako kozienkove kabelky).  Zaujimave su vladne zakazky, energeticke siete (a vobec rozsiahle systemy, od ktorych zavisi zapadna civilizacia), medicina atd..  rovnaka analogia, ako sli ku dnu mobilne telefony. :D
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #184 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:15:33 »

suhlas, to len skuseni informatici (a strategovia) z fora podobne kroky radia k upadku big blue  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #185 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:28:00 »

suhlas, to len skuseni informatici (a strategovia) z fora podobne kroky radia k upadku big blue  Bavím sa skvele

Ostra hlbkova analyza. Len taky maly detail, ze si nedocital, co som tam napisal... konkretne: "esteze tie sachove servery im idu a ten dalsi biznis, takze na maloobchodne kompjutre kaslu..." Vsimol si si ako som tam zakomponoval tu vetu, kvoli podrypovakom? Nevsimol... Cmuk chlapci
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #186 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:31:25 »

Ostra hlbkova analyza. Len taky maly detail, ze si nedocital, co som tam napisal... konkretne: "esteze tie sachove servery im idu a ten dalsi biznis, takze na maloobchodne kompjutre kaslu..." Vsimol si si ako som tam zakomponoval tu vetu, kvoli podrypovakom? Nevsimol... Cmuk chlapci

tak ta musim sklamat sachove servery teda sachove workstation IBM su davna minulost. dneska je free soft ktory pobije vsetky komercne programy. a ten z IBM je slabucky 10 rokov prezity.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #187 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:39:27 »

spyros, ked dojdem na chatovicu tak ti donesiem na tie tvoje ostre analyzky aj struhatko, je to slabota  Bavím sa skvele ten dovetok som si samozrejme vsimol, len je to take pseudovtipne ze to moc nevydalo a viac ako nad vecou to posobi ako taka wannabe mudrovacka  :) Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #188 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:42:22 »

tak ta musim sklamat sachove servery teda sachove workstation IBM su davna minulost. dneska je free soft ktory pobije vsetky komercne programy. a ten z IBM je slabucky 10 rokov prezity.

To si s niecim mylis. Ja som myslel hentento server http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Blue_%28chess_computer%29 To bolo kedysi dost propagovane, ze pocitac dal dole Kasparova. Kazdopadne IBM ryzuje uz inde ako na koncovych useroch.

2Pista: Taka je dnesna doba. Vsade vladne relativizmus a kadernik s citackou sprav su najvacsie hviezdy. Ale ocenujem tvoje pokanie. Je to ozaj slabota  Je to frajer
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #189 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:49:13 »

IBM sa neorientuje na maleho odberatela moze vam byt ukranuta ta firma..  veci sa predavaju do sektorov -public, finance, retail store solutions.. cize od vladnych zariadeni, cez bankove servery az po kasy v obchododoch..
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #190 kedy: 07. Apríl , 2010, 14:54:48 »

To si s niecim mylis. Ja som myslel hentento server http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Blue_%28chess_computer%29 To bolo kedysi dost propagovane, ze pocitac dal dole Kasparova. Kazdopadne IBM ryzuje uz inde ako na koncovych useroch.

vsak ti hovorim ze to je stara kokotina dneska to z 1000 partii nevyhra so sucasnym  free programom ani jednu  Bavím sa skvele   
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #191 kedy: 23. Apríl , 2010, 13:48:36 »

Ten iPad sa predava ako teple rozky :) , skoro nonstop je to vypredane, ale da sa rezervovat a vraj za 3-5 dni pride do predajne Apple Store ktoru si zakaznik vyberie.
Ale jeden sa mi podarilo vcera kupit (ale nie pre seba :) ), celkom mila hracka.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #192 kedy: 23. Apríl , 2010, 13:51:54 »

Ten iPad sa predava ako teple rozky :) , skoro nonstop je to vypredane, ale da sa rezervovat a vraj za 3-5 dni pride do predajne Apple Store ktoru si zakaznik vyberie.
Ale jeden sa mi podarilo vcera kupit (ale nie pre seba :) ), celkom mila hracka.

Si mohol už kupit dva / aj pre mna ale nie pre seba/
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #193 kedy: 23. Apríl , 2010, 13:52:04 »

dik som nevedel ze si mi kupil na meniny  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #194 kedy: 23. Apríl , 2010, 13:56:39 »

Si mohol už kupit dva / aj pre mna ale nie pre seba/

Chcel som, ale kym som isiel po prachy ze to vyplatim, tak predali VSETKY Si píš!!! :)
bol som v dvoch predajniach a vsetko je sold out.
Limit je 2ks na zakaznika, a vcera sa ozvalo 11 ludi zo Slovenska ze: kup mi iPad :).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 24 otázok.