do prdele z vasou autenticnostou...
pagan, irske, keltske, bardske, asi sa vam to pacit nebude, ale maju podla mna v sebe vela spolocneho, ale neviem co to je...
dufal som ze mi snad niekto da odpoved, ale jako furt, slovickarenie, uplne offtopic komenty, 1-2 ludia s normalnou odpovedou
naco ja sem chodim...
Kamos, vykasli sa na nich.
Dostal si jednu dobru odpoved: "to prve je myslim lydicky od Gis..resp C mol..a to druhe video tiez"
Teda, nekontroloval som, ci to sedi, ale chalanisko hovori o modoch -> teda stupnice ktore mozes pouzit, aby si dostal podobny feeling. Co su mody si mozes najst na tomto fore, nedavno o tom pisal Lubo. Naucis sa ich z tabov ( z netu) a mozes experimentovat.
Neviem, ako si na tom technicky, ale najviac by som ti odporucil stiahnut si podla ucha jednu z tych melodickych liniek, co si postol ako video. Aspon priblizne si nieco take vymysli. A urcite by si mal vediet zahrat aspon zakladnu durovu a mollovu stupnicu - tiez si mozes zohnat taby hocikde na nete. Dalej neviem, ci chces skor spievat alebo hrat akordy alebo solovat na gitare.
Mozes pozriet napr. toto - je to sice naprd zahrane ale pre inspiraciu na jednu spanielku staci
A poprosim admina, nech tu pomaze tie zlomyselne komenty namyslenych metlakov
.