Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ashdown

Started by LUMPYs.r.o, 04. Júl , 2010, 15:59:33

Branko

Ale sak mu nekazte radost. :)
Paci sa mu Ashdown, tak nech je rad. Niekto nevie cely zivot, co chce.  :drink:

styrioci

Quote from: LUMPYs.r.o on 07. Júl , 2010, 11:55:20
ho hooo , uistujem ta ze nic ine ako Ashdown EVO III neplanujem,
nech ti toto da niekto precitat o rok  ;D

toto je v hierarchii kde? http://www.ashdownmusic.com/bass/detail.asp?section=eb&ID=103 lebo toto sme mali na predajni, ked som este robil v hudobninach.. neprislo mi nicim vynimocne od ostatnych basovych komb v tej cenovej kategorii...ale na dospely aparat sa to nechytalo ;) (inac ja basak nie som, tak tvoje vysnene aparaty nemam prechodene )

LUMPYs.r.o

a niekto aj vie co chce, napriklad niekto si rad vylieva ego na novacikoch na forach:D
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II
MTD Kingstom The Heir (Trans Cherry )

pista58

na akom ampegu si hral?
o-yep sro

styrioci

Quote from: LUMPYs.r.o on 07. Júl , 2010, 12:03:24
napriklad niekto si rad vylieva ego na novacikoch na forach
konkretne tato tema nie je o ziadnom honeni si ega, skor o tom, ze vela tvojich tvrdeni je zrejme zalozenych na akychsi domnienkach ;)

LUMPYs.r.o

Quote from: styrioci on 07. Júl , 2010, 12:02:32
nech ti toto da niekto precitat o rok  ;D

toto je v hierarchii kde? http://www.ashdownmusic.com/bass/detail.asp?section=eb&ID=103 lebo toto sme mali na predajni, ked som este robil v hudobninach.. neprislo mi nicim vynimocne od ostatnych basovych komb v tej cenovej kategorii...ale na dospely aparat sa to nechytalo ;) (inac ja basak nie som, tak tvoje vysnene aparaty nemam prechodene )

jeminenku:D tak toto si tras zabil:D as ma to prekvalpilo , ty si robil napredajni? tak to co si mi poslal je najnizsia verzia od firmy ashdown, teda etse potom je jedno 100w kombo, to si radsej kukni ine zostavy staci jedoduchy google
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

LUMPYs.r.o

Quote from: styrioci on 07. Júl , 2010, 12:09:12
konkretne tato tema nie je o ziadnom honeni si ega, skor o tom, ze vela tvojich tvrdeni je zrejme zalozenych na akychsi domnienkach ;)

domnienkach? dobre spytatm sa ta takto, hral si us na Ashdovne EVO III? ked ich takto "nemaaas raad" ::D? ja som si vyskusal aj tvoje oblubene znacky , asi vsetko co sa da , apmegy, merhally GK, kustomy a vetky boli fakt dobre,
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

pista58

shefko na akych tych ampegoch si teda hral?
o-yep sro

LUMPYs.r.o

Quote from: pista58 on 07. Júl , 2010, 12:17:53
shefko na akych tych ampegoch si teda hral?

bolo to rok dozadu boli sme v prahe , pocul som ze su tam huste hudobniny bolo tam jedno kombo ampeg neviem presne typ ale predava vravel ze ma nieco vyse 200w a malo to 2 reproduktory a bolo to na kolieckach , neviem rpesne kolkopalcove repro tam boli a ani presny vykon predavac hovoril 200 aj nieco neviem presne kolko aby som neklamal tak si necham radsej poradit leboneviem presne si tonepametam, zapol som to a ten zvuk bol uplne peckovy, :D no skoratka fantazia len coze ja s mojou jazzbasou hladal som nieco jemnejsie ale keby som hral cisto len metal tak nevaham, a myslim ze ani nestalo tak vela
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

Semish

Quote from: LUMPYs.r.o on 07. Júl , 2010, 12:24:17
bolo to rok dozadu boli sme v prahe , pocul som ze su tam huste hudobniny bolo tam jedno kombo ampeg neviem presne typ ale predava vravel ze ma nieco vyse 200w a malo to 2 reproduktory a bolo to na kolieckach , neviem rpesne kolkopalcove repro tam boli a ani presny vykon predavac hovoril 200 aj nieco neviem presne kolko aby som neklamal tak si necham radsej poradit leboneviem presne si tonepametam, zapol som to a ten zvuk bol uplne peckovy, :D no skoratka fantazia len coze ja s mojou jazzbasou hladal som nieco jemnejsie ale keby som hral cisto len metal tak nevaham, a myslim ze ani nestalo tak vela

Cize moc si tych Ampegov zial neposkusal :(.

A uplne od veci : to "s" pises vsade naschval , alebo fakt neovladas zaklady gramatiky? ( slova ako "us" ma normalne rozculuju)

LUMPYs.r.o

Quote from: Semish on 07. Júl , 2010, 12:26:46
Cize moc si tych Ampegov zial neposkusal :(.

A uplne od veci : to "s" pises vsade naschval , alebo fakt neovladas zaklady gramatiky? ( slova ako "us" ma normalne rozculuju)

us si skoncil?D ci este nieco nam chce basnik pvoedat? :D
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II

pista58

tie ampeg komba nie su zle, uplne pouzitelne aparaty, ale od dospeleho ampegu to ma este relativne daleko - relativne podla toho co clovek chce. pre mna je ampeg ampegom ak sa jedna o lampovu hlavu na 8x10 - na tom postavil ampeg svoje meno.

a drz sa v klude lebo skor skoncis ako si zacal. tu si fakt nepotrebuje clovek ako semish honit na niekom ego. skor by mali novacikovia s nulovymi skusenostami a stopercentnym nadsenim trochu sklopit hlavu a nereagovat podrazdene na niekoho skusenejsieho len zato ze im "kazi" ideal.
o-yep sro

Semish

Quote from: LUMPYs.r.o on 07. Júl , 2010, 12:34:19
us si skoncil?D ci este nieco nam chce basnik pvoedat? :D

Ja som uz skoncil. A ty?

bigbadbrad

Quote from: LUMPYs.r.o on 04. Júl , 2010, 17:21:18
:D no teda ja osobne si myslim ze dobre to je , vyuziva to mnozstvo hudobnikov aj na svetovych urovniach, za tu cenu to ma dost dobry zvuk skoda ze nemam na EVO III to je genialita , hral som na tom asi dva krat na EVO III ten zvuk je neskutocne plny a krémovy , strasna pecka proste :D a co si skusal niekde len tak ? ci hras aj na base trosku?

nehram na base vobec, len som si na to zabrinkal u kamosa v skusobni, pouziva to basak z druhej kapely co s jeho kapelou zdielaju skusobnu.

inak neviem, ide z toho take to "bm bm bm" ako by asi malo, neviem co som mal na tom sledovat, len som si to vyskusal.

ale ja som hluchy asi viacmenej  :(

LUMPYs.r.o

Quote from: Semish on 07. Júl , 2010, 12:37:30
Ja som uz skoncil. A ty?

ja us ties ano, ale ak mas nejaku dobru temu o aparatoch kludne ,
ASHDOWN MAG-414T DEEP
ASHDOWN MAG-300H EVO II