Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ashdown

Started by LUMPYs.r.o, 04. Júl , 2010, 15:59:33

LUMPYs.r.o

co tym hcel basnik povedat? tak jeasne , nie je to o tom ze nie si basak, je to o tom ze tu sa nespomina nic ine len marshall, mesa, a peavey ,
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II
MTD Kingstom The Heir (Trans Cherry )

rastis

Quote from: LUMPYs.r.o on 06. Júl , 2010, 20:16:17
co tym hcel basnik povedat? tak jeasne , nie je to o tom ze nie si basak, je to o tom ze tu sa nespomina nic ine len marshall, mesa, a peavey ,

no neviem... aj Marshall, aj Peavey, aj MesaBoogie vyrabaju zosiky, ktore maju cosi do seba a zeby boli zrovna predrazene ? kazda firma ma svoju cenovu politiku a trebars Marshall a Peavey vyrabaju aj lacne modely, takze onalepkovat ich, ze to je nezmyselna cena a Ashdown treba kupovat, lebo oni ponukaju kvalitu a pritom nezdieraju zakaznika ? to je take Ficovske trochu, nemyslis ? okrem toho, ten Ashdown, to je nejaka slavna firma ? viem, ze na Slovensku sa to distribuuje, ale inak som to moc nevidel, ze by to bolo medzi znamymi muzikantami rozsirene...

kaolko

okrem druheho gitaristu z baron blade som to nevidel nikomu..a hralo mu to rovnako ako ta digitalna sranda co mal predtym..  kebyze si mam vybrat medzi ashdown a bugerou beriem bugeru (ti sa aspon netaja tym ze nieco surovo okopirovali, apson clovek vie co asi kupuje) :)

pista58

v gitarovom svete ashdown velmi rozsireny myslim nieje, basakov je rozhodne viac - adam clayton, mark king, shavo zo system of a down, typek z megadeth co ma tak z fleku napadne...aj entwistla mali tiez kupeneho nez umrel.
o-yep sro

LUMPYs.r.o

Quote from: rastis on 07. Júl , 2010, 10:40:52
no neviem... aj Marshall, aj Peavey, aj MesaBoogie vyrabaju zosiky, ktore maju cosi do seba a zeby boli zrovna predrazene ? kazda firma ma svoju cenovu politiku a trebars Marshall a Peavey vyrabaju aj lacne modely, takze onalepkovat ich, ze to je nezmyselna cena a Ashdown treba kupovat, lebo oni ponukaju kvalitu a pritom nezdieraju zakaznika ? to je take Ficovske trochu, nemyslis ? okrem toho, ten Ashdown, to je nejaka slavna firma ? viem, ze na Slovensku sa to distribuuje, ale inak som to moc nevidel, ze by to bolo medzi znamymi muzikantami rozsirene...

hlboko nesuhlasim, vidno ze v tomto sa moc nevyznas, co ti neprikladam ze vinu, ale  kebyze ano tak vies ze Adam Clayton (U2), John Myung (Dream Theater) Colin Greenwood (Radiohead), Guy Pratt a Roger Waters (Pink Floyd), Paul McCartney, James LoMenzo (Megadeth), Shavo Odadjian (Systém of a Down), Luke Gower (Cog), Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Yngwie Malmsteen, Dio), John Entwistle (The Who), Nate Mendel (Foo Fighters) a este vela dalsich pouzivaju tieto aparaty, a dokonca som us aj videl ked basak s foo fighters mal ako ozvucovaky obycajne EVO II , nehovorim ze taka mesa je horsia urcite nie, samozrejme je to kvalita, ale taky marshall co poznam ten najlacnejsi zosilovac za tusim stoji okolo 400€ hral som na nom a mozem povedat ze to ani nema narok porovnavat sa s takou MAG EVO II 300h hlavou za 340 € od ashdownu, aspon s mojej strany ale nie som jediny tohto nazoru, a myslim ze tie osobnosti hore dostatocne stacili, kto ma drahe aparaty nech ich ma su fakt dobre, ale podla mna je umenie skor robit veci co najdostupnejsie a v co najvacsej kvalite, ved aj basgitara znacky SX ktora stoji 100 000 je dobra ale hocikedy sa jej vyrovna taka obycajna ibaneza za 250 € , to bol priklad
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

rastis

basgitaru SX za 100 000 si spomenul uz druhy krat... ja som skratka z tejto temy zmateny. vsak v pohode, nenadavam na tu znacku, len ze mi nesedi trochu, jak tu o nej pises a robis nejake zavery... inak hentaky zoznam mien ma dnes na webe uplne kazda znacka, co nieco vyraba, takze skusme zostat na zemi :)

LUMPYs.r.o

Quote from: rastis on 07. Júl , 2010, 11:30:38
basgitaru SX za 100 000 si spomenul uz druhy krat... ja som skratka z tejto temy zmateny. vsak v pohode, nenadavam na tu znacku, len ze mi nesedi trochu, jak tu o nej pises a robis nejake zavery... inak hentaky zoznam mien ma dnes na webe uplne kazda znacka, co nieco vyraba, takze skusme zostat na zemi :)

heh v pohode ja ta chapem, ano to mas pravdu, ma taky zoznam dost znaciek, ale tak zasa na druhej strane mozem potvrdit ze tito ludia te aparaty fakt pouzivaju aj co som si povsimal v klipoch alebo na koncertoch, nechcem robit s tej znacky nic viac ako je , len som chcel pvoedat to co som spomenul, ze na tu cenu som bol sam rpekvapeny, a prepac s tou gitarou to som chcel len ako prillad uviest , ale jasne ze by som si aj ja chcel v buducnosti zahrat doma na nejakom apmegu za mastne tisice :D lenze vies ako rozpocet 17 rocneho cloveka na to nestaci:D preto odcenujem tuto znacku , :D ved ak si s velkeho mesta tak hocikedy zajdi do hudobnin a skus si taku EVO III , len tak ked bdues mat cas, mna to uplne chytilo za srdce ten zvuk som hladal 3 roky a nasiel som ho:D no 600€ som nemal:D tak som musel kupit EVO II , ale ten predavac mal pravdu kto ma EVO III a jazzbasu us nechce nic , som mu to neveril ale fakt to pekne hra, niekedy si to vyskusaj:D ale jasne no taku mesu alebo ampeg to by som sa ties nestazoval:D
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

LUMPYs.r.o

Quote from: poweredby on 07. Júl , 2010, 11:33:17
ashdown by som nechcel,mám to zafixované niekde pri behringery,moj nazor je taký že to hrá "zle"...

noo je to tvoj nazor, ale to urcite nie, :D co mozem pvoedat skusal som behringerove hlavy aj boxy, dost vredy su to, tie hlavy maju vykon ZEVRAJ 450 w a us pri mensom zatazeni mi blikala kontrolka ze je pretazena hlava, jedina verzia vydarena od behringeru je kombo 3000 A , 300w , jedine kombo co ma ako tak dokazalo uspokojit, na tu smiesnu cenu okoo230 € hralo fakt dobre, sam som sa cudoval, ale tak zasa behringery maju dost kvalitne rackove ladicky aj tutok v testoch na tejto tranke dopadli veci od behringeru vynikajuco, len kamenomurazu su ich aparaty tie su nekvalitne, chccel som si kupit kedysi behringer so vstavanou hlavou 4x10 reproduktory udajne 450 w , ta bedna nedala ani 200w poriadne a ked som prisiel dopredajne mali tam jednu taku v oprave, gombiky vytlacene, povykrucane, samice polamane , prasknute blany na reproduktoroch, neboj :D uistujem ta ze s takymto dacim nema znaska Ashdown nic spolocne:D
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

rastis

dobre a trebars Hartke je o moc inde cenou ci kvalitou ?

LUMPYs.r.o

Quote from: poweredby on 07. Júl , 2010, 11:41:23
ešte si nehral na mese a ampegu že?

no asi ta prekvapim na mese som hral len na gitarovom aparate a bol skvely, a na ampegu som hral us je to skvely zvuk hlavne pre roberta s metallicy:D heh, to nie jepre mna moc zvuk ja mam jazzbasu, ale o to nejde, ano su to skvele aparaty,  ale ja tu nechcem nikoho presvedcit ze nie su to dobre aparaty lebo su to skvele aparaty, ale zza taku cenu si ich moze s basgitaristou na tomto fore dovolit len zlomok, ale za to ked si kupis nejaky GK alebo kustom, kvalitou zaostavaju o nie velky krok a dokazu prijemne uspokojit aj narocnejsich basakov
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

Branko

;D ;D ;D
No brutal tema.  ;D

LUMPYs.r.o

Quote from: rastis on 07. Júl , 2010, 11:42:33
dobre a trebars Hartke je o moc inde cenou ci kvalitou ?

mozem pvoedat ze na znacku hartke som zabudol a asi som jej krivdil tym, pretoze hartke je dalsia  s tych znaciek velmi dobre kvality a slusnej ceny, ja soom povodne uvazoval o tomo aparate od hartke ale na mna moc tvrdy zvuk, je to super aparat za dostupne ceny, velmi dobra znacka s mejej strany, ja som bol po vyskusani uplne spokojny as na moc rdsny zvuk ale tak to je otaska stylu,
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

styrioci

Quote from: LUMPYs.r.o on 07. Júl , 2010, 11:44:48
ale zza taku cenu si ich moze s basgitaristou na tomto fore dovolit len zlomok
to hovoris preto, ze tvoj prijem su maximalne tak brigada cez leto a vreckove od rodicov..ked zacnes normalne pracovat razom bude pre teba vsetko dostupne...potom uz len bude otazka, ci tie prachy do toho vrazis alebo nie..

LUMPYs.r.o

Quote from: styrioci on 07. Júl , 2010, 11:52:19
to hovoris preto, ze tvoj prijem su maximalne tak brigada cez leto a vreckove od rodicov..ked zacnes normalne pracovat razom bude pre teba vsetko dostupne...potom uz len bude otazka, ci tie prachy do toho vrazis alebo nie..

ho hooo , uistujem ta ze nic ine ako Ashdown EVO III neplanujem, na tej zostav co ma aj adam clayton som hral , stoji fakt velmi solidnu cenu na to aka to je kvalita, a neplanujem nic od inych znaciek, hral si vobec na tom niekedy? ja na ampegu aj na marshale aj na GK , vsetky boli vynikajuce ale skus si neikedy zahrat na takom Ashdowne EVO III staci aj najlacnejsia verzia d evo III , a budes pocut sam
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

LUMPYs.r.o

Quote from: poweredby on 07. Júl , 2010, 11:57:47
chod sa trošku vyvetrat na vzduch,ono to príde všetko samo :P
aale aj som sa zasmial tunak, len sa mi tu potvrdzuje par veci , ty si taka hviezda, vsetko vies vsade bol :D ale na polke spominanych aparatov si v zivote nehral , tak ako mozes porovnavat?
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II